dywanowo.pl

Opinie łącznie (1276) Opinie (799) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość dywanów, podkreślając zgodność z opisem, dobre wykonanie oraz trwałość materiałów. Obsługa klienta jest oceniana bardzo wysoko za kontakt, pomocność i zaangażowanie. Pozytywne opinie dotyczą również szybkości i sprawności dostawy, atrakcyjnego wyglądu i estetyki produktów oraz ich zgodności ze zdjęciami na stronie. Dodatkowym atutem są atrakcyjne i konkurencyjne ceny oferowanych dywanów. Pojawiają się jednak pojedyncze głosy dotyczące wad produktów, takich jak uszkodzenia, zniekształcenia lub różnice względem zdjęć. Sporadycznie klienci wspominają o braku odpowiedzi ze strony obsługi klienta oraz o opóźnieniach w dostawie.

Opiniedywanowo.pl

Fachowość, rzetelność, punktualność zespołu pracowników. Od zamówienia,po terminowe nadesłanie zamówionego artykułu. Rozmowa telefoniczna z Panem odbierającym telefony zasługuje na pochwałę i wyróżnienie. Super!
Dywan jak najbardziej zgodny z opisem, jakość bardzo dobra, ceny konkurencyjne, szybka realizacja zamówienia. Polecam
Jakość produktu bardzo dobra. Czas oczekiwania długi z powodu jak się dowiedziałam zamieszania na magazynie. Ogólnie polecam.

Dywan do sypialni

Duży , wybór, dywan jak na zdjęciu , przesyłka tak jak było podane 5 dni roboczych, jestem kolejny raz zadowolona
Zamówienie otrzymałam, jednak dywany są mocno zniekształcone (pofalowane). Mam nadzieję, że rozprostują się w czasie użytkowania.

Zapytanie.

Wyasłałem zapytanie w sprawie ewentualnej reklamacji i niedostałem odpiwiedzi. Chodzi o to że dywan jest fajnie zapakowany i chciałem dać go na prezent i nie rozwijać , ale dopiero za miesiąc, czy jakby były ewentualnie jakieś uszkodzenia to mogę wtedy zgłosić reklamację?
Dywan który kupiłam jest rewelacyjny!!! Kolor w rzeczywistości piękniejszy! I ta cena - można co miesiąc wymieniać😁 Jestem bardzo zadowolona - dywan oryginalny i dokładnie taki jakiego szukałam
Jeśli chodzi o obsługę to 5 gwiazdek, sam dywan piękny jeśli chodzi o kolor i jakość obszycia jednak już 3 dzień leży na podłodze i nierozprostowuje się , mam nadzieję że to w końcu nastąpi bo w tej chwili taki pozaginany bardzo źle wygląda ..
Szybka dostawa, bardziej dobra jakość, rewelacyjny kontakt ze sprzedającym
Szybka i sprawna dostawa, dywan bardzo dobrze zapakowany, cena dywanów bardzo zachęcająca, dywan wcale się nie różni od dywanu z Komfortu czy innych stacjonarnych dywanowych sklepów.. także polecam w 200%
Bardzo dobrej jakości towar, tak jak w opisie. Forma płatności dogodna dla klienta. Przesyłka dostarczona w wyznaczonym terminie.
Świetne dywany.Mięciutkie ,cieplutkie i super się odkurzają. Polecam
Dywan super. Dokładnie taki jak w opisie. Przesyłka doręczona w ciągu kilku dni.
wspaniały kontakt, przyjazny, rzeczowy i kompetentny sprzedawca, polecam
Bardzo dobry kontakt z klientem , jestem zadowolona z przebiegu zakupu , Polecam serdecznie
am beyond thrilled with my new carpet! It fits my space perfectly, both in size and style. The colors blend beautifully with my sofa, coffee table, curtains, and flooring, tying the whole room together effortlessly. The texture and pattern add just the right amount of character without overwhelming the space. The quality is excellent, and it feels luxurious underfoot. Delivery was smooth, and the carpet arrived exactly as described. Highly recommend to anyone looking for a piece that is both stylish and functional!
Przepięknie pasuje tam gdzie chciałem
dywan bardzo fajny, zgodnie z moimmi oczekiwaniami.

Obsługa klienta wzorcowa

Dbałość o klienta w tym sklepie jest wyjątkowa, polecam
Dywan bardzo ładny, polecam