BERNSTEIN POLSKA sp. z o.o.

Opinie łącznie (1426) Opinie (968) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką dostawę oraz profesjonalną obsługę, wskazując na dobry kontakt i sprawność w rozwiązywaniu problemów. Zwracają uwagę na wysoką jakość produktów, dobre zabezpieczenie przesyłek oraz zgodność zamówionych artykułów z opisem i zdjęciami. Kontakt ze sprzedającym jest oceniany bardzo pozytywnie, a łatwość montażu produktów bywa przez część klientów dodatkowym atutem. Wśród negatywnych aspektów pojawiają się uwagi dotyczące nieterminowości dostaw lub problemów z firmą kurierską. Pojedynczy klienci zgłaszają zastrzeżenia do jakości wykonania produktów oraz zwracają uwagę na sporadyczne uszkodzenia przesyłek lub zniszczone opakowania. Opinie na temat montażu bywają zróżnicowane – niektórzy klienci zgłaszają potrzebę lepszej instrukcji lub napotykają drobne trudności podczas instalacji.

OpinieBERNSTEIN POLSKA sp. z o.o.

Drzwi prysznicowe przesuwne ze ścianką NT101

Tylko 4 gwiazdki, bo było trochę problemów. Pierwsza dostawa dotarła uszkodzona ( może z winy przewoźnika). Ale sprzedawca stanął na wysokości zadania i szybko uruchomił drugą dostawę i ramach reklamacji obniżył cenę o koszt dostawy (brawo) chociaż musiałem wykonać kilka telefonów aby te pieniądze odzyskać. Co z kolei dotyczy drzwi prysznicowych, to polecam ten wybór, jest solidny i estetyczny

Odpowiedź ze sklepu BERNSTEIN POLSKA sp. z o.o.

Dziękujemy za zakup oraz ocenę. Polecamy się na przyszłość! Pozdrawiamy, zespół Bernstein.

Półka prysznicowa

Zakupiona półka prysznicowa została wyposażone we wszystkie elementy do różnej konfiguracji jej montażu. Wykonana jest z jakościowo dobrych i nierdzewnych materiałów oraz posiada fantastyczną zgarniaczkę do wody ułatwiającą czyszczenie szyb kabiny prysznicowej.

Odpowiedź ze sklepu BERNSTEIN POLSKA sp. z o.o.

Bardzo szybka reakcja na reklamację co rewelacyjnie wpływa na zaufanie klienta. Jeśli chodzi o poprawę tutaj jedynie co mogę zasugerować to lepsze zabezpieczenie towaru szczególnie brodzików z kamienia na czas transportu.

Dziękujemy za zakup oraz ocenę. Pozdrawiamy, zespół Bernstein.
O ile sam proces zakupu i jakość towaru jest bez zastrzeżeń, to dostawca zewnętrzna firma kurierska,bardzo słaba. DB Schenker dostarczyło zamówienie pod wskazany adres i zostawiło na posesji pomimo że adresata nie było w domu. Oprócz tego, paczka nosiła ślady uszkodzeń, pomimo naklejonych ostrzeżeń że zawiera szkło. Ze strony firmy kurierskiej zero kontaktu, tylko zaproponowana data dostawy a i tak dostarczono towar w innym terminie.

Odpowiedź ze sklepu BERNSTEIN POLSKA sp. z o.o.

Panie Krzysztofie, dziękujemy za ocenę i przepraszamy za komplikacje związane z dostawą. Pana przypadek jest wyjaśniany z firmą kurierską, aby w przyszłości takie sytuacje nie miały miejsca. Pozdrawiamy, zespół Bernstein.
Szybko, sprawnie. Produkt zgodny z opisem i zdjęciami. Montaż bajecznie prosty. Spory zakres regulacji. Pasuje idealnie do szafki Evineo Ineo4 oraz umywalki Geberit ICon. Polecam.

Dziękujemy za zakup oraz ocenę. Pozdrawiamy, zespół Bernstein.

Bardzo szybka dostawa, mega produkt! Polecam

Bardzo szybka dostawa, produkt dobrej jakości. Jedyna uwaga to ewentualnie zabezpieczenie w transporcie. Bateria oczywiście dojechała w nienaruszonym stanie ale opakowanie było dość mocno zniszczone pomimo napisów ostrzegawczych. Przy otwieraniu zdziwiłem się że to pudło jest jednocześnie docelowym pudełkiem w jakie jest pakowana bateria. Myślę że ten materiałowy woreczek zrobił robotę i zapobiegł uszkodzeniu.

