Peter Wagner buty comfort

Opinie łącznie (153) Opinie (153) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają wygodę butów, wysoką jakość wykonania, solidność materiałów oraz estetykę, kolory i fasony oferowanych modeli. Pozytywnie oceniana jest również sprawna obsługa oraz ogólna satysfakcja z dostawy. Wśród negatywnych aspektów pojawiają się zastrzeżenia dotyczące rozmiarówki, która bywa zawyżona lub zaniżona. Niektórym klientom nie odpowiada szerokość lub wyprofilowanie butów. Pojedyncze uwagi dotyczą kontaktu i procesu zwrotów, a także zdarzają się opinie o dłuższym czasie oczekiwania na dostawę. Część klientów zauważa różnice między wyglądem produktów na zdjęciach a rzeczywistością.

OpiniePeter Wagner buty comfort

Wszystko dobrze , ale buty nie bardzo podobały się mężowi ponieważ były ciemniejsze niż na zdjęciu.
Buty bardzo lekkie, wygodne, dla stóp z problemami - idealne! Rozmiar rzeczywisty nieco zawyżony w porównaniu z tabelą rozmiarów.
I P
Iwona P.
Piękny kolor, wygodne dla moich halluksów Dla mnie mogłyby być bardziej płaskie, lepiej się czuję w płaskim obuwiu 👍

Opakowanie zamówionego towaru

Dobry kontakt ze sklepem. Pakowanie wkładek w duży karton, bezsensowne i mało ekologiczne Buty spełniły oczekiwanie. Pozdrawiam
Buty rewelacja, babcia bardzo zadowolona i na pewno kupię następne
Bardzo wysoka jakość produktu, buty pasują idealnie na szeroką stopę. Polecam firmę Peter Wagner wszystkim!
Dobry ,wygodny przód butów, natomiast za płaska wkładka pięty, musiałam dodać podpiętkę. Ogólnie buty są ładne.
Buty odpowiednie do opisu, bardzo dobre wykonanie
Bardzo jestem zadowolona z zakupu. Mokasyny które zakupiłam są świetne. Lekkie i bardzo wygodne, wykonane bardzo starannie.

Wielka wygoda

Buty bardzo wygodne, dostawa szybka i sprawna, jestem bardzo zadowolona- dziękuję!
Jestem zadowolona z dostawy i jakości butów🤩
Jakość , wygląd i wygloda
Buty piękne wygodne dobrze wykonane, dostarczone bez opóźnienia. Wszystko super!
Buty są piękne mięciutkie bardzo dobrze wypracowane może trochę drogie ale godne polecenia
Zmieniłabym formę opakowania przy wysyłce kilku par butów.
Buty są bardzo dobrze wykonane, wygodne, a stopy nie pocą się w nich.
Szybka dostawa. Buty wygodne. Szkoda tylko, że prawy but dość mocno "rozchodzony"i zsuwa się ze stopy.
Bardzo wygodne i na szeroką stopę.
Jakość obuwia genialna
wszystko ok.