Opinie łącznie (2321) Opinie (1051) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 20 lip 2021

lifeberry.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają wyjątkową świeżość dostarczanych owoców i warzyw, co jest dla nich jednym z kluczowych atutów zakupów. Smak produktów, zarówno owoców jak i soków, jest bardzo wysoko oceniany przez klientów, którzy często opisują je jako pyszne, słodkie i naturalne. Produkty są często opisywane jako bardzo dobrej lub wręcz premium jakości, co buduje zaufanie do sklepu. Bezpieczne, solidne i staranne pakowanie produktów jest często chwalone przez klientów jako gwarancja dostawy w dobrym stanie. Klienci często podkreślają wysoki poziom obsługi, profesjonalizm i łatwość kontaktu, co sprzyja kolejnym zakupom. Szybkość i terminowość dostawy to mocny punkt obsługi, choć zdarzają się pojedyncze przypadki opóźnień.

Opinielifeberry.pl

Smaczne Borówki, dostarczone w bardzo bezpieczny sposób. Nic się nie zepsuło. Kupuje już kolejny raz i na pewno nie ostatni
Kolejny raz zamawiałam czereśnie,owoce,duże i słodkie.Paczka szybko dociera i jest dobrze zabezpieczona.Polecam .

Czereśnie w porównaniu z poprzednią dostawą są gorszej kondycji.

Borówki super świeżość. Czereśnie w porównaniu z poprzednią dostawą są gorszej kondycji. Teraz było trochę odrzutów:-(.
Polecam do korzystania z tego sklepu. Szybka wysyłka, ardzo solidnie zapakowana, świeży towar.
Ocenę wystawiam za produkty. Są ok, zgodnie z oczekiwaniami. Natomiast firma dostarczająca nie spisała się i oceniam na 0. Zamówienie otrzymałam po 18 dniach.

Smaczne, świeże, szybka dostawa. Brak uszkodzeń mechanicznych i zepsutych owoców.

Bardzo smaczne owoce, świeże. W sklepie przeleżą swoje - tydzień, nawet dwa. Zamawiająć na LifeBerry, docierają kolejnego dnia roboczego. Przygotowywałem z nich również pasteryzowane słoiki - i przebierałem te, które nie nadają się - np. z uwagi na mechanizczne uszkodzenie lub zepsucie. Prawie takich nie było. Mogę z czystym sumieniem każdemu polecić czerwone porzeczki, a teraz testuję również borówki.
Szybka dostawa. Borówki świeżutkie i bardzo smaczne. To już kolejny mój zakup i nie ostatni 🤩
Owoce świeże, pyszne, przesyłka dobrze zapakowana i szybka dostawa.Gorąco polecam!
Smaczne i długo utrzymujące świeżość owoce. Czereśnie przepyszne, borowki również.
Sok pomidorowy jest pyszny, codziennie pijemy razem z córką i jesteśmy zachwycone jego smakiem ❤️❤️
Owoce bardzo dobre świeże i słodkie i soczki ananasowe bardzo dobre.

dobre jakościowo owoce

byłem bardzo miło zaskoczony jakością owoców (mandarynek). Bardzo dobry zakup
Wspaniała jakość owoców i terminową doatawa-jestem bardzo zadowolona
Wszystkie produkty starannie zapakowane.Przesyylka szybko dotarła.wszystko smaczne.
Czereśnie duże i słodkie,szybka dostawa.Zamawiałam po raz kolejny i zapewne nie ostatni.
Szybka dostawa ,dobrze zabezpieczone owoce świeże smaczne,polecam
Według mnie , nic nie trzeba zmieniać , jest bardzo dobrze
Jeśli chodzi o małą rekompensatę to jest w porządku ale nie chcąc "nudzić ",biorąc pod uwagę okres zimowy ,to jednak nie "to".Dzisiaj od razu po przyjedzie gotuję brukselki i to są odpadki,zasadne;tylko z tej małej ilosci.Reszta nieważna.Pozdrawiam.
Owoce pyszne, bardzo dziękuję. Najpierw czereśnie a teraz borówki.
Szybka dostawa. Naturalny smak pomidora bez żadnych dodatków, głównie soli, wygodne w użyciu i poręczne opakowanie- szklane buteleczki. Na pewno zamówię następnà porcję.

lifeberry.pl

Rodzinna firma z Mazowsza, której pasją jest tworzenie zdrowej żywności zgodnie z ideą, że natura nie wymaga poprawy. W naszej ofercie znajdziesz 100% naturalne soki przecierowe Lifeberry, smoothie On...