Opinie łącznie (9) Opinie (9) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opiniexelvo.pl

Świetny monitor i profesjonalna obsługa

Monitor przerósł moje oczekiwania – jakość obrazu jest naprawdę bardzo dobra. Przesyłka była starannie zapakowana i solidnie zabezpieczona, dzięki czemu produkt dotarł w idealnym stanie. Dostawa odbyła się wyjątkowo szybko, co bardzo mnie ucieszyło. Warto również podkreślić miły kontakt ze sklepem – konsultant telefoniczny okazał się bardzo pomocny i cierpliwie odpowiedział na wszystkie moje pytania. Cały proces zakupu przebiegł bezproblemowo i z pewnością wrócę po kolejne zakupy.

Odpowiedź ze sklepu xelvo.pl

Dzień dobry Pani Joanno, bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa! Niezmiernie cieszy nas, że monitor spełnił oczekiwania, a przesyłka dotarła bezpiecznie i szybko. W naszym dziale obsługi zawsze powtarzamy, że im więcej pytań zada klient, tym lepiej dopasujemy produkt do jego potrzeb – dlatego bardzo nas cieszy, że rozmowa telefoniczna okazała się pomocna, a nie tylko formalnością. Mały bonus na koniec – jeśli spędza Pani przy monitorze dłuższe godziny, warto co jakiś czas robić krótką przerwę i spojrzeć w dal, oczy na pewno to docenią przy tak dobrej jakości ekranie! Jeszcze raz dziękujemy i zapraszamy po kolejne zakupy – zespół Xelvo.pl

Kolejny udany zakup – tym razem ekspres do kawy

To już nasze kolejne zamówienie w Xelvo i po raz kolejny jestem pod wrażeniem. Tym razem zdecydowałem się na ekspres do kawy i produkt w pełni spełnił moje oczekiwania – parzy naprawdę dobrą kawę, a obsługa urządzenia jest intuicyjna. Podobnie jak poprzednim razem, dostawa była szybka, a paczka solidnie zabezpieczona. Widać, że sklep dba o stałych klientów – wszystko przebiega sprawnie i bez niespodzianek. Polecam i na pewno wrócimy po kolejne zakupy.

Odpowiedź ze sklepu xelvo.pl

Dzień dobry Panie Piotrze, bardzo dziękujemy za kolejną tak pozytywną opinię! Niezmiernie cieszy nas, że wraca Pan do nas z zaufaniem – to dla nas najlepsze potwierdzenie, że dbamy o jakość obsługi i szybkość realizacji zamówień. Ekspres do kawy to świetny wybór, cieszymy się, że umila Panu poranki. Dziękujemy również za dodane zdjęcie – świetnie prezentuje się w domowej kuchni! Do zobaczenia przy kolejnych zakupach – zespół Xelvo.pl

Druga hulajnoga od Xelvo i znów strzał w dziesiątkę

Robimy zakupy w Xelvo już nie pierwszy raz i za każdym razem jesteśmy zadowoleni. Tym razem kupiłem hulajnogę – jakość wykonania jest solidna, a jazda bardzo komfortowa. Zamówienie zostało zrealizowane szybko, a przesyłka dotarła w idealnym stanie. Doceniam też stały, wysoki poziom obsługi klienta – to buduje zaufanie do sklepu przy kolejnych zakupach. Zdecydowanie polecam i sam na pewno wrócę po następne produkty.

Odpowiedź ze sklepu xelvo.pl

Dzień dobry Panie Tomaszu, bardzo dziękujemy za kolejną wizytę w naszym sklepie i tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że hulajnoga spełnia oczekiwania, a Pan jako stały klient może liczyć na niezmiennie wysoki poziom obsługi i szybką realizację zamówień. To dla nas bardzo ważne wyróżnienie. Dziękujemy też za dodane zdjęcie – widać, że hulajnoga już czeka na pierwszą przejażdżkę! Do zobaczenia przy kolejnych zakupach – zespół Xelvo.pl

Szybka dostawa i produkt zgodny z opisem

Bardzo miło mnie zaskoczyło tempo realizacji zamówienia – paczka dotarła znacznie szybciej niż się spodziewałam. Produkt jest dokładnie taki, jak przedstawiono na stronie, solidnie zapakowany i bez żadnych uszkodzeń. Komunikacja ze sklepem przebiegła sprawnie, a cały proces zakupowy był intuicyjny i bezproblemowy. Jedyne, co mogłoby zostać ulepszone, to trochę więcej informacji o statusie przesyłki w trakcie transportu. Mimo to jestem bardzo zadowolona z zakupu i na pewno wrócę po kolejne produkty.

