Opinie łącznie (52) Opinie (38) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 10 maj 2022

fototapety.com spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

OpinieFototapety.com

Szybka przesyłka, tapeta bardzo ładna

Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com

Miło słyszeć, że przesyłka dotarła sprawnie i że tapeta przypadła Ci do gustu! Szybka dostawa i piękny efekt końcowy to dokładnie to, do czego dążymy. Jeśli tapeta jest już na ścianie, chętnie zobaczymy efekt, podziel się zdjęciem przez hello@wallgroup.com i automatycznie bierzesz udział w konkursie, w którym możesz odzyskać kwotę zakupu. Czekamy na Twoje zdjęcie!
Piękna, bardzo realna

Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com

Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że produkt spełnił oczekiwania i prezentuje się tak realistycznie.
Tapeta bardzo ładna. Wszystko przebiegło pomyślnie

Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com

Pięknie, że tapeta przypadła Ci do gustu i że cały proces przebiegł sprawnie! Jeśli chcesz podzielić się zdjęciem gotowej aranżacji, wyślij je na hello@wallgroup.com. Każda osoba, która prześle zdjęcie, automatycznie bierze udział w konkursie i może odzyskać pełną kwotę zakupu.
Tapeta piękna. Polecam, zgodna z opisem 👌

Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com

Tak miło to czytać, że tapeta spełniła oczekiwania i okazała się zgodna z opisem! Cieszy nas, że jesteś zadowolona z zakupu. Jeśli masz ochotę, podziel się zdjęciem gotowej ściany na hello@wallgroup.com. Każda osoba, która prześle zdjęcie, automatycznie bierze udział w losowaniu i ma szansę odzyskać pełną kwotę zakupu.

wg. mnie wszystko jest ok.

Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com

Miło to słyszeć! Cieszmy się razem, że wszystko poszło zgodnie z oczekiwaniami. Jeśli efekt końcowy Cię zadowolił, chętnie zobaczymy, jak to wygląda na ścianie. Wyślij zdjęcie na hello@wallgroup.com i automatycznie weźmiesz udział w losowaniu, w którym możesz odzyskać kwotę swojego zakupu.

Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com

Pięć gwiazdek, to naprawdę miło widzieć! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupu. Podziel się zdjęciem naklejonej tapety na hello@wallgroup.com i weź udział w konkursie, w którym możesz odzyskać kwotę swojego zamówienia. Czekamy na Twoją fotkę!

Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com

Pięć gwiazdek to najpiękniejszy komentarz, jaki możemy otrzymać! Cieszymy się, że zakup spełnił Twoje oczekiwania. Jeśli tapeta już zdobi Twoje wnętrze, chętnie zobaczymy efekt końcowy. Prześlij zdjęcie na hello@wallgroup.com i weź udział w konkursie, w którym możesz odzyskać pełną kwotę zakupu.

Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com

Pięć gwiazdek, to naprawdę miło! Dziękujemy za tę ocenę, bardzo nas cieszy, że jesteś zadowolona z zakupu. Jeśli tapeta już zdobi Twoje wnętrze, chętnie zobaczymy efekt końcowy. Wyślij zdjęcie na hello@wallgroup.com i automatycznie weźmiesz udział w konkursie, w którym możesz odzyskać pełną kwotę zakupu.

Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com

Vijf sterren, dat is echt iets bijzonders! Heel erg bedankt voor zo"n hoge beoordeling, het doet ons enorm veel plezier dat je tevreden bent met je aankoop. Jouw mening motiveert ons om door te blijven werken en is voor ons een echte beloning.
Szybki czas realizacji, duży wybór wzorów. Tapeta jeszcze piękniejsza niż w zamówieniu.

Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com

Pięknie to słyszeć! Szybka realizacja i szeroki wybór wzorów to coś, na czym nam bardzo zależy, a to, że tapeta przerosła oczekiwania, sprawia nam szczególną radość. Jeśli masz ochotę, podziel się zdjęciem gotowej aranżacji, wysyłając je na hello@wallgroup.com. Każda osoba, która to zrobi, bierze udział w konkursie i ma szansę odzyskać pełną kwotę zakupu.
Czas tralizacji zamówienia

Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i za najwyższą ocenę! Cieszymy się, że czas realizacji zamówienia spełnił Twoje oczekiwania. Mamy nadzieję, że produkt również przypadł Ci do gustu i że będziemy mogli ponownie gościć Cię wśród naszych klientów

Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com

Pięć gwiazdek, to naprawdę coś wyjątkowego! Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z zakupu. Jeśli tapeta jest już na ścianie, chętnie zobaczymy efekt. Wyślij zdjęcie na hello@wallgroup.com i weź udział w konkursie, w którym możesz odzyskać pełną kwotę swojego zakupu.

Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com

Pięć gwiazdek, to naprawdę coś pięknego! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z zakupów. Jeśli tapeta jest już na ścianie, chętnie zobaczymy efekt. Wyślij zdjęcie na hello@wallgroup.com i automatycznie weźmiesz udział w konkursie, w którym możesz odzyskać kwotę swojego zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com

Pięć gwiazdek, dziękujemy! Takie oceny naprawdę nas cieszą i motywują do dalszej pracy. Jeśli masz ochotę podzielić się zdjęciem gotowej aranżacji, wyślij je na hello@wallgroup.com i automatycznie weźmiesz udział w konkursie z szansą na odzyskanie pełnej kwoty zakupu.

Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com

Pięć gwiazdek to dla nas naprawdę coś wyjątkowego, dziękujemy! Jeśli tapeta już zdobi Twoje wnętrze, chętnie zobaczymy efekt. Wyślij zdjęcie na hello@wallgroup.com i weź udział w konkursie, w którym możesz odzyskać kwotę swojego zakupu.

Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com

Dziękujemy za pięć gwiazdek! Cieszymy się, że zakup spełnił Twoje oczekiwania. Mamy nadzieję, że będziemy mogli ponownie Cię gościć.
Piękna tapeta, szybka realizacja i wysyłka. Polecam

Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com

Bardzo dziękujemy za tę miłą opinię! Cieszymy się, że tapeta przypadła Ci do gustu, a realizacja i wysyłka spełniły Twoje oczekiwania
Nadal czekam na próbkę tapety -proszę o informację kiedy i w jakim przewoźnikiem do mnie dotrzrze.

Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com

Dziękujemy za wiadomość. Twoje zamówienie zostało wysłane za pośrednictwem PostNL i jest obecnie w drodze do Ciebie. Wysyłka miała miejsce 21 lipca 2026 roku. W celu uzyskania szczegółowych informacji o śledzeniu przesyłki prosimy o kontakt pod adresem hello@wallgroup.com, abyśmy mogli przekazać Ci dokładne szczegóły.

Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com

To wspaniały sposób na poprawienie nam nastroju – bardzo dziękujemy za pięć gwiazdek! To dla nas bardzo ważne i mamy nadzieję, że za każdym razem będziemy mogli zapewnić Państwu równie wspaniałe wrażenia.

Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com

Dziękujemy za 4 gwiazdki! Jeśli możemy coś zrobić, aby Twoja następna wizyta zasługiwała na pełne 5 gwiazdek, daj nam znać.

Fototapety.com

Wysokiej jakości tapeta na zamówienie. Włóknina. Szeroki wybór pięknych tapet w najniższej cenie. Szybka dostawa.

Wyświetl wszystkie profile