Ważny od: 9 lip 2021
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania mebli oraz użytych materiałów. Wielu klientów podkreśla, że meble są bardzo wygodne i komfortowe w użytkowaniu. Klienci często doceniają profesjonalizm, uprzejmość i wysoką jakość obsługi klienta. Wielu klientów chwali sprawność, terminowość oraz wygodę dostawy z wniesieniem i montażem mebli. Doceniany jest także szeroki wybór tkanin i materiałów, a także estetyka mebli i możliwość ich dopasowania do indywidualnych preferencji oraz wnętrz. Pojawia się jednak krytyka dotycząca utrzymania czystości niektórych tkanin. Opinie na temat czasu realizacji są zróżnicowane – część klientów chwali szybkość, inni sygnalizują opóźnienia.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniescandicsofa.pl
Mieszane uczucia
Gorszy materiał
Odpowiedź ze sklepu scandicsofa.pl
Producent który przemawia do mnie w 100%
scandicsofa.pl
Odwiedź stronę internetowąO nas
scandicsofa.pl
Projektujemy i produkujemy sofy, fotele i łóżka z myślą o Tobie, w zgodzie z naturą. Dzięki ekologicznym rozwiązaniom, zapewniamy wygodę i funkcjonalność. Tworzymy piękne wnętrza, stosując naturalne t...