Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybki czas dostawy, solidne i bezpieczne pakowanie win oraz szeroki wybór asortymentu. Szczególne uznanie zdobywa wysoka jakość win, zgodność produktów z opisem oraz atrakcyjne ceny i promocje. Wielu klientów docenia również profesjonalizm, uprzejmość i zaangażowanie obsługi sklepu, co przekłada się na pozytywne doświadczenia zakupowe. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące sporadycznych opóźnień w dostawie oraz zastrzeżenia do firmy kurierskiej. Niektórzy klienci sugerują także możliwość poszerzenia oferty win.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniedobrewino.pl
WSZYSTKO W PORZADKU. TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA SPRAWNIE.
Szybko, sprawnie , zgodnie z zamówieniem
Bardzo dobry kontakt ze sklepem, przemiła obsługa, szybka realizacja, gorąco polecam! 🤗
Szybka dostawa,dobra promocja
wszystka OK
Polecam.
Szybka dostawa. Polecam!
Szybkość dostawy
Lubię okazje miesiąca i inne promocje. Można wtedy kupić dobre wina w bardzo atrakcyjnych cenach.
Wszystko ok
świetny wybór win
dobre ceny i ciekawe promocje
Można poprawić wybór win z Ameryki Południowej
Sklep oceniam bardzo pozytywnie, ale mam duże zastrzeżenia co do obsługi firmy kurierskiej FedEx. Dlatego muszę zrezygnować z dalszych zakupów w Państwa sklepie, dopóki ta firma będzie świadczyć usługi kurierskie.