goodlookin.pl

Opinie łącznie (11 017) Opinie (1985) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybką i sprawną dostawę zamówień. Produkty są opisywane jako wysokiej jakości, solidnie wykonane oraz zgodne z opisem. Wiele pozytywnych opinii dotyczy również atrakcyjnego wyglądu i estetyki produktów. Obsługa klienta jest uznawana za bardzo pomocną i miłą, a proces zwrotu za szybki i bezproblemowy. Dodatkowo, ceny produktów są określane jako atrakcyjne i konkurencyjne. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące rozbieżności w rozmiarówce oraz dopasowania produktów. Zdarzają się także sporadyczne sugestie dotyczące promocji oraz zwrotu kosztów przy zwrotach.

Opiniegoodlookin.pl

Kurtka fajna, ale ma parę wad.

Kurtka fajna, długa, ma duży kaptur i jest ciepła, ale przez to też bardzo gruba i średnio się układa. Mam obawy przed możliwością oderwania się nap i jakością suwaka. Normalnie noszę M/L, wzięłam L i jest taka na styk. Przy 167 cm długość prawie do połowy łydki i rękawy takie akurat (chociaż wolałbym odrobinę dłuższe).
Wszystko w porządku, szybka wysyłka tylko że zamówiłam sobie za mały rozmiar i musiałam odesłać. Inne produkty, które zamówiłam są ok.
Super szybka dostawa i ubrania wspaniałe

Bardzo dobry zakup. Polecam. Za niewielką cenę doskonała jakość i wykonanie.
Szyba dostawa, zero problemów. Produkty zgodne z opisem. Rozmiarówka zgodna.
Kurtka bardzo ładna, ale niestety musiałam odesłać ,ponieważ nie jest duża tylko wielka. Noszę rozmiar XL, a według tej numeracij powinnam zamówić S.
Szybka dostawa.
Bardzo dobra jakość. Wysyłka błyskawiczna
Kurtki są przepiękne i świetnej jakości. Kupuję od lat 🥰 Zawsze bezproblemowa wymiana lub zwrot. Bardzo zaufany sprzedawca. Tym razem wybrałam beżową z futrzanym kołnierzem, która zachwyca 🙂
Kurtki przepiękne. Zamówiłam dwie różne bo bałam się czy rozmiarowo będą ok a skończyło się na tym, że obie ze mną zostały. Jestem bardzo zadowolona z zakupu oraz szybkiej dostawy.
Błyskawiczne dostarczenie przesyłki, a w niej piękna kurtka, w której czuję się i wyglądam znakomicie 😉 Od lat jestem Waszą klientką i od lat mam z Wami tylko bardzo pozytywne doświadczenia. Tak trzymać! Polecam serdecznie sklep goodlookin.pl!!

Ocena

Towar jaki oczekiwałam szybko dotarł
Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Kurtka jest mega. Szybka realizacja.
Szybka dostawa. Niestety nie udało mi się odebrać zamówienia . Zwrot poszedł z automatu Pieniądze mam na koncie . Szybko i sprawnie . Polecam sklep.
Piękna kurtka, płaszcz dla mnie, tego oczekiwałam. Dokładny opis przy ofercie, informacja, że rozmiar jest mniejszy niż wskazuje metka i wskazówka by dokonać wyboru rozmiaru dzięki tabeli. Tabela nie zawodzi, kolejny udany zakup.
Wszytko ok. Produkt zgodny z opisem. Szybki zwrot pieniędzy gdy nie pasuje rozmiar . Jakość super i fajne promocje ,ceny ok