meblejarczak.pl

Opinie łącznie (164) Opinie (100) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybką i terminową dostawę, podkreślają solidną jakość produktów oraz ich estetykę. Wysoko oceniany jest także profesjonalizm obsługi oraz uprzejmość i chęć pomocy ze strony pracowników. Część klientów docenia również otrzymane próbki i wsparcie przy wyborze tkanin. Pojawiają się jednak sporadyczne uwagi dotyczące drobnych opóźnień w dostawie oraz pojedyncze rozczarowania jakością produktów. Niektórzy klienci zwracają uwagę na trudności w kontakcie z obsługą, a także na różnice jakościowe pomiędzy próbkami a finalnym produktem.

Opiniemeblejarczak.pl

Próbki tkanin różnią się od końcowego materiału łóżka. Zamawiałam tkaninę aksamitną, a dostałam bardziej szorstką i tkaną tkaninę łóżka. Poza tym łóżko ładne
Jestem bardzo zadowolona z łóżka. Zamówienie dotarło szybciej niż mi przekazano. Jaskość i wykonanie na prawdę świetna. Instrukcja złożenia mogłaby być bardziej szczegółowa.

Pozytywnie

Łóżko piękne, fajnie się prezentuje. Tkanina wybrana piękna. Szkoda tylko ze nie dolaczono instrukcji montazu. Owszem była dołączona instrukcja ale tylko montażu stelaża drewnianego, ale jak całość zmontować już instrukcji brak. Dzwoniłam na infolinie byla to co prawda sobota ale nikt nie odebral a dzwonilam 3x. Musielismy poradzic sobie z youtubem i wujkiem google zeby to zmontowac. Generalnie za te pieniadze naprawde warto ale ekioa od obslugi klienta powinna zadbac o instrukcje chociaz mailem. Nie kazdy ma zmysl techniczny zeby zmontowac lozko i dla kogos moze to byc oczywiste jak to zrobic a inny bedzie sie meczyl. To taka dygresja na przyszlosc. Zakup uwazam za udany w 100%
W przyszłości warto byłoby zadbać, by wzornik wyglądał jak wzornik a nie jak odpady poprodukcyjne ( jednakowa wielkość próbek, ładna oprawa itp)
Przesyłka z próbkami trochę opóźniona. Jednak po kontakcie z infolinią wyjaśniono przyczynę i podano przybliżony czas dostawy. Kontakt ze sklepem bez zarzutu, próbki dotarły, a ja właśnie czekam na realizację zamówienia z narożnikiem 😁
Mebel solidnie wykonany, zgodny z tym co na zdjęciu. Jestem zadowolona.

Jestem zadowolona z zakupu. Szafa jest solidnie wykonana, materiały dobrej jakości, a całość prezentuje się bardzo estetycznie. Montaż bez problemu, wszystko zgodne z opisem. Polecam.