ral-znicze.pl - Producent Zniczy i Wkładów - Oficjalny Sklep Online

Opinie łącznie (1806) Opinie (962) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wyjątkowo solidne i staranne zabezpieczenie przesyłek, co zapewnia bezpieczeństwo produktów podczas transportu. Wielu klientów pozytywnie ocenia bardzo szybki czas realizacji i dostawy zamówień. Wysoka jakość zniczy i wkładów oraz staranność wykonania produktów spotykają się z uznaniem kupujących. Znicze są opisywane jako piękne, eleganckie i wykonane z dbałością o detale, często nawet ładniejsze niż na zdjęciach. Większość klientów docenia zgodność produktów z opisem i zdjęciami. Atrakcyjne ceny oraz szeroki asortyment i duży wybór zniczy i wkładów to kolejne często wymieniane zalety sklepu. Obsługa klienta jest oceniana bardzo wysoko za profesjonalizm, życzliwość i łatwość kontaktu. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące rozbieżności między otrzymanym produktem a opisem lub zdjęciami. Niektórzy klienci zwracają również uwagę na wysokie koszty przy niektórych produktach.

Opinieral-znicze.pl - Producent Zniczy i Wkładów - Oficjalny Sklep Online

Znicze bardzo dobrze zapakowane. Dojechały w nienagannym stanie

Świetny wybór

Sklep posiada duży wybór zniczy i wkładów. Już kilkakrotnie kupowałam w/w towar. Zawsze bardzo szybko wysyłają zamówienie. Polecam zakupy w P.P.H.U. RAL. To świetny wybór.

Odpowiedź ze sklepu ral-znicze.pl - Producent Zniczy i Wkładów - Oficjalny Sklep Online

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się pozytywną opinią o sklepie RAL Producent Zniczy i Wkładów. Cieszymy się, że nasza szeroka oferta oraz szybkość realizacji zamówień spełniają Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie! Zespół RAL Znicze i Wkłady
Znicze bardzo ładne, wysyłka ekspresowa!Dziękuję o polecam!
Jestem zadowolona z zakupów, dostawy są na czas i dobrze zabezpieczone! Polecam.
Dziękuje bardzo przesyłka dotarła elegancko zapakowana bez uszkodzeń.Jesteście rzetelni będę w przyszłości korzystać z waszych artykułów.Jeszcze raz dziękuje.

Szanowni Państwo, Serdecznie dziękujemy za miłe słowa oraz pozytywną opinię o firmie RAL Producent Zniczy i Wkładów. Cieszymy się, że przesyłka dotarła w idealnym stanie – rzetelność i jakość obsługi to nasz priorytet. Zapraszamy do dalszej współpracy! Pozdrawiamy serdecznie! Zespół RAL Znicze i Wkłady

Bardzo polecam zakupy w tym sklepie

Znicze bardzo ładne, duży wybór i atrakcyjne ceny. Wkłady elektryczne też godne polecenia. Szybka realizacja zamówienia. Wszystko zawsze jest bardzo starannie zapakowane. Chętnie zamawiam znicze w tym sklepie.

Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię oraz za docenienie szerokiego asortymentu i staranności realizacji zamówień w RAL Producent Zniczy i Wkładów. Cieszymy się, że nasze produkty spełniają Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie! Zespół RAL Znicze i Wkłady
P O
Paweł O.
Szczecin
Znicz Szklany Choinka 38 cm Zielony DP101 Na plus: Staranne wykonanie zniczy. Ładny wygląd szkła oraz podstawy i kopuły zabezpieczającej. Szeroka i stabilna podstawa. Dobrze zapakowane i zabezpieczone do transportu. Na minus (do dopracowania): Małe nasycenie szkła kolorem. Brokat z jednej strony. Wkład mógłby być o 4 cm więcej zalany.

