Wędzarnia Podlaska Chata - wędliny tradycyjne

Opinie łącznie (7819) Opinie (5603) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są zachwyceni wyjątkowym, naturalnym i tradycyjnym smakiem wyrobów, wielokrotnie podkreślając ich autentyczność i powrót do smaków dzieciństwa. Regularnie chwalone jest także solidne, hermetyczne oraz profesjonalne zapakowanie produktów, które zapewnia świeżość i bezpieczeństwo podczas transportu. Dostawa przeważnie oceniana jest jako bardzo szybka, sprawna i terminowa. Jakość produktów wyróżnia się wysokim poziomem, naturalnością, świeżością oraz brakiem niepożądanych dodatków. Obsługa klienta najczęściej opisywana jest jako bardzo miła, pomocna i profesjonalna. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w dostawie lub problemów z temperaturą podczas transportu, a w nielicznych przypadkach sygnalizowany jest brak odpowiedzi na reklamacje.

OpinieWędzarnia Podlaska Chata - wędliny tradycyjne

Zdecydowanie polecam Wędzarnię Podlaska Chata! 🔥 Wędliny – szynka, schab, krakowska i kiełbasa Lisowska – rewelacyjne! Naturalny, wyrazisty smak, bez zbędnych dodatków. Czuć dokładnie to, co powinno: dobre mięso, sól, przyprawy i przyjemny aromat dymu. A pasztet – niebo w gębie! 🤤 Tak dobry, że całą foremkę zjadłem sam, bez grama pieczywa! Idealnie doprawiony, aromatyczny i naprawdę domowy w smaku. Wszystko pierwsza klasa – 10/10! Zdecydowanie będę wracał. 👌🔥
Polędwiczka petarda, kiełbasa białowieska również. Szynkę w ziołach już za każdym razem zamawiamy po prostu super. Miód nektarowy również super. Ogólnie wszystko jest takie swojskie jak z dawnych lat u dziadka ale te wyroby są dużo lepsze bo teraz jest więcej możliwości żeby doprawiać mięso ale mięso macie superanckie. Bardzo Was pozdrawiam. I będę od Was zawsze coś brał bo jest wszystko pyszne
Paczka dotarła szybko. Tuż przed 15 odebrana przez kuriera u mnie na drugim końcu kraju była o 8 rano. Dobrze zabezpieczona. Super jest kiełbasa od Gierka, kiełbasa krucha - pychotka, szyneczka wójta bardzo smaczna, kiełbasa białowieska z dużymi kawałeczkami mięska. Dla mnie rewelacyjna królewska wołowina. Pozostałe czekają na degustację. Dziękuję. Pozdrawiam,
Jak dla mnie pierwsze miejsce zajmuje kielbasa krakowska. Nawet po wyjęciu z zamrażarki zachowuje swoją strukturę ( mam na myśli to, że nie leci z niej woda) Smaczna i krucha jest również szynka babuni ( zamówiła poraz pierwszy i polecam 👍) Niestety zawiodłam się na smalczyku. Wcześniej bardzo mi smakował, był pyszny,👍 Można było zauważyć wszystkie składniki., czego nie mogę powiedzieć o ostatniej dostawie (zbitek pomielonych składników,smakowo również gorszy) Reasumując produkty bardzo dobre, polecam 👍
Wedliny bardzo smaczne pachna węfzonką sprzed lat kiedy smakowalo sie prosto z wedzarni w wakacje Wszystko zapakowane hermetycznie co pozwala na dluzsze przechowanie i delektowanie sie Rodzina chwali wedzonki i i kaszanke ktora pokrojona w plastry i przysmazona znika bardzo szybko Cena jest dosc wysoka ale na rarytas od czasu do czasu mozna sobie pozwolic Przesylka zapakowana ekstra styropianowe pudelko to "lodowka" ktora mozna wykorzystac Polecam zakupy w "podlaskiej chacie"

