Carfrance24.pl

Opinie łącznie (304) Opinie (198) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień i ekspresową wysyłkę. Wielu klientów docenia oryginalność i zgodność części z opisem, chwaląc wysoką jakość produktów. Klienci często zwracają uwagę na profesjonalizm, miłą obsługę i dobry kontakt ze sprzedawcą. Dodatkowo podkreślają solidne i estetyczne zabezpieczenie paczek. Komentarze dotyczące komunikacji są w większości pozytywne, wskazując na dobry kontakt i informowanie o statusie zamówienia. Opinie są podzielone w kwestii doboru części po VIN – część klientów chwali tę usługę, inni jednak narzekają na niedopasowanie.

OpinieCarfrance24.pl

Odpowiedź ze sklepu Carfrance24.pl

Dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że zakupy w CarFrance24 spełniły Twoje oczekiwania. Każda recenzja jest dla nas bardzo cenna i motywuje nas do dalszej pracy nad tym, aby obsługa i oferta były zawsze na najwyższym poziomie. Zapraszamy ponownie i życzymy szerokiej drogi! 🚗✨

Andrzej

Dobra cena ,szybka dostawa. Wszystko super.

Firma rzetelna i profesjonalna

Super doradztwo