Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość oraz estetykę produktów, wyrażając zadowolenie z wykonania i materiałów. Wielu klientów docenia staranne i bezpieczne pakowanie towarów. Klienci wielokrotnie podkreślają profesjonalizm, uprzejmość i pomocność obsługi, co wpływa pozytywnie na ich doświadczenie zakupowe. Większość klientów chwali terminowość i szybki transport. Opinie dotyczące czasu realizacji zamówień i dostawy są mieszane – część klientów narzeka na długie oczekiwanie oraz pojawiają się głosy o opóźnieniach. Niektórzy sugerują także poprawę zabezpieczenia produktów przy transporcie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniebogatewnetrza.pl
Ławostół jest piękny, doskonała jakość, terminowo bez problemów dostarczony. Płatność w ratach bezproblemowa. Rozmowa telefoniczna w razie potrzeby bardzo miła. Polecam.
Szybka dostawa, ładne wykonanie polecam.
Towar zapakowany bardzo dobrze, jakość również. Jedynie czego mogę się przyczepić to czas realizacji ok tygodnia.
terminowa dostawa ponadgabarytowego produktu. fotel pięknie wykonany. z naturalnego rattanu. polecam
Długi czas oczekiwania na zamówienie- ponad 2,5 miesiąca! Toaletka przyszła uszkodzona. Reklamacja została rozpatrzona pozytywnie, ale czekałam na wymianę uszkodzonych elementów kolejne 2 miesiące.
Toaletka ostatecznie zawisła na ścianie po 5 miesiącach od zakup.
Profesjonalna obsługa.
czy zakupiona przez mnie lampa LED Golden Wave 100 cm ma wymienny wąż świetlny
Świetne meble w dobrej cenie
Dobry kontakt ze sklepem, jestem bardzo zadowolona
Transakcja przemiła i doskonała. Polecam zakupy w bardzo profesjonalnej firmie.