Klienci bardzo pozytywnie oceniają wysoką jakość produktów, świeżość oraz naturalny i wyrazisty smak warzyw, owoców i soków. Doceniają również staranne, solidne i ekologiczne pakowanie przesyłek, co gwarantuje brak uszkodzeń podczas transportu. Szybka realizacja zamówień i terminowość dostaw są często podkreślane jako istotne atuty sklepu. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, pomocna i skutecznie rozwiązująca zgłoszenia oraz reklamacje. Opinie na temat cen są podzielone – część klientów uważa, że produkty są warte swojej ceny, ale inni wskazują na zbyt wysokie koszty.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinielifeberry.pl
Bardzo smaczne i dobrze dobrane połączenia smaków.
Zamówione produkty są doskonałej jakości, pełne zdrowia. Zostały bardzo dobrze zabezpieczone przed wysyłką. Dotarły do mnie w nienaruszonym stanie.
Bardzo dziękuję za pyszny wartościowy sok pomidorowy polecam gorąco
Bardzo starannie zapakowane, świeże. Szybka dostawa. Polecam 😊
Żałuje, że nie zrobiłam zdjęć przy rozpakowywaniu. Napewno zrobię to przy okazji kolejnego zamówienia.
Super, faktycznie zupełnie inne warzywa i owoce niż w sklepie, przede wszystkim bardzo świeże i widać że przechowywane w bardzo dobrych warunkach
Szybka dostawa i zadowolenie z zamówienia polecam
Warzywa i owoce świeże, wysokiej jakości i bardzo starannie zapakowane. Pudełka doskonale nadają się do przechowywania dlatego warto zamawiać więcej przy jednym zamówieniu.
Zamawiam kolejny raz. Borówki, soki, teraz konfitury,kiwi i mandarynki. Wszystko super jakości . Polecam
Pyszne i świeże warzywa . Zwłaszcza na papryce czuć różnicę jakości w stosunku do marketowych warzyw . Ziemniaczki pyszne a po cukini nie mam problemów z jelitami . Polecam i będę korzystać 👍
Zamówienie przyjechało kompletne i dobrze zabezpieczone. Smoothie jak poprzednio super.
Przepyszne soki z wiśni. Najważniejsze, że bez cukru.
Zaraz kupuję następną zgrzewkę🌝
Anna
Szybka dostawa i starannie zapakowana przesyłka.
Pyszne soki. Szybka dostawa.Przesyłka dobrze zabezpieczona
Smaczne, świeże owoce i warzywa, doskonała obsługa, świetny transport i opakowanie, punktualna i błyskawiczna dostawa. Polecam!
towar wysokiej jakości dostarczony ekspresowo
Szybka przesyłka, dobrze zapakowana
Paczka przyszła nie uszkodzona z jędrnymi warzywami, ziemniaki też super. Na pewno jeszcze skorzystam w przyszłości. Jestem sama, więc waga paczki takżei pasuje. Polecam! Zdjęcia nie umieszczam, bo już poroskładałam warzywa do miejsca dla nich przygotowanego.
Bardzo dobre produkty. Szybka realizacja zamówienia. Produkt bardzo dobrze zapakowany.
Zapewne nie wiele można już zrobić. Dla Klienta zawsze oprócz jakości ważna jest cena.
Przesyłka dotarła w czasie, dobrze zabezpieczona.