senmalucha.pl

931 reviews since 24 sty 2020

Ważny od: 19 mar 2020
senmalucha.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówienia oraz dostawy. Jakość produktów, szczególnie łóżeczek i materacy, jest bardzo wysoko oceniana przez klientów. Klienci bardzo pozytywnie oceniają profesjonalizm, uprzejmość i skuteczność obsługi klienta. Kontakt ze sklepem, zarówno mailowy jak i telefoniczny, jest oceniany jako sprawny, szybki i pomocny. Zamówienia odpowiadają opisowi i oczekiwaniom klientów, większość otrzymała dokładnie to, co zamówiła. Łóżeczka są łatwe w montażu. Kilka osób zgłaszało drobne trudności z instrukcją montażu łóżeczek.

Opiniesenmalucha.pl

Bardzo szybka dostawa, łóżeczko solidne, pięknie pachnie drewnem, łatwe w montażu. Jedyny mankament to pozostałości kleju na froncie szuflady. Nieestetycznie to wygląda ale może nam się trafił po prostu taki egzemplarz (z daleka tego nie widać). Polecam zakupy w sklepie jak i samo łóżeczko

Świetne, wielofunkcyjne łóżeczko.

Cieszę się, że znalazłam ten sklep. Kupiłam łóżeczko Andrzej z szufladą + dodatki: kółeczka i osłona jako tapczanik. Świetne rozwiązanie na kilka lat - najpierw jako dostawka do łóżka rodziców, później samodzielne łóżeczko z różnymi poziomami materacs + możliwość wyjęcia 3 szczebelków kuedy maluch już chodzi i na koniec tapczanik. Łóżeczko wykonane solidnie, łatwo było je skręcić. Kontakt telefoniczny ze Srzedawcą bardzo dobry, przesyłka szybka i świetnie zapakowana. Polecam.
Jakościowe, klasyczne łóżeczko. Fajny zapach drewna po rozpakowaniu:) Instrukcja od dostawki mogłaby być wyraźniejsza
Podobała mi się szybka dostawa, łóżeczko jest cudowne, bez problemu się je składa. Wszystko jest idealne!
Przypadkowo zamówiłam dwa materacyki dla dziecka i ku mojemu zdziwieniu dostałam maila czy aby na pewno nie jest to pomyłka. Ogromny plus za czujność i skontaktowanie się! Bardzo miła obsługa, jakość łóżeczka jak i materaca również na plus. Polecam z całego serca!!

Jedyny minus to klin

Wszystko super jednak klin do dostawki jest zbyt niski. Musiałam podłożyć zwinięte ręczniki żeby równać poziom i żeby dziecko tam nie wpadało
Szybka dostawa za granicę, świetny kontakt, polecam!
Jestem zadowolona z łóżeczka, tapczanik tipi, wszystko doszło. Solidne łóżeczko, materacyk dobrej jakości, tak jak pościel, kołderką, poduszka i ochraniacz.
Szybka wysyłka, bardzo dobra jakość.

Szczerze polecam

Fajne łóżeczka i materace świetnej jakości. Mimo że mieliśmy małą usterkę przy zakładaniu kółka do łóżeczka to sposób reklamacji przebiegł bardzo sprawnie. Szybko uzyskałam odpowiedź mailową i od razu została wysłana do mnie nowa część. Szczerze polecam !!
Polecam łóżeczko bardzo dobre
Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam serdecznie
Wszystko super. Łóżeczko solidnie wykonane, stosunek ceny do jakości super. Dostawa w przewidywanym czasie. Nie do końca zrozumiałe, że przy dodaniu materacyka do zamówienia może on być dostarczany w innym terminie niż łóżeczko. Informacje otrzymaliśmy dopiero jak skontaktowaliśmy się ze sklepem bezpośrednio (bardzo dziękujemy Panu za konstruktywną odpowiedź :)

wszystko załat…

Pomimo drobnej reklamacji wszystko załatwione szybko i sprawnie
Super :)

W rozwoju dziecka i jego codziennym funkcjonowaniu sen odgrywa bardzo ważną rolę. Kwestia wyboru łóżeczka ma ogromne znaczenie, nie wolno jednak zapominać, że to, czy maluch obudzi się wypoczęty to ró...