Odpowiedź ze sklepu Wędzarnia Podlaska Chata - wędliny tradycyjne

Dziękujemy serdecznie za opinię! 💚 Cieszymy się, że nasze produkty spełniły oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie. 🎁 Kod rabatowy: PCH 📖 Darmowe przepisy z naszymi wyrobami: 👉 https://www.skleppodlaskachata.pl/przepisy-od-chaty Pozdrawiam serdecznie, Sebastian Rutkowski Wędzarnia Podlaska Chata
Najlepsze wędliny jakie jadłem. Jestem dość wybredny jeśli chodzi np. o kiełbasy bo nienawidzę trafić w kiełbasie na chrząstke a trafiałem na nie nawet w tych najdroższych sklepowych kiełbasach. W kiełbasach i kaszankach z Podlaskiej Chaty na nic takiego nie trafiłem. Wędliny idealnie doprawione tak jak lubie. Gwarantuje wam, że raz zamówicie w Podlaskiej Chacie i zostaniecie z nimi na zawsze.

Odpowiedź ze sklepu Wędzarnia Podlaska Chata - wędliny tradycyjne

Dziękujemy za opinię i zaufanie! 🤝 Cieszymy się, że wszystko dotarło i smakowało tak, jak powinno – czyli konkretnie i bez kompromisów. 🎁 Kod rabatowy: PCH 📖 Darmowe przepisy z naszymi wyrobami: 👉 https://www.skleppodlaskachata.pl/przepisy-od-chaty Pozdrawiam serdecznie, Sebastian Rutkowski Wędzarnia Podlaska Chata

Wyśmienite wędliny, wyrabiane z pasją.

Zawartość zamówienia dobrze zapakowana, a przesyłka solidnie zabezpieczona. Zawartość to już inna historia. Po rozpakowaniu zawartości przesyłki, w kuchni pięknie zapachniało. Wszystkie zamówione wędliny dobrze uwędzone i dosmakowane - w punkt. Ser koryciński z czarnuszką wyśmienity. Kiszka ziemniaczana taka jaką zapamiętałem, będąc na Podlasiu. Farsz wilgotny i dobrze wyrobiony. "Co możecie jeszcze lepiej zrobić", hmm... trzymać ten poziom!!!

Odpowiedź ze sklepu Wędzarnia Podlaska Chata - wędliny tradycyjne

Bardzo dziękujemy za opinię! ⭐ To dla nas ogromna satysfakcja wiedzieć, że nasze wyroby trafiły na stół i zrobiły robotę. 🎁 Kod rabatowy: PCH 📖 Darmowe przepisy z naszymi wyrobami: 👉 https://www.skleppodlaskachata.pl/przepisy-od-chaty Pozdrawiam serdecznie, Sebastian Rutkowski Wędzarnia Podlaska Chata

Styroboksy

Wędliny były naprawdę świetne, bardzo smaczne. Niestety odjąłem jedną gwiazdkę z powodu opakowania. Przesyłka przyszła mocno oklejona taśmą (prawdopodobnie przez kuriera), a w środku styroboksy były popękane, a wkłady chłodzące całkowicie rozmrożone. Czy w przyszłości istnieje możliwość pakowania dwóch zamówionych boksów do jednego większego opakowania? Byłoby to dużo wygodniejsze i bezpieczniejsze dla produktów. Dziękuję za zrozumienie.
Nic dodać nic ująć, wszystko rewelacyjne, dostawa ekspresowa super zabezpieczona, smalec (smarowidło) 10/10 aromat jak 40 lat temu, kiełbasa białowieska 10/10, boczek wędzony 10/10, pieczeń chlebowa 10/10, "przysmak PRL", krówka kawowa 10/10, A jeżeli chodzi o to co możecie ''zrobić lepiej'' to być na rynku najdłużej jak tylko można. Pozdrawiam :-) i polecam wszystkim

Odpowiedź ze sklepu Wędzarnia Podlaska Chata - wędliny tradycyjne

Dziękujemy za zaufanie i podzielenie się opinią! 🧡 Cieszy nas, że mogliśmy być częścią Waszych posiłków – dokładnie o to nam chodzi. Smak ma zostawać w pamięci. 🎁 Kod rabatowy: PCH 📖 Darmowe przepisy z naszymi wyrobami: 👉 https://www.skleppodlaskachata.pl/przepisy-od-chaty Pozdrawiam serdecznie, Sebastian Rutkowski Wędzarnia Podlaska Chata
Wędliny rzeczywiście są bardzo smaczne, boczek palce lizać, pasztet, podobnie krokiety ze szpinakiem, pełne smacznego farszu, jeszcze pozostałych wyrobów nie próbowaliśmy, jesteśmy pewni, że będą równie dobre. Poza tym zwróciliśmy uwagę na doskonałe zapakowanie wędlin , niemal jak w podróżnej lodowce. Polecam z całego serca wyroby z Podlaskiej Chaty. .Z pewnością będzie naszym źródłem zaopatrzenia w zdrową i smaczną żywność.Pozdrawiamy.