Szanowny Kliencie, Dziękujemy za szczegółową opinię oraz docenienie jakości naszych produktów i opakowania. Cenimy każdą sugestię, która pozwala nam na dalszą poprawę standardów. Z poważaniem, RAL Producent Zniczy i Wkładów

Kolejne zakupy

To kolejny juz raz gdy zdecydowałam się na zakup zniczy w wkładów przez ta stronę internetową. Piękne produkty, duży wybór, dobre ceny i świetne zabezpieczenie towaru. Wszystko sprawnie i na czas.

Szanowna Pani, Dziękujemy za kolejny zakup w RAL Producent Zniczy i Wkładów oraz za słowa uznania. Cieszymy się, że nasze produkty i obsługa spełniają Pani oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie! Zespół RAL Znicze i Wkłady
Szybki czas dostawy , produkt zgodny z opisem, zapakowany bardzo dobrze.
Bardzo ładny znicz. Bardzo dobrze zapakowany. Szybka realizacja.
Bardzo polecam ! Znicze piękne , bardzo dobrze zapakowane , dzięki czemu wysyłka nie jest żadnym problemem. Super kontakt i szybka wysyłka! Bardzo polecam ! Aneta

Szanowna Pani, Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię o produktach i obsłudze. Cieszy nas, że nasze znicze oraz proces wysyłki spełniły Pani oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie! Zespół RAL Znicze i Wkłady

Wszystko na plus!!!

Przesyłka bardzo szybko dotarła!!! Zapakowana pancernie i schludnie!!! Szczerze polecam!!!

Szanowni Państwo, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię oraz zaufanie do marki RAL. Cieszymy się, że przesyłka spełniła Państwa oczekiwania pod względem szybkości i solidnego opakowania. Pozdrawiamy serdecznie! Zespół RAL Znicze i Wkłady
Otrzymany towar nie do końca zgodny z zamówieniem. Miały być znicze świecące na tęczowo co zresztą sugeruje zdjęcie produktu na stronie sklepu a otrzymałem znicze białe. Sam znicz jest OK. tylko kolor świecenia nie ten. Zdjęcie wprowadza w błąd a w opisie nie ma nic o tym, że są to znicze białe.

Szanowni Państwo, Dziękujemy za podzielenie się opinią. W RAL Producent Zniczy i Wkładów zależy nam na pełnej satysfakcji klientów, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby opis i zdjęcia produktów były zgodne z rzeczywistością. Przepraszamy za niedogodności związane z niezgodnością koloru zniczy. Pozdrawiamy serdecznie! Zespół RAL Znicze i Wkłady
Znicze sa zgodne z opisem bardzo ladne i duze
Piękne znicze rewelacyjnie zapakowane, szybka wysyłka.
Świetna jakość zniczy szybka dostawa Polecam
Dostawa na czas, towar dobrze zabezpieczony, ceny trochę wysokie jak na producenta

Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię oraz za docenienie terminowości dostawy i starannego zabezpieczenia produktów. W RAL Producent Zniczy i Wkładów dbamy o najwyższą jakość naszych wyrobów i obsługi. Cieszymy się, że wybrali Państwo naszą ofertę. Pozdrawiamy serdecznie! Zespół RAL Znicze i Wkłady

super sprzedawca

zamówione znicze dotarły na drugi dzień, były ładniejsze niż na zdjęciach,zapakowane bardzo starannie ,tak,że nie mogły się uszkodzić. wszystko sprawnie, szybko. można ocenić cały proces od zamówienia do dostawy na 6+

Szanowni Państwo, Dziękujemy za tak pozytywną opinię oraz docenienie jakości i staranności pakowania naszych zniczy. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy etap realizacji zamówienia przebiegał sprawnie i profesjonalnie. Pozdrawiamy serdecznie! Zespół RAL Znicze i Wkłady
Bardzo dobrze zabezpieczone
Świetnie zapakowane. Każdy znicz miał osobne bąbelki. Duży plus za dołączenie baterii.

Szanowni Państwo, Dziękujemy za pozytywną opinię i docenienie starannego pakowania. Dbamy o najwyższą jakość oraz satysfakcję naszych klientów. Pozdrawiamy serdecznie! Zespół RAL Znicze i Wkłady