TAURUS Bagażniki

2341 reviews since 17 maj 2023

Ważny od: 5 cze 2023
taurus.info.pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową, sprawną i terminową dostawę zamówień, a wielu z nich chwali bardzo szybkie realizowanie oraz błyskawiczne wysyłki. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, miła, kompetentna i pomocna, a kontakt ze sklepem oceniany jest jako łatwy, szybki i bezproblemowy, z dostępnością oraz wsparciem ze strony konsultantów. Produkty cieszą się uznaniem za solidność, dobrą jakość i adekwatność ceny. Montaż produktów jest przeważnie oceniany jako łatwy. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące szczegółów wykonania produktów oraz niejasności instrukcji lub skomplikowania mechanizmów montażowych. Rzadko zgłaszane są drobne zastrzeżenia dotyczące kurierów lub podziału przesyłek.

OpinieTAURUS Bagażniki

Wszystko w najlepszym porządku. Bagażnik dotarł na czas😉. Dobry kontakt .
Bagażnik bardzo dobrej jakości w przystępnej cenie

Belki/bagaznik

Bagaznik tzn belki sygnowane na stronie jako Taurus to tak naprawdę belki noname z napisem green valey i tylko vlepka z jednej strony naklejona przez Taurus. Spełniają swoją rolę pod dwa bagazniki na rower rowniez zakupione w Taurus. Ale czuję ze mogłem kupić w media expert za 260 zl i bylo by to samo tylko z innym napisem.
Szybka wysyłka i konkurencyjna cena każdy etap się wyświetla.
Wysoka jakość wykonania. Lekka ale solidna konstrukcja.
Szybko , w stanie nie naruszonym , fabrycznie porządnie zapakowane oraz zabezpieczone . Polecam w pełni

Ergonomia i jakość w super cenie

Świetny opływowy kształt, dobrej jakości plastik. Pojemny i praktycznie otwierany z 2 stron. Przesyłka zabezpieczona. Szybkie dostarczenie przesyłki.

Odpowiedź ze sklepu TAURUS Bagażniki

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jakość oraz funkcjonalność produktu spełniły Państwa oczekiwania. Dziękujemy i zapraszamy ponownie. BOK Taurus Bagażniki
Ekspresowa realizacja, informacje o stanie realizacji zamówienia na każdym etapie, bezproblemowa obsługa zamówienia. Polecam

Odpowiedź ze sklepu TAURUS Bagażniki

Dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinię. Dziękujemy i zapraszamy ponownie. BOK Taurus Bagażniki
Polecam. Bardzo dobra jakość w przystępnej cenie .
bardzo szybka dostawa, dobrze zapakowane, nie mam zastrzeżeń
Wielki pozytyw, bez problemów polecam.🙂
Sklep w Tarnowie - rewelacyjna i profesjonalna obsługa.
Szybka realizacja zamówienia, przedmiot zamówienia zgodny z opisem
Świetny zakup. Dosłane na czas.
Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem
Powiem dwa słówka - Wspaniała przejściówka!

Dbałość o klienta

Podoba mi się zainteresowanie losami zamówienia ze strony firmy i bezproblemowy kontakt z firmą.
Wszystko zgodnie z zamówieniem
Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie.
Świetna obsługa zamówienia

• www.taurus.info.pl
  • taurus@taurus.info.pl
  • MIKOŁÓW, POL

Istniejemy na rynku od 1986r. Firma powstała z pasji i chęci ułatwienia ludziom życia, aby mogli komfortowo i bezpiecznie transportować potrzebne im ładunki – niezależnie od tego, czy celem podróży j...