Wszystko świeżutkie!!!

Bardzo zadowolony jestem;) Przesyłka do Holandii przyszła wciąż w odpowiedniej temperaturze.,Świetnie że został dodany nowy system chłodzenia. Zwłaszcza w okresie gdzie temperatury są tak wysoki. W dodatku ten extra papier do przechowywania to również genialny dodatek .Swietny pomysl Bardzo miłe zaskoczenie .Będę polecać!!!

Odpowiedź ze sklepu Wędzarnia Podlaska Chata - wędliny tradycyjne

Przesyłka dotarła w ekspresowym tempie, bardzo dobrze zabezpieczona 👍 Produkty bardzo smaczne i soczyste, "nie napompowane" "wodą i chemią . Nastawiłam się bardzo na szynkę w ziołach , ale to jednak nie moja bajka,( jak dla mnie zbyt intensywny smak ziół) Jest to jednak kwestia smaku.Wszystkie pozostałe produkty, super. Pierwsze miejsce dostaje ode mnie krakowska sucha ( uwielbiam 😋) Pyszny jest również smalczyk ( bardzo dobrze doprawiony) Reasumując, bardzo dobre produkty 👍👍👍

Odpowiedź ze sklepu Wędzarnia Podlaska Chata - wędliny tradycyjne

Dziękujemy za tak miłe słowa! 🌿 Ogromnie nas cieszy, że smak i jakość trafiły w punkt. To dla nas największa nagroda. 🎁 Kod rabatowy: PCH 📖 Darmowe przepisy z naszymi wyrobami: 👉 https://www.skleppodlaskachata.pl/przepisy-od-chaty Pozdrawiam serdecznie, Sebastian Rutkowski Wędzarnia Podlaska Chata
Właśnie dojechał do mnie box, spróbowałem dwóch rzeczy na resztę musze poczekać bo jestem pełny. Co mogę już powiedzieć waga paczki na pewno ma swoją gramaturę bez wagi mogę śmiało powiedzieć. Do tego mały gratis w postaci buteleczek wody, ładnie zapakowany. Smak boczku i polędwicy zgadza się z opisem, nie mogę się doczekać aż spróbuję reszty. Warto! Jestem z Podlasia więc spróbowałem wielu swojskich wyrobów w swoim 34 letnim życiu i te z czystym sumieniem mogę polecić. Tym bardziej w takiej cenie... dziękuję i pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu Wędzarnia Podlaska Chata - wędliny tradycyjne

Dziękujemy za świetną opinię! 🔥 Takie wiadomości tylko utwierdzają nas, że warto robić swoje – bez skrótów i półśrodków. 🎁 Kod rabatowy: PCH 📖 Darmowe przepisy z naszymi wyrobami: 👉 https://www.skleppodlaskachata.pl/przepisy-od-chaty Pozdrawiam serdecznie, Sebastian Rutkowski Wędzarnia Podlaska Chata

Wędliny.

Dzeń dobry. Nic mi się nie podobało. Zamawiana polędwica wiep. jest schabem. Wg. opisu: Delikatna polędwica wieprzowa dojrzewająca w naturalnym miodzie i aromatycznych ziołach. Subtelna słodycz miodu spotyka tu świeży charakter rozmarynu i tymianku, a tradycyjny dym nadaje całości głębi. To elegancka, aromatyczna wędlina o wyjątkowo czystym smaku. Nie ma nic z opisu. To, co sie czuje to; sól !, dym i ledwo wyczuwalny zapach ziół. Jest przesuszona. źadnej soczystości. Myślałem, że zamawiana wędlina za taką cenę, będzie jak własany wyrób, a jest jak z kombinatu. Obawiam sie, ze pozostałe otrzymane 2 wędliny będą podobne (dla mnie nie do normalnego spożycia). Zamierzam złoźyć reklamację.
Wszystko pięknie i dobrze zapakowane!!! Babka ziemniaczana pyszna! Ser z pomidorami, przepyszny…chociaż moja opinia może być nieobiektywna bo sery uwielbiam 🤩 Parówkowa super! Na pewno wrócę jeszcze do Podlaskiej Chaty!!! Jeszcze będę grillować z innymi kiełbaskami, ale moja opinia się nie zmieni!!! SMACZNIE SPORZĄDZONE 🫵😎👍

