TAURUS Bagażniki

Opinie łącznie (2210) Opinie (1122) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę. Doceniają profesjonalizm, rzetelność i uprzejmość obsługi. Produkty są oceniane jako solidne, funkcjonalne i zgodne z opisem. Podkreślany jest także łatwy i szybki kontakt z firmą, zarówno mailowy jak i telefoniczny. Proces montażu produktów jest na ogół oceniany jako prosty i intuicyjny. Przesyłki są dobrze zabezpieczone i starannie zapakowane, co klienci zdecydowanie doceniają. Dodatkowo, szczegółowe i przejrzyste opisy oraz instrukcje na stronie internetowej spotykają się z uznaniem. Sporadycznie pojawiają się krytyczne uwagi dotyczące obsługi klienta. Zdarzają się pojedyncze uwagi dotyczące jakości niektórych elementów produktów. Pojawiają się też sugestie, aby uzupełnić opisy i instrukcje na stronie internetowej. U niektórych klientów montaż produktów sprawił pewne trudności.

OpinieTAURUS Bagażniki

Bardzo sprawna obsługa zamówienia. Dostawa zrealizowana bardzo szybko. Bardzo łatwy dobór produktu na stronie. Polecam👍💪

Odpowiedź ze sklepu TAURUS Bagażniki

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię oraz docenienie szybkiej realizacji zamówienia. Dziękujemy i zapraszamy ponownie. BOK Taurus Bagażniki
Termin realizacji, bieżące powiadamianie o statusie zamówienia.
Było super! Wysyłka najszybsza, panowie z serwisu pomocni. Klasa 🖤

Odpowiedź ze sklepu TAURUS Bagażniki

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię dotyczącą naszej szybkiej wysyłki oraz profesjonalnej obsługi serwisowej. Dziękujemy i zapraszamy ponownie. BOK Taurus Bagażniki

Fachowa pomoc i błyskawiczna realizacja

Pomoc i doradztwo przed zakupem, błyskawiczna wysyłka, towar zgodny w 100% z zamówieniem. Same pozytywne wrażenia. Polecam

Odpowiedź ze sklepu TAURUS Bagażniki

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasze wsparcie, szybka realizacja zamówienia spełniły Państwa oczekiwania. Dziękujemy i zapraszamy ponownie. BOK Taurus Bagażniki
Jedyna uwaga nie do końca bylo pojętna z instrukcji jak zdejmuje się bagażnik z haka, że trzeba nacisnąć przycisk do góry.

Dziękujemy i zapraszamy ponownie. BOK Taurus Bagażniki
Sprawnie Bezproblemowo Zgodnie z oczekiwaniem

Gorąco polecam

Bardzo szybka dostawa. Towar zgodny z opisem. Polecam.
Torby do boxa - bardzo fajna możliwość dobrania do rodzaju boxa. Same toby wyglądają na bardzo solidne.

Odpowiedź ze sklepu TAURUS Bagażniki

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Dziękujemy i zapraszamy ponownie. BOK Taurus Bagażniki
Bardzo szybka dostawa i porządnie zapakowana.
Szybka i speawna realizavja zamówienia
Ekspresowa realizacja, towar bardzo dobrze zabezpieczony w wysyłce.

Odpowiedź ze sklepu TAURUS Bagażniki

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię. Dziękujemy i zapraszamy ponownie. BOK Taurus Bagażniki
Serdecznie polecam, szybko i sprawnie plus miła niespodzianka w paczce

Odpowiedź ze sklepu TAURUS Bagażniki

Bardzo dziękujemy za rekomendację oraz miłe słowa dotyczące szybkiej i sprawnej realizacji zamówienia. Dziękujemy i zapraszamy ponownie. BOK Taurus Bagażniki
Wszystko odbyło się bez problemu, szybka dostawa o super produkt

Odpowiedź ze sklepu TAURUS Bagażniki

Dziękujemy za pozytywną opinię oraz docenienie szybkiej dostawy i jakości naszych produktów. Dziękujemy i zapraszamy ponownie. BOK Taurus Bagażniki
Wszystko super., łącznie z doradztwem
Szybka realizacja zamówienia, towar dobrze zapakowany.

Odpowiedź ze sklepu TAURUS Bagażniki

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że szybka realizacja zamówienia oraz staranne pakowanie spełniły Państwa oczekiwania. Dziękujemy i zapraszamy ponownie. BOK Taurus Bagażniki
Doskonała obsługa... profesjonalne podejście 😎
Ekspresowa dostawa 1,5 dnia.

bagażnik powystawowy

Kupiłem bagażnik powystawowy w bardzo dobrym stanie. Polecam

Dziękujemy i zapraszamy ponownie. BOK Taurus Bagażniki
Szybka dostawa, solidnie zapakowane. Polecam

Odpowiedź ze sklepu TAURUS Bagażniki

Dziękujemy za pozytywną opinię oraz za polecenie naszych usług. Dziękujemy i zapraszamy ponownie. BOK Taurus Bagażniki
Polecam Aczkolwiek warto sprawdzać kwoty „za pobraniem”, bo zdążają się pomyłki i można zapłacić za coś podwójnie. Na szczęście obsługa klienta działa bardzo sprawnie.

Odpowiedź ze sklepu TAURUS Bagażniki

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że obsługa klienta spełniła Państwa oczekiwania. Dziękujemy i zapraszamy ponownie. BOK Taurus Bagażniki