Klienci często chwalą bardzo szybką realizację zamówień oraz błyskawiczną dostawę. Zwracają uwagę na zgodność towaru z opisem i zamówieniem oraz są zadowoleni z jakości produktów, szczególnie podkreślając trwałość zapachów i zgodność z oczekiwaniami. Ponadto doceniane jest staranne i bezpieczne pakowanie produktów, a niektórzy klienci pozytywnie oceniają komunikację z obsługą sklepu. Wśród negatywnych opinii pojawiają się uwagi dotyczące problemów z dostarczeniem przesyłki lub opóźnień w realizacji zamówienia. Sporadycznie klienci wspominają o pomyłkach w zamówieniach, a część osób skarży się na brak odpowiedzi ze strony obsługi klienta.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieTE-CH.pl
wszystko ok
👍🏻
Tyle razy zamawiałam u was płyny .Chodzi mi o oświerzacz powietrza winogronowy ten intensywny z zielonym winogronem na etykie)cie a dostaje ten fioletowy winogron(powietrzny) a te zapachy się różnią. Nie zwracacie uwagi co się zamawia a co innego wysyłacie. O ile jeszcze zamówię to przy takiej pomyłce zwrócę to!
Dobra firma rzetelna i szybka
Szybką i sprawna obsluga
Szybko i zgodnie z zamówieniem
Zbyt długi czas oczekiwania..zamawiałam w niedzielę i brak jestem bez dostawy na weekend
Polecam w 100%
Szybka wysyłka wszystko super