Wdzięcznopis ®

Opinie łącznie (647) Opinie (311) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą staranne i estetyczne opakowanie produktu, które wywołuje pozytywne wrażenia już od momentu otrzymania przesyłki. Większość użytkowników jest bardzo zadowolona z szybkiej i sprawnej dostawy. Produkt jest często wybierany jako prezent, sprawiając radość obdarowanym i będąc uniwersalnym dla różnych grup wiekowych. Doceniana jest również wysoka jakość wykonania, estetyka i trwałość produktu. Klienci podkreślają wartość merytoryczną, prosty język oraz inspirujące, motywujące treści. Produkt jest postrzegany jako skuteczne narzędzie do budowania motywacji, systematyczności i pozytywnych nawyków codziennych oraz pomaga zauważać pozytywne aspekty codzienności, rozwijać wdzięczność i skłaniać do refleksji. Pojedyncze osoby zwracają uwagę na zbyt długie wprowadzenie lub nieczytelność druku. Dodatkowo pojawił się krytyczny głos dotyczący wydania produktu oraz pojedynczy negatywny komentarz związany z opóźnieniem dostawy.

OpinieWdzięcznopis ®

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam

IZA

Jeszcze nie zaczęłam notować ale produkt i sposób dostawy, opakowanie, wszystko wygląda zachęcająco. mam nadzieję, ze będzie pomocny.
Podoba mi się forma, szata graficzna. Super, że jest na luzie...Z przyjemnością zaglądam do niego, piszę i koloruję.
Skupianie się na pozytywnych , nawet tych małych rzeczy, doznań, wrażeń każdego dnia. Wdzięczność buduję spokój serca.

Mądra książka

Bardzo mądre słowa !! Tak ważne w mojej depresji, motywują. Dają nadzieję
Cudowne opracowanie, pięknie zapakowane :)