Odpowiedź ze sklepu BERNSTEIN POLSKA sp. z o.o.

Dziękujemy za ocenę i cieszymy się, że nasz produkt spełnia oczekiwania. Pozdrawiamy, zespół Bernstein.

Organizer do szuflady w łazience

Dostawa była bardzo szybka. Organizer jest wykonany z solidnego i grubego materiału. Wymiary zgadzają się z opisem, wszystko pasuje idealnie do szuflady w łazience. Organizer jest bardzo wygodny i praktyczny w użyciu. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu BERNSTEIN POLSKA sp. z o.o.

Szybka dostawa , jasne informacje na stronie dostawcy --firmy dostarczającej towar, bardzo fajie zorganizowana strona intuicyjna, dla każdego,

Montaż drzwi prysznicowych NT 604

Instrukcja montażu powinna być bardziej czytelna, więcej ilustracji - z podkreśleniem bezwzględnego montażu w pionie elementów przykręcanych śrubami do ściany prysznica.

Odpowiedź ze sklepu BERNSTEIN POLSKA sp. z o.o.

Bardzo dziękujemy za ocenę! Mamy nadzieję, że produkt będzie długo i dobrze służył. Pozdrawiamy, zespół Bernstein.
PODOBAŁ MI SIĘ TERMIN REALIZACJI, CHOĆ FIRMA KURIERSKA NIE DSTARCZYŁA PRZESYŁKI W UMÓWIONYM DNIU, TYLKO NASTĘPNEGO DNIA. BYŁ TO DLA MNIE PROBLEM, PNIEWAŻ POMOC DO WNIESIENIA PACZKI MIAŁAM NA UMÓWIONY PIERWOTNIE DZIEŃ. PRZESYŁKA POWINNA BYĆ NA PALECIE, KURIER NIE MIAŁ SIŁY ZDJĄĆ JEJ SAM Z SAMOCHODU.

Odpowiedź ze sklepu BERNSTEIN POLSKA sp. z o.o.

Dziękujemy za ocenę i ciepłe słowa. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy zakup był udany. Pozdrawiamy, zespół Bernstein.
To już moje drugie zamówienie. Towar spełnił moje oczekiwania. Kabina prysznicowa z cichym domykiem to jest to. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu BERNSTEIN POLSKA sp. z o.o.

Produkt super. Wystąpił problem podczas dostawy. Zbyt późno przesłano informację o braku mojego numeru telefonu

Dziękujemy za zakup oraz ocenę. Pozdrawiamy, zespół Bernstein.
Bardzo dobrej jakości towar,wizualnie jak na zdjęciu, bardzo szybka dostawa i bardzo dobrze zapakowane.

Odpowiedź ze sklepu BERNSTEIN POLSKA sp. z o.o.

dobry kontakt, jestem zadowolony z czasu realizacji zamówionych rzeczy, po większych zamówieniach można "starać się " o prezenty :-)

Dziękujemy za zakup oraz ocenę. Pozdrawiamy, zespół Bernstein.
Produkt ogólnie jest w porządku, umywalka wygląda bardzo ładnie. Z minusów, zaokrąglone narożniki mają minimalnie różne promienie. Całość dość łatwo się brudzi, ale to raczej kwestia materiału.

Wyposażenie nowej łazienki

Warto kupić produkt dobrej jakości. Stolik łazienkowy prezentuje się oryginalnie. Jest wygodny i praktyczny.

Odpowiedź ze sklepu BERNSTEIN POLSKA sp. z o.o.

Szkoda tylko że jeżeli chodzi o zwroty to raczej nie wykonalne „opłacalne „ bo trzeba wysłać do Niemiec U mnie na całe szczęście wszystko pasuje

Super drzwi.

Elegancko wyglądają, są praktyczne i uniwersalne. Jestem bardzo zadowolona.

Odpowiedź ze sklepu BERNSTEIN POLSKA sp. z o.o.

Świetne produkty, godne polecenia i rewelacyjny kontakt ze sprzedawcą. Firma godna polecenia.

Dziękujemy za zakup oraz ocenę. Pozdrawiamy, zespół Bernstein.
Polecam, produkt bardzo dobrej jakości, bardzo szybką wysyłka