Opinie łącznie (941) Opinie (465) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 4 paź 2024

chillama.store/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową lub szybką realizację zamówień. Większość z nich jest zachwycona wysoką jakością i starannością wykonania produktu. Obsługa klienta jest postrzegana jako bardzo przyjazna, pomocna i profesjonalna, co znacząco podnosi satysfakcję z zakupów. Klienci zwracają również uwagę na piękne, staranne i prezentowe opakowanie, co czyni produkt idealnym na prezent. Bluzy są wyjątkowo cieplutkie, miękkie i wygodne, a także bardzo często kupowane jako prezenty i spotykają się z entuzjastycznym przyjęciem obdarowanych. Kilku klientów zwraca uwagę na nieprzyjemny zapach produktu po otwarciu, który jednak zwykle znika po praniu lub krótkim czasie użytkowania.

Opiniechillama.store

Ekspresowa dostawa, polecam serdecznie!
zamówienie zgodne z oczekiwaniem, szybka dostawa, transakcja bez problemów
Paczka pięknie zapakowana. Dedykowany do bluzy worek i urocza wstążka. Do tego sympatyczna kartka. Sama bluza bardzo przyjemna. Wybrałam kolor czerwony i jestem zadowolona. Spokojnie można w niej "przyciąć komara" podczas ogladania serialu XD Polecam
Cudowna kocobluza! Super szybka wysyłka i przemiły kontakt! Dziękuję
Bluza zamówiona jako prezent gwiazdkowy, fantastycznie się sprawdziła, syn zadowolony :) Bluza miękka, cieplutka, od kilku dni się z nią nie rozstaje ;) Fajnie zapakowana w uroczy worek.

Świetny prezent dla bliskich i dla siebie.

To już kolejna chillama, którą kupiłam na prezent. Wszystkie świetnej jakości i milutkie. Po praniu nie traci swojego uroku, mój komplet po 4 latach nadal miły w dotyku i cieplutki.

moja nowa miłość

sliczna, ogromna bluza, przede wszystkim przepięknie zapakowana. nawet wersja light jest wystarczająca dla osoby której wiecznie zimno. kolor nawet ładniejszy niż na zdjęciach.

Świetny produkt i obsługa.

Świetny kontakt z obsługą sklepu, to co usłyszałem odnośnie terminu i samego produktu spełniło się w 100%. Sam produkt świetny, ciepły, dobrze uszyty, bardzo polecam.

Relaks murowany

Jak tylko dotarła to ja założyłam i momentalnie się zrelaksowałam. Praca z domu stała się jeszcze przyjemniejsza! O graniu na konsoli wieczorami nie wspomnę. Wspaniała sprawa! Sporo kłaczy, ale pewnie po pierwszym praniu minie :)
Pięknie zapakowana, szybka wysyłka, jestem pod wrażeniem, Żona była bardzo zaskoczona !! Polecam z Całego Serca
Polecam na wieczorne spacerki z psami 🤩

Najlepsza bluza jaką mam

To już druga chillama którą zamówiłem. Przez chwilę próbowałem używac zamiennika ale jednak jakość chillamy miażdży konkurencję ;)
Bluza super ,cieplutka ,natomiast jeśli chodzi o materiał spodziewałam się czegoś bardziej miękkiego ,ale ogólne wrażenie pozytywne na zimowe dni jak znalazł
Tym razem był voucher x2 na prezent. Dlaczego zaufam i kupiłam go na prezent. Jestem szczęśliwa posiadaczką zielonej chilllamy - i wiem że moje lub siostrze przypadnie do gustu. Ps. Dziękuję za przygotowanie vouchera w wersji "prezentowej"

• chillama.store
  • kontakt@chillama.store
  • Białystok, POL

chillama.store

Chillama to połączenie ciepłego koca i ogromnej bluzy z kapturem. Stąd potoczna nazwa - kocobluza :) Ma aż 100cm długości! Jest mięciutka jak sierść Twojego ukochanego kota, choć przy jej produkcji ni...