stemar.pl

Opinie łącznie (251) Opinie (109) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczne tempo realizacji zamówień oraz szybkie dostawy. Kupujący doceniają bardzo dobry i szybki kontakt z obsługą sklepu oraz sprawną komunikację na każdym etapie. Obsługa sklepu jest oceniana jako bardzo kompetentna, przyjazna i pomocna, co buduje zaufanie klientów. Klienci są zadowoleni z jakości płytek i towaru. Wielu klientów zwraca uwagę na bardzo dobre zabezpieczenie płytek i przesyłek na czas transportu. Kupujący podkreślają szeroki wybór płytek i możliwość zamawiania próbek jako istotne zalety sklepu. Pojawia się pojedyncza krytyczna opinia dotycząca uszkodzeń w dostawie.

Opiniestemar.pl

Rewelacyjny!

Nie spodziewałam się że zakupy będą tak udane! Kontakt oraz obsługa przewyższyły moje oczekiwania. Towar super zapakowany, dostawa szybciej niż mogłam się spodziewać. Dziękuję, polecam serdecznie.

Odpowiedź ze sklepu stemar.pl

Pani Agnieszko, bardzo dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię! Cieszymy się, że kontakt z nami, jakość obsługi, staranne zapakowanie przesyłki oraz szybka dostawa przewyższyły Pani oczekiwania. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie do stemar.pl! 😊

Płytki na czas i w dobrej cenie

Próbka dotarła szybko, a dostawa większej ilości płytek odbyła się zgodnie z informacjami podanymi przy składaniu zamówienia. Cena również ok.

Odpowiedź ze sklepu stemar.pl

Pani Małgorzato, dziękujemy za świetną opinię! Cieszymy się, że próbka dotarła szybko, a dostawa większej ilości przebiegła sprawnie. Dziękujemy również za docenienie naszych cen i zapraszamy ponownie!

Swietna obsluga i oferta!

Bardzo polecam firmę Stemar! Zaopatrzyliśmy się tutaj we wszystkie elementy do łazienek – kabiny, wanny, baterie do wszystkich urządzeń oraz toalety. Obsługa była wyjątkowo fachowa, przyjazna i komunikatywna. Doradztwo na najwyższym poziomie, wszystko przebiegło sprawnie i profesjonalnie. Z pełnym przekonaniem polecam Stemar każdemu, kto szuka solidnej i rzetelnej firmy.

Odpowiedź ze sklepu stemar.pl

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową i pozytywną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy kompleksowo wyposażyć Państwa łazienki oraz że obsługa i doradztwo spełniły oczekiwania. Takie rekomendacje są dla nas najlepszym potwierdzeniem jakości naszej pracy. Zapraszamy ponownie i życzymy satysfakcji z użytkowania produktów Stemar.
super kontakt z obsługą sklepu, płytki piękne. Na pewno wrócę po większe zamówienie.

Odpowiedź ze sklepu stemar.pl

Pani Oliwio, dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że kontakt z naszą obsługą spełnił Pani oczekiwania, a płytki przypadły Pani do gustu. Z przyjemnością zrealizujemy również kolejne, większe zamówienie!
Wszystko zgodne i terminowe z zamówieniem. Polecam

Odpowiedź ze sklepu stemar.pl

Panie Łukaszu, dziękujemy za opinię i polecenie! Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z ustaleniami i w terminie. Zapraszamy ponownie do STEMAR!
Jeden z niewielu sklepów z próbkami płytek, bardzo pomocna opcja.

Odpowiedź ze sklepu stemar.pl

Dziękujemy, Panie Dawidzie! Cieszymy się, że próbki okazały się pomocne - wiemy, że wybór płytek to ważna decyzja i dobrze jest móc ocenić kolor i fakturę na żywo przed zakupem. Zapraszamy ponownie! 😊
Szybki kontakt i szybka wysyłka.

Odpowiedź ze sklepu stemar.pl

Panie Piotrze, dziękujemy za pięć gwiazdek! Cieszymy się, że szybki kontakt i sprawna wysyłka spełniły Pana oczekiwania. Zapraszamy ponownie do stemar.pl! 😊
Szybka realizacja

Odpowiedź ze sklepu stemar.pl

Pani Anno, dziękujemy za pięć gwiazdek! Cieszymy się, że szybka realizacja zamówienia spełniła Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie do stemar.pl! 😊

Odpowiedź ze sklepu stemar.pl

Pani Magdaleno, dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę! Bardzo się cieszymy, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!

Odpowiedź ze sklepu stemar.pl

Panie Marcinie, serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę! Cieszymy się, że zakupy przebiegły pomyślnie. Zapraszamy ponownie do STEMAR!

Odpowiedź ze sklepu stemar.pl

Panie Dmytro, dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę! Bardzo się cieszymy, że jest Pan zadowolony z zakupów w STEMAR. Zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu stemar.pl

Pani Jagodo, serdecznie dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę! Cieszymy się, że zakupy spełniły Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Dobrze jest

Odpowiedź ze sklepu stemar.pl

Panie Adamie, dziękujemy za pięć gwiazdek i pozytywną opinię! Cieszymy się, że zakupy w stemar.pl spełniły Pana oczekiwania. Zapraszamy ponownie! 😊

Odpowiedź ze sklepu stemar.pl

Pani Marto, serdecznie dziękujemy za pięć gwiazdek! Cieszymy się, że zakupy w stemar.pl spełniły Pani oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! 😊

Odpowiedź ze sklepu stemar.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek, Pani Agato! Zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu stemar.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek, Panie Karolu! Zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu stemar.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek, Panie Kazimierzu! Zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu stemar.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek, Panie Marku! Cieszymy się, że zakupy w Stemar spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu stemar.pl

Dziękujemy za najwyższą ocenę, Pani Dominiko! Cieszymy się, że zakupy w Stemar spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu stemar.pl

Dziękujemy za kolejne 5 gwiazdek, Pani Justyno! Miło widzieć Panią ponownie - cieszymy się, że znów obdarzyła nas Pani zaufaniem. Zapraszamy i na kolejne zakupy! 😊