Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość dywanów, podkreślając zgodność z opisem, dobre wykonanie oraz trwałość materiałów. Obsługa klienta jest oceniana bardzo wysoko za kontakt, pomocność i zaangażowanie. Pozytywne opinie dotyczą również szybkości i sprawności dostawy, atrakcyjnego wyglądu i estetyki produktów oraz ich zgodności ze zdjęciami na stronie. Dodatkowym atutem są atrakcyjne i konkurencyjne ceny oferowanych dywanów. Pojawiają się jednak pojedyncze głosy dotyczące wad produktów, takich jak uszkodzenia, zniekształcenia lub różnice względem zdjęć. Sporadycznie klienci wspominają o braku odpowiedzi ze strony obsługi klienta oraz o opóźnieniach w dostawie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniedywanowo.pl
Dywan piękny i bardzo dobrej jakość
Dywan bardzo ładny
Dywan jest bardzo ładny, zgodny ze zdjęciem i opisem , jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Piękny produkt. A sprzedający bardzo rzetelny człowiek. Polecam z całego serca
Super. Polecam
Towar zgodny z moimi oczekiwaniami bardzo szybko dostarczony. Polecam sklep
Polecam produkty i obsługę
Produkt zgodny z opisem.
Dostawa ok.
Super dywanik ,mógłby mieć ciemny spod . Mam czarny który jak rozejdzie się górna część to widać biały spód. A poza tym jest świetny. Myślę nawet o kupieniu dużego. Tylko czy też jest na białym spodzie?
Wszystko jest ok .Polecam
Zamówienie zrealizowane szybko i bez problemu. Dywan prezentuje się bardzo ładnie.