Odpowiedź ze sklepu xelvo.pl

Dzień dobry Pani Agnieszko, bardzo dziękujemy za tak wyczerpującą i pozytywną opinię! Cieszymy się, że tempo dostawy i staranność pakowania przerosły oczekiwania, a cały proces zakupowy przebiegł sprawnie. Doceniamy również Pani sugestię dotyczącą informacji o statusie przesyłki – z pewnością weźmiemy ją pod uwagę, aby jeszcze lepiej obsługiwać naszych klientów. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy po kolejne zakupy – zespół Xelvo.pl

Basen super jakości, dzieci zachwycone

Basen zamówiłam z myślą o wakacjach dla dzieci i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona jakością wykonania. Materiał jest solidny, a montaż okazał się prosty i szybki – poradziłam sobie sama bez żadnych problemów. Dostawa przebiegła sprawnie, a paczka była dobrze zabezpieczona, więc nic się nie uszkodziło w transporcie. Dzieci są zachwycone i spędzają w basenie całe popołudnia. Zdecydowanie polecam ten produkt każdemu, kto szuka dobrego basenu ogrodowego na sezon letni.

Odpowiedź ze sklepu xelvo.pl

Dzień dobry Pani Katarzyno, serdecznie dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię! Bardzo cieszy nas, że basen sprawdził się na wakacje i że dzieci spędzają w nim tyle wspaniałych chwil. Doceniamy również pochwałę łatwego montażu i solidnego zabezpieczenia przesyłki – to dla nas priorytet, aby produkt docierał w idealnym stanie i gotowy do użycia. Życzymy udanego lata pełnego zabawy w basenie i zapraszamy ponownie do naszego sklepu – zespół Xelvo.pl

Świetne klocki, świetna zabawa

Klocki kupiłam dla mojego dziecka i strzał był w dziesiątkę. Jakość wykonania jest naprawdę dobra – elementy dobrze się łączą, są solidne i bezpieczne. Zabawa trwa godzinami, a mała wyobraźnia dziecka nie ma końca. Zamówienie dotarło szybko i w nienaruszonym opakowaniu. Bardzo dobra cena w stosunku do jakości. Z czystym sumieniem polecam ten produkt innym rodzicom.

Odpowiedź ze sklepu xelvo.pl

Dzień dobry Pani Magdaleno, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że klocki spełniły oczekiwania i przede wszystkim, że sprawiają dziecku tyle radości – to dla nas najlepsza nagroda. Doceniamy również pochwałę szybkiej dostawy i staranności pakowania, bo zawsze zależy nam, aby produkty docierały do Państwa w idealnym stanie. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy po kolejne zakupy – zespół Xelvo.pl

Wszystko na najwyższym poziomie

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Produkt dotarł szybko, był starannie zapakowany i w pełni zgodny z opisem na stronie. Obsługa klienta stała na wysokim poziomie – wszelkie pytania zostały sprawnie wyjaśnione. Cały proces zamawiania przebiegł bezproblemowo, od złożenia zamówienia po dostawę. Zdecydowanie polecam ten sklep i na pewno wrócę po kolejne zakupy.

Odpowiedź ze sklepu xelvo.pl

Dzień dobry Panie Wojciechu, serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą opinię! Bardzo cieszy nas, że cały proces zakupowy – od złożenia zamówienia po dostawę – przebiegł sprawnie i bez zastrzeżeń. Doceniamy również pochwałę naszej obsługi klienta, zawsze staramy się sprawnie odpowiadać na wszelkie pytania. Dziękujemy za polecenie naszego sklepu i z niecierpliwością czekamy na kolejne zakupy – zespół Xelvo.pl

Dobry produkt, ale kurier mógł być milszy

Produkt spełnił moje oczekiwania – jakość jest dobra, a zamówienie dotarło zgodnie z opisem na stronie. Zakupy w sklepie przebiegły sprawnie, bez żadnych problemów z płatnością czy komunikacją. Jedynym minusem był kurier, który dostarczył paczkę w sposób dość mało uprzejmy i pospieszny, co trochę zepsuło ogólne wrażenie z odbioru zamówienia. Mimo to sam produkt i obsługa sklepu oceniam pozytywnie i chętnie skorzystam z oferty ponownie.

Odpowiedź ze sklepu xelvo.pl

Dzień dobry Pani Marto, dziękujemy za szczerą opinię. Bardzo cieszy nas, że produkt spełnił oczekiwania i że zakupy w naszym sklepie przebiegły sprawnie. Jednocześnie przepraszamy za niemiłe zachowanie kuriera – to niedopuszczalne i z pewnością przekażemy tę informację do firmy kurierskiej, aby podobne sytuacje się nie powtarzały. Dziękujemy za wyrozumiałość i cieszymy się, że mimo wszystko zdecyduje się Pani skorzystać z naszej oferty ponownie – zespół Xelvo.pl
Wszystko było ok

Odpowiedź ze sklepu xelvo.pl

Dzień dobry Pani Doroto, bardzo dziękujemy za czas poświęcony na wystawienie opinii oraz za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!

• +48511700335
  • xelvo.pl
  • biuro@xelvo.pl
  • Katowice, POL

xelvo.pl

Xelvo.pl to nowoczesny sklep internetowy oferujący szeroki wybór produktów z kategorii AGD, elektronika RTV, komputery i IT oraz wyposażenie domu i ogrodu. W ofercie znajdziesz zarówno duży, jak i dro...