drzewkaowocowe24.pl

Opinie łącznie  (10 079)Opinie (2975) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą staranne i profesjonalne zabezpieczenie roślin do transportu, co minimalizuje uszkodzenia podczas dostawy. Opinie klientów są bardzo pozytywne na temat wysokiej jakości, zdrowia i wyglądu sadzonek oraz ich zgodności z opisem. Wielu klientów podkreśla szybką realizację zamówienia i ekspresową dostawę. Rośliny dobrze się przyjmują po posadzeniu i szybko zaczynają rosnąć lub kwitnąć. Klienci doceniają profesjonalną, miłą i sprawną obsługę oraz łatwy kontakt ze sklepem, szczególnie w sytuacjach wymagających wsparcia. Dodatkowo pozytywnie odbierane jest dodawanie gratisowych roślin i dołączanie instrukcji sadzenia lub pielęgnacji do zamówień. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach w realizacji zamówienia.

Opiniedrzewkaowocowe24.pl

Opinia

Zamówiłam drzewka owocowe przez Internet z lekką obawą, ale doświadczenie okazało się pozytywne. Rośliny dotarły dobrze zabezpieczone, starannie przygotowane do transportu , bez żadnych uszkodzeń. Drzewka wyglądały zdrowo. Cały proces zakupu przebiegł sprawnie. Polecam w 100%.

Drzewka/krzewy w super stanie - POLECAM

Kupiłem 6 drzew i kilka krzaków owocowych. Wszystkie super, korzenie bardzo rozbudowane. Po 2 tygodniach po posadzeniu już zaczynają rosnąc pąki i pojawiać się liście. Serdecznie polecam, jak tylko będę miał możliwość to na pewno wrócę na kolejne zakupy.
Załoga sklepu internetowego drzewkaowocowe24 każdorazowo staje na wysokości zadania. Sprawna obsługa i szybka wysyłka. Czasami zdarza się jakiś miły gratis. Zamawiam tu zawsze i zawsze wszystko jest ok. Bardzo dobry kontakt.
Paczka przyszła w idealnym stanie. Wszystkie sadzonki bardzo starannie zapakowane. Ani jeden kwiatuszek się nie odłamał :) Jestem bardzo zadowolona z zakupów z tej strony, na pewno będę zamawiać więcej od drzewkaowocowe24.pl

Rośliny zdrowe

Rośliny zdrowe, dobrze zniosly transport. Paczka była dość wysoka więc nie mieścila się w paczkomacie ale kurier zostawił ją w Żabce obok. Na przyszlosc proszę lepiej zabezpieczyć gorę rosliny, bo wyższe mogą się polamać w podróży. Ogolnie polecam sprzedawcę. Wrócę jeszcze na zakupy.
Szkoda tylko ,że zamówienie nie dotarło do mnie w obiecanym terminie 3 dni Przyszło za tydzień wtedy kiedy ja jestem na urlopie i moje drzewko teraz stoi samodzielnie w paczce i czeka kiedy wrócę Mam tylko nadzieję, że nie zeschnie do tego czasu..

Może następnym razem będzie piąteczka.

Gdyby nie zamieszanie z dostawą i niewłaściwym produktem byłaby szkolna 5. Niestety nie otrzymałem kompletnego zamowienia, natomiast otrzymałem zwrotu środków i drzewko "niewlasciwe" w gratisie. Jeżeli chodzi o produkty; z drzewek jestem bardzo zadowolony natomiast z krzewów nie (przyszły połamane) - to pewnie wina transportu.
Super obsługa!!! Drzewko bardzo ładne, tylko jedna gałązka najwyższa nadgęta prawie złamana, zrobiłam stelaż mam nadzieǰę, że przeżyje ale stawiam na niewłaściwy transport firmy przewozoweǰ. Ogólnie polecam.

Sadzonki maliny polanka

Zamówione sadzonki maliny polanka w doniczkach dotarły bez żadnych problemów. Teraz czekają na wysadzenie. Dodano nawet jedną roślinkę gratis. Niestety nie podano co to jest. Domyślam się, że to może być pigwa. Jak podrośnie to się okaże.
Dostawa dotarła w odpowiednim czasie , Bardzo solidnie zapakowana. Drzewko czereśniowe które zamówiłam już wypuszcza nowe listki. Jeśli tylko kiedyś będę potrzebowała znowu drzewa lub krzewu owocowego zgłoszę się do was . Dziękuję
Sadzonki wyleciały z doniczek nie wiedziałam później co jest czym połowa uszkodzona i połamana…… wystarczyło je lepiej zabezpieczyć w doniczce…. Nawet zwykła transparentna folia…. Rozumiem że transport jest jaki jest ale można było to zrobić lepiej sadzonki były wsadzone w jakieś zwykłe reklamówki które przez to że cała ziemia się wysypała przy wyciąganiu reklamówki jeszcze bardziej rozwalały sadzonki. Ogólnie lipa straszna myślę że połowa jak nie więcej wcale nie wyrośnie bo była rozwalona i te korzenie sa uszkodzone szkoda
Spełnienie wszystkich próśb z komentarza (od dopilnowania rodzaju podkładek po termin wysyłki co do dnia) oraz 2 gratisy. Drzewka posadzone, mam nadzieję że się przyjmą. Na dwóch zaczęły już pojawiać się pąki więc liczę że będzie dobrze
Drzewka bardzo dobrze zabezpieczone podczas transportu. Drzewka bardzo ładne z bogatym system korzeniowym. Mam nadzieję że tak jak z poprzedniego zamówienia będą pięknie rosły i owocowały. To moje kolejne zakupy w tym sklepie. Polecam bo warto. Towar jest wysokiej jakości.
Bardzo ładne i zdrowe sadzonki z solidnym systemem korzeniowym. Paczka została świetnie zabezpieczona na czas transportu. Transakcja przebiegła błyskawicznie, zdecydowanie polecam tego sprzedawcę!”

Jestem zadowolona z zakupu

Dobry kontakt ze sprzedawcą. Krzewy bardzo dobrze zapakowane, ładny wygląd, dobrze ukorzenione. Dobrze oznaczone odmiany jeżyn, dodana ulotka z zasadami pielęgnacji. Spodziewałam się, że krzewy będą trochę większe, ale ogólnie jestem zadowolona z zakupu.

Zakup udany

Drzewka z ładnym, rozbudowanym systemem korzeniowym. Dobrze zabezpieczone przed przesuszeniem. Dostawa "pod drzwi" bez zarzutu. Ale jedno z drzewek ma uszkodzoną korę tuż nad miejscem szczepienia - ktoś nie zachował ostrożności przy pobieraniu rośliny z plantacji. No, cóż - trzeba to jakoś zabezpieczyć. Dobrze, że są jeszcze w obrocie stare i oby odporne odmiany
Jestem zachwycony. Paczka zapakowana super porządnie w środku instrukcja z najważniejszymi informacjami oraz dwa gratisy. Już wiem gdzie będzie kupował następne drzewa i krzewy.
Zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie. Drzewka zapakowane niezwykle starannie w tekturowy wysoki karton były dorodne z widocznymi żywym pączkami liści. Dziękuję za gratis.

Polecam 😀bardzo

Drzewka bardzo ładne, super zabezpieczone do przesyłki, dostałam do zamówienia grat w postaci kolejnego drzewka. Wszy super, polecam, ja zapewne skorzystam i złożę kolejne zamówienie
Drzewko bardzo dobrze zabezpieczone, krótki czas oczekiwania na przesyłkę, sadzonka była w dobrym stanie, wygląda na to ze się przyjęła (puszcza zielone pąki), co będzie dalej zobaczymy.