Odpowiedź ze sklepu Wędzarnia Podlaska Chata - wędliny tradycyjne

Wszystkie wedliny bardzo smaczne , wysoka jakosc produktow swietnie wedzone i przyprawione Paczka bardzo dobrze zabezpieczona i w srodku lata doszlo w super stanie, chociaz bylo dosc daleko bo na polnoc Niemiec. Dziekuje bardzo i pozdrawiam cala ekipe podlaskiej chaty Beata
Bardzo sprawnie wszystko przebiegło. Paczka przyszła bardzo szybko zaraz następnego dnia, bardzo solidnie i pięknie zapakowana w śliczne pudło i styropianowe pudełko. Sękacz dotarł w idealnym stanie i krówki także. Wszystko bajecznie pyszne . Serdecznie dziękuję. Polecam firmę z całego serca.

Podziękowania

Podobają nam się przede wszystkim pyszne wędliny, do których już przyzwyczailiśmy się i nie wyobrażamy sobie bez nich świąt (i nie tylko świąt), a ponadto tym razem dodatkowo podobała nam się bardzo pomoc okazana nam przez Panią Opiekunkę, która w sytuacji kiedy "zagapiliśmy się" nieco i kiedy chcieliśmy złożyć zamówienie i okazało się, że większość produktów jest już niedostępna, nasza Pani Opiekunka potrafiła je "wyczarować" i zrealizować nasze zamówienie. Pięknie dziękujemy. Anna Tomala

Odpowiedź ze sklepu Wędzarnia Podlaska Chata - wędliny tradycyjne

Bardzo dziękujemy za tak piękne słowa i zaufanie 😊 Ogromnie się cieszymy, że nasze wyroby są stałym elementem Państwa stołu — to dla nas największe wyróżnienie. Szczególnie dziękujemy za docenienie naszej Opiekunki — przekażemy te słowa dalej, na pewno sprawią jej ogromną radość 😊 Takie sytuacje pokazują, że warto działać „po ludzku” i zawsze szukać rozwiązania — tym bardziej cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Zapraszamy oczywiście ponownie — kod PCH (-10%) czeka na kolejne zamówienie 😉 Pozdrawiam serdecznie, Sebastian Rutkowski Wędzarnia Podlaska Chata
O J
Ola J.

Produkty wyśmienite- producent na medal. Dostawa pod zdechłym Azorkiem

Zawartość paczki dokładnie taka jak chciałam.Widać dbałość nie tylko o produkt ale i o klienta. Mam tylko jedną prośbę - naklejka na paczce ze jest to żywność.Wtedy kurier( DPD) MUSI ją dostarczyć do klienta zamiast pozbyć się jej zawożąc do najbliższej Żabki. Musiałam przejść kilometr a potem nieść w rękach dość duża paczkę do domu ( nie ma możliwości zaparkowania samochodu obok tego sklepu).

Odpowiedź ze sklepu Wędzarnia Podlaska Chata - wędliny tradycyjne

Dziękujemy za zakupy i zaufanie! 😊 Cieszymy się, że nasze wyroby przypadły do gustu — to dla nas najlepsza motywacja. Na kolejne zamówienie przygotowaliśmy kod PCH (-10%) — warto z niego skorzystać 😉 Do zobaczenia ponownie! Sebastian Rutkowski Wędzarnia Podlaska Chata
Na plus ekspresowa wysyłka ale w dniu dostawy było gorąco a 2 butelki z wodą nie dały rady schłodzić paczki z wędliną którą odebrałam następnego dnia ok godziny 12:00 W tak gorące dni przydało by się dodatkowe chłodzenie, może suchy lód.Poza tym wędliny pyszne.