Opinie łącznie (765) Opinie (212) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Dobry

Ważny od: 5 sty 2022

TE-CH.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają szybki czas realizacji zamówienia oraz błyskawiczną wysyłkę. Wielu klientów zauważa, że otrzymany towar jest zgodny z opisem i zamówieniem. Opinie o obsłudze są przeważnie bardzo pozytywne, klienci chwalą profesjonalizm, pomocność i uprzejmość. Większość klientów jest zadowolona z zabezpieczenia przesyłek. Pojawiają się również bardzo pozytywne opinie o sprawnej dostawie. Zdarzają się pojedyncze pomyłki w realizacji zamówień. Sporadycznie pojawiają się uwagi o nieestetycznym pakowaniu przesyłek. Klienci zgłaszają także przypadki braku kontaktu ze strony obsługi oraz incydenty opóźnień lub braku realizacji zamówienia.

OpinieTE-CH.pl

Towar zgodny z opisem, wysyłka szybka- bardzo dobrze zabezpieczony towar, POLECAM
WSZYSTKO OK PROSZE O FAKTURE
wszystko ok
👍🏻
Tyle razy zamawiałam u was płyny .Chodzi mi o oświerzacz powietrza winogronowy ten intensywny z zielonym winogronem na etykie)cie a dostaje ten fioletowy winogron(powietrzny) a te zapachy się różnią. Nie zwracacie uwagi co się zamawia a co innego wysyłacie. O ile jeszcze zamówię to przy takiej pomyłce zwrócę to!
Dobra firma rzetelna i szybka

• +48793454644
  • TE-CH.pl
  • info@te-ch.pl
  • Legnica, POL

TE-CH.pl

TE-CH.pl hurtownia zajmującą się sprzedażą produktów technicznych oraz chemii na terenie całego kraju. Oferowane przez Nas towary spełniają najwyższe standardy jakości, oferujemy wyselekcjonowane, s...