amisell.pl

Opinie łącznie (560) Opinie (262) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację i wysyłkę zamówień, co mocno wpływa na pozytywną ocenę całego procesu zakupowego. Dodatkowe próbki oraz próbka zakupionego zapachu dołączana do zamówienia są bardzo cenione przez klientów i uznawane za wyróżnik sklepu. Konkurencyjne oraz promocyjne ceny są często wymieniane jako duży atut i motywacja do zakupów. Profesjonalizm, uprzejmość i sprawna komunikacja obsługi są bardzo doceniane przez kupujących. Bezpieczne, staranne i estetyczne pakowanie przesyłek jest często zauważane i pozytywnie oceniane. Klienci chwalą wysoką jakość i oryginalność oferowanych perfum oraz szeroki wybór produktów. Bogaty asortyment, w tym rzadko dostępne lub ekskluzywne zapachy, przyciąga klientów i jest regularnie wyróżniany w opiniach.

Opinieamisell.pl

Świetny sklep! ❤️ Bardzo ciekawy asortyment. Wiele marek z perfumami trudno dostępnymi gdzie indziej, a do tego w super cenach! 💪 Fakt, że do zakupionych perfum dołączają nie tylko 3 wybrane próbki gratis, ale jeszcze próbkę z zapachem kupionym, żeby sprawdzić czy na pewno przypasuje, jest już dbaniem o klienta level master. Mogę tylko polecić zakupy w tym miejscu. 👌
Przesyłka dotarła szybko, dobrze zabezpieczona. Gratisowe 4 próbki to super sprawa, można na spokojnie w zaciszu domowym poznać nowe zapachy. Trzeba tylko zdawać sobie sprawę jak to się może potoczyć - u mnie po takich testach skończyło się na dodatkowych 2 flakonach do kolekcji ;).

Dostępność: perfumy są nieosiągalne na innych platformach Bardzo dobra cena, szybka przesyłka. Super pomysł z dosyłaniem próbki -żeby zaznajomić się z zapachem przed otwarciem pudełka! Chcę zwrócić uwagę, że po otworzeniu opakowania z perfumami okazało się że część butelki pokryta jest tłustą mazią -tak jakby perfumy wypłynęły z niej pod wpływem transportu/zmiany temperatury (?). Natomiast sam zapach -przepiękny!

M.BUFFINI Kirk Perfume

*„Kirk” od M.Buffini to intensywny i zdecydowany zapach dla mężczyzn. Dominuje w nim aromat korzenny i drzewny, który ładnie łączy się z nutami świeżej czarnej porzeczki i ziół. Zapach jest trwały, dobrze się rozwija na skórze i robi wrażenie elegancją oraz charakterem — idealny na wieczór lub chłodniejsze dni.** BARDZO POLECAM

Polecam Amisell

Bardzo sprawna i szybka wysyłka zamówienia. Fantastyczny pomysł z załączeniem próbki zamówionych perfum do przetestowania przed otwarciem flakonu oraz próbki innych zapachów niszowych w przypadku zamówienia zapachu niszowego. Produkty w 100% oryginalne. Polecam Amisell

100% satysfakcji.

Szybko, sprawnie, bez ceregieli. Bardzo miły akcent w postaci wysłania próbki zakupionych perfum, w celu sprawdzenia zapachu przed rozpakowaniem flakonu. Pełny profesjonalizm.

profesjonalnie i konkret

profesjonalnie. dobrze zapakowany produkt, darmowe probki, promocyjna cena. obsluga odpisuje szybko i konkretnie. nie mozna chciec wiecej od perfumerii :)
Zamówiłam perfumy. I dostałam w prezencie próbki. I właśnie próbkę tych perfum które zamówiłam.To był świetny pomysł że strony "Amisell". Dla tego łatwo mi było przyjąć decyzję. Dziękuję serdecznie!
Zakup idealny. Super że nawet do niewielkiej pojemności zakupionych perfum otrzymujemy dodatkowo próbkę aby upewnić się czy zapach nam odpowiada.
To już drugie zamówienie od Amisell i jestem tak samo zadowolona. Szybka dostawa, dobrze zabezpieczone produkty. To co najbardziej lubię to to, że mają ofertę rzadko dostępnych perfum.
To, że niespodzianką dla mnie był fakt, że jako jedyni w świecie mieliście jeszcze Oriental Spice. Z tego, co mi wiadomo ESTEBAN już nie produkuje tej wody perfumowanej, a szkoda. Może teraz Anglicy zaczną, bo Burwood robi podobne zapachy do dyfuzorów. Zapach jest niepowtarzalny, a co najważniejsze bardzo długo się utrzymuje.
Stale wracam do sklepu amisell, szybka wysyłka, dobra komunikacja z klientem i dobrze zapakowane paczki.

Możliwość zakupu próbek perfum to ogromny plus, zwłaszcza dla osób, które szukają swojego zapachu zamiast kupować w ciemno. Szybka, bezproblemowa wysyłka i dostawa, próbki bardzo dobrze zapakowane
Polecam Profesjonalne podejście do klienta Natychmiastowa reakcja na zaistniałą sytuację Ekspresowa wysyłka zamówienia Na pewno wrócę do Amisell
Błyskawiczna przesyłka i próbki. Super opcja to próbka do przetestowania pelnoskalowego flakonu.
Zamówienie szybko zrealizowane bez żadnych problemów, bardzo dobrze spakowane.Produkt również zgodny z oczekiwaniami
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia i przesłane perfumy TT White Fire cudowne i przede wszystkim oryginalne, polecam!!
Wspaniałe zakupy! Zapach zniewalający, zapakowany ze smakiem- do tego doszły dodatkowe próbki wybrane w gratisie. I jeszcze dodatkowa zniżka na kolejne. Na pewno w takie miejsca się wraca. I powrócę niebawem. Wszystko dopieszczone w najmniejszych detalach! Polecam
Wszystko super,jestem bardzo zadowolona.Polecam tą perfumerię☺️
Wszystko sprawnie :) oryginalny produkt w super cenie