Opinie nt. sklepu scandicsofa.pl
5 wrz 2023
Zakład godny polecenia!
Scandicsofa oferuje bogaty wybór mebli oraz materiałów wykończeniowych (mnóstwo tkanin jeśli chodzi o kolory, faktury, wytrzymałość na ścieranie, łatwość czyszczenia). Przed ostatecznym złożeniem zamówienia otrzymaliśmy fachowe wsparcie i opinie. Zostaliśmy wyposażeni w stosowne próbniki tkanin, które pomogły nam zweryfikować pierwotne założenia estetyczne bezpośrednio w naszym mieszkaniu i uratowały nas przed pierwotnym (jak się okazało - mniej fartowanym) pomysłem. Przez cały okres realizacji sofy byliśmy zaopiekowani i wiedzieliśmy na jakim etapie znajduje się nasza sprawa.
1 wrz 2023
Zwiększyć próbki materiałów w showroomie Obicie w rzeczywistości jest dużo jaśniejsze niż się wydawało na próbniku.
4 wrz 2023
Sofa wygodna, kolor obicia bardzo ładny.
3 wrz 2023
Zachęcam super produkty obsługa na 5
30 sie 2023
Obsługa, jakoś i kolory tkanin
Klient scandicsofa.pl
Wszystko już robicie super :)
;)
9 wrz 2023
8 wrz 2023
4 wrz 2023
17 sie 2023
Mam doskonałe doświadczenie w kontakcie od początku do końca, czyli od osoby w showroom po kontakt w trakcie realizacji, a także realizacji. Polecam. Kanapa jest piękna, funkcjonalna i zaakceptowana przez koty :)
9 sie 2023
Przepiękne łóżko i bardzo dobre podejście do klienta. Udało się rozwiązać problem z wymiarem (z naszej winy) i znaleźć korzystne rozwiązanie. Polecam!