Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Pozytywnie oceniana jest również wysoka jakość produktów oraz ich zgodność z opisem. Wielu klientów docenia staranne i dyskretne pakowanie przesyłek. Często chwalone są również konkurencyjne i korzystne ceny oferowanych produktów. Opinie o obsłudze są przeważnie bardzo pozytywne, podkreślając sprawność i uprzejmość. Klienci zwracają także uwagę na zgodność przesyłki z zamówieniem i opisem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieopatrunek.eu
Wydaje mi się że wszystko naprawdę jest ok.
Co można jeszcze lepiej zrobić? Byłoby świetnie, gdyby był możliwy szybki przelew - zapłata natychmiastowa, wtedy zamówienie mogłoby być zrealizowane dzień wcześniej?
Ale absolutnie nie narzekam.
Przesyłka doszła bardzo szybko
Przesyłka doszła bardzo szybko, starannie przygotowana. Ceny produktów zachęcające (dlatego wybrałam ten sklep). Może asorymwnt nie aż tak szeroki, ale nie można mieć wszystkiego...
Bardzo dobry sprzedawca towar otrzymałam w terminie dobrze zapakowany.Polecam wszystkim zakup u tego sprzedawcy.
Pasty do zębów Biorepair
Przesyłka dotarła szybko. Produkty są bardzo dobrej jakości, używam je od dawna. Ceny bardzo korzystne.
Szybka realizacja zamówienia i dostarczone za darmo do miejsca zamieszkania . Dziękuję.
Szybkość realizacji zamówienia na duży plus. Otrzymany produkt zgodnie z zamówieniem.
Bardzo szybka realizacja zamówienia i szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem. Polecam gorąco!
Wiele materiałów opatrunkowych i opatrunków na trudne rany w bardzo dobrej cenie plus bardzo szybka wysyłka
Zamowienie dotarło bardzo szybko i w nie naruszonym stanie. Zamówione środki zgodnie z opisem. Polecam.
Zachęcam do zakupu na stronie, polecam, paczka przyszła szybko.
Przesyłka dotarła na następny dzień od zamówienia. SUPER FIRMA!!!
realizacja zamówienia
Sprawna wysyła, szybka realizacja zamówienia.
zawsze pewność dostawy i szybkość
Moja ocena zakupu w w/w sklepie.
Dyskretnie zapakowane. Terminowa dostawa. Godne polecenia dla innych klientów.
Wszystko zgodnie z zamówieniem , szybka dostawa
Szybką dostawą . Dobrze naklejone
Wszystko ok ala nie dostałam od Państwa wiadomości, że zamówienie nie będzie zrealizowane w całości
bez zbędnych słów klikasz i na drugi dzień masz
Szybką realizacja, wszytko przyszło tak jak zamówiłam.
Szybka wysyłka i cena konkurencyjna