Przy wartości zamówienia powyżej pewnej kwoty np. 200zl wysyłka mogłaby być tańsza lub darmowa. Poza tym wszytko jest czelne, terminowe, bez zastrzeżeń
25 sty 2023
16 gru 2022
Piękny produkt, szybka dostawa, bieżący kontakt z firmą. Zero przeciwskazań, a i nawet miły gest ze słodkim upominkiem :)
Jubimax to sklep solidny i uczciwy sklep - realizacja zamówienia była bardzo sprawna (natychmiastowa wysyłka, dobre pakowanie przesyłki, towar/zegarek zgodny z opisem na stronie).
8 kwi 2022
Polecam w 100% ekspresowa wysyłka wszystko zgodne z opisem zegarek bardzo ładny
27 cze 2022
Polecam. Szybka realizacja i wysyłka. Ceny na odpowiednim poziomie.
5 maj 2022
termin dostaw- bardzo szybki
23 cze 2022
Produkt spełnia moje oczekiwania. Zgodny z opisem. Mógłby być dłuższy grawer niż tylko 30 znaków, gdyż było jeszcze sporo miejsca na zegarku.
22 lis 2022
Bardzo miła i konkretna pomoc w realizacji zamuwienia szypka wysyłka. Zegarek zgodny z opisem jest taki jaki chciałam
23 kwi 2022
Tak jak w opisie , piękna biżuteria , solidnie zapakowana
1 lip 2022
Transakcja zrealizowana sprawnie, powiadomienia na każdym etapie realizacji zamówienia.