Opinie łącznie (2324) Opinie (1433) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 8 lip 2022

shieldonprotects.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo pozytywnie oceniają skuteczność produktów w czyszczeniu i odnawianiu zlewów. Wysoko oceniany jest także szybki i sprawny proces dostawy. Obsługa klienta i kontakt z firmą najczęściej spotykają się z uznaniem. Pojawiają się jednak sporadyczne przypadki niezadowolenia z pracy kuriera oraz nieuprzejmości ze strony przedstawicieli firmy. Część klientów negatywnie ocenia intensywność i drażniący charakter zapachu produktów, a niektórzy zwracają uwagę na brak jasności lub szczegółowości instrukcji użytkowania.

OpinieShieldonProtects.pl

Przyzwoicie czyści zlew. Dlaczego 4 gwiazdki, miałem odbarwienie szary ślad od kubka, liczyłem że zejdzie. Jest mniej widoczny to fakt.
Bardzo skuteczny środek do czyszczenia. Impregnat o bardzo przyjemnym zapachu.

Bez zachwytu

To co było pokazane w reklamie różni się od rzeczywistości.Mój zlew nie był aż tak w złym stanie, po zastosowaniu środków które zakupiłam jest minimalna różnica. Ogólnie polecam może u kogoś lepiej zadziałają
Nie trzeba szorować. Zlewozmywak praktycznie sam się czyści.
Jestem mega zadowolona zlew lśni polecam te preparaty są mega
Kupiłem zestaw do czyszczenia oraz pielęgnacji impregnacji zlewu. Tymczasem produkt nie czyści .Zlew wygląda tak samo przed jak i po użyciu .Po wystawieniu opinii skontaktowała się ze mną przedstawicielka Firmy i przekonywała ze kupiłem niewłaściwy artykuł ponieważ do czyszczenia zlewu maja inny bardziej specjalistyczny produkt i zachęcała do jego zakupu. Tak jak napisałem po wydaniu 67zł za produkty które w ogóle nie działały nie miałem ochoty na wydawanie dodatkowych pieniędzy. Zaproponowałem jednak ze mogę wypróbować ten inny produkt i po sprawdzeniu zapłacić 20-25zł.Pani jednak nie zgodziła się i zarzuciła mi próbę wyłudzenia , Zachowanie jej i ton rozmowy był nieuprzejmy nie pozwalała mi dojść do słowa. Niestety bardzo to żle świadczy o profesjonalizmie Firmy która do rozmowy z klientem wysyła nie przygotowane osoby. Tak naprawdę sprawy by nie było gdyby w materiałach reklamowych był właściwy komunikat tj nie przedstawiano zestawu jako kompleksowe rozwiązanie .Produkt służy do czyszczenia albo nie .Słownictwo w tym zakresie jest jasne. Rozmowa wygładała zupełnie inaczej.Szkoda ,ze dalej w to brniecie. Utwierdza mnie to w przekonaniu ze polskie firmy podchodzą do klienta bardzo nieodpowiednio [delikatnie to ujmując] . Myślę ze w dłuższej perspektywie dużo więcej stracicie niż ja. Podtrzymuję wszystko co powyzej napisałem. Co do zrelacjonowania rozmowy przez Firmę to możemy przedstawić jej transkrypcję aby przekonać ię jak ona naprawdę wyglądała.

Ok

Szybka i, profesjonalna obsługa, dobra cena . Produkt spełnił swoją rolę .
super produkt, zlewozmywak błyszczący, jak nowy,polecam
Super produkt, cały brud został skutecznie usunięty
Rzeczywiście bardzo dobrze radzi sobie z osadami i kamieniem. Ale zapach jest bardzo drażniący.
Dostawa szybka, a produkt naprawdę robi robotę :)
Produkt działa tak jak w opisie reklamy
transakcja przebiegła szybko i pomyślnie
Super produkt, polecam serdecznie, zlew jak nowy 👍
Super produkty polecam
Jestem zadowolona. Dziękuję
Bardzo dobry środek do czyszczenia zlewu
Super towar. Szybka wysyłka. Polecam bardzo.
Bardzo dobre środki, polecam
Produkty są rewelacyjne!

ShieldonProtects.pl

Produkujemy środki czystości oraz chemię profesjonalną. W naszym zakładzie w Polkowicach skupiamy się na dwóch głównych liniach produktowych: 1. Nanoimpregnaty do domu i ogrodu: impregnat do kostki b...