Zamiast nóżek w kolorze dębu otrzymałam kolor czarny.
Niestety, łóżko "skrzypi". Zmienialiśmy ułożenie stelarzy, jednak z marnym skutkiem - nadal skrzypi.
Miałam nadzieję, że wydając ponad 3 tys. złotych nie będę miała takich "atrakcji" jak skrzypienie łóżka. Szkoda.
Customer experience rewelacyjny do momentu złożenia zamówienia. Później drastyczna zmiana na gorsze. Wiele dni oczekiwania na odpowiedź mailową, przypominanie się. Narożnik miał być wniesiony, rozpakowany i skręcony, jednak podwykonawca odmówił wykonania zadań, a dotychczas przemiły Pan ze ScandicSofa umył ręce od tematu. Z kolei inna Pani z obsługi oświadczyła, że zgłosiła reklamację, minęły dni i nic się nie zmieniło. Na Sam narożnik wspaniały.
Bardzo dobry kontakt z pracownikami firmy, podane na stronie informacje dotyczące produktu są zgodne ze stanem faktycznym, odczuwana dbałość o klienta przejawiająca się nawet w drobiazgach, jak pięknie zapakowane próbki tkanin (pudełko tekturowe w trosce o środowisko) i dołączona do produktu (łóżka) spersonalizowana maskotka :), realizacja zamówienia bez zarzutu.
18 maj 2023
Jakość wykonania, dbałość o szczegóły, bardzo dobry kontakt na każdym etapie zamówienia, darmowa dostawa z wniesieniem i montażem.
10 maj 2023
Świetny kontakt ze sklepem.
Fachowa obsługa, szybki sprawny montaż łóżka w mieszkaniu. Dobra jakość wykonania. Polecam
15 maj 2023
świetny kontakt na każdym etapie zamówienia. sofa i fotel ze scandicsofy to moje ulubione meble w całym mieszkaniu.
Przyjazne nastawienie do klienta, realizacja transakcji w taki sposób aby dwie strony były zadowolone,
9 maj 2023
Przesympatyczna i profesjonalna obsługa przez Pana Pawła Kurka z showroomu w Warszawie.
Rzetelność, bardzo dobra komunikacja z klientem, zgodność produktu z opisem
11 maj 2023
Piękna sofa, bezproblemowa dostawa, świetny kontakt z klientem.
11 maj 2023
Bardzo dobre wykonanie i jakość. Piękna sofa
Profesjonalna obsługa od początku do końca
5 maj 2023
Bardzo polecam kolejny raz to już 3zakup
4 maj 2023
Polecam, świetne wykonanie.
17 maj 2023
27 kwi 2023
Nowoczesna firma w gąszczu tworów meblarskich funkcjonujących na zasadach lat 90 lub nawet PRLu. Szybko odpowiadają na zapytania mejlowe, doradzają w każdym temacie, wspierają po zakupie.
1 kwi 2023
Szybkie i rzetelne informacje przez internet, godni zaufania i polecenia.
6 kwi 2023
Świetny produkt, świetny kontakt z firmą i swietni dostawcy/monterzy.
20 kwi 2023
Świetna jakość, super dostawa i kontakt z infolinią. Polecam!