Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości oraz estetyki produktów, często podkreślając staranne wykonanie. Wielu z nich docenia bardzo szybką realizację zamówień i ekspresową dostawę. Pozytywne opinie dotyczą również profesjonalnej i uprzejmej obsługi klienta, a także starannego i bezpiecznego pakowania przesyłek. Niektórzy klienci zgłaszają jednak przypadki opóźnień w dostawie. Opinie dotyczące ceny są mieszane – część osób uważa produkty za warte swojej ceny, inni wskazują na zbyt wysokie koszty.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniebogatewnetrza.pl
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Zamawiałam mapę na korku na prezent i mimo późno złożonego zamówienia firma szybko je wysłała. Mapa dotarła na czas i jest bardzo udanym prezentem :)
Dziękuję i pozdrawiam
Szybka dostawa, ładne wykonanie polecam.
Towar zapakowany bardzo dobrze, jakość również. Jedynie czego mogę się przyczepić to czas realizacji ok tygodnia.
terminowa dostawa ponadgabarytowego produktu. fotel pięknie wykonany. z naturalnego rattanu. polecam
Długi czas oczekiwania na zamówienie- ponad 2,5 miesiąca! Toaletka przyszła uszkodzona. Reklamacja została rozpatrzona pozytywnie, ale czekałam na wymianę uszkodzonych elementów kolejne 2 miesiące.
Toaletka ostatecznie zawisła na ścianie po 5 miesiącach od zakup.
Profesjonalna obsługa.
czy zakupiona przez mnie lampa LED Golden Wave 100 cm ma wymienny wąż świetlny
Świetne meble w dobrej cenie
Dobry kontakt ze sklepem, jestem bardzo zadowolona
Transakcja przemiła i doskonała. Polecam zakupy w bardzo profesjonalnej firmie.
Super obsługa
Bardzo dobra jakość i cena