Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepodrodze.net
Box dachowy + bagaznik dachowy
Kupiony u Państwa zestaw BAGAŻNIK DACHOWY + BOX DACHOWY. Profesjonalna pomoc w doborze sprzetu, wsłuchanie potrzeb i znalezienie rozwiązanie nie na siłę znalezienie rozwiązania NAJDROŻSZEGO, tylko najlepszego odpowiadającego moim potrzebą :) A musieliśmy wykombinować żeby zmieścić całość zestawu w 47 cm wysokości - dach a brama wjazdowa góra. Złożenie boxa z pudelka i instalacja sprzetu na dachu nie trwała dłużej niz 12 minut. Dodatkowo dostałem poradę jak korzystać i konserwować sprzęt. Drugi zestaw w przeciągu 4 lat zakupiony u Panów na Wawrze i jestem zadowolony.
Wsuwki T 40mm M8 do boxów dachowych. 4 szt
Bezproblemowy zakup od początku do końca. Uchwyty do boksu dachowego zgodne z opisem, solidnie wykonane i bardzo dobrze zapakowane oraz zabezpieczone na czas transportu. Wysyłka błyskawiczna, a kontakt ze sprzedawcą bez zarzutu. Zdecydowanie polecam i z pewnością wrócę przy kolejnych zakupach! 😊
Bardzo profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka dobrze zabezpieczona.
Szybkie odpowiedzi na mailu.
Zamówiona listwa świetlna wysłana w terminie. Niestety rodzaj lamp nieco inny niż na zdjęciach ale główny feler to długość przewodu, wynosi 150 cm a nie 180 jak podano w opisie. Proszę to skorygować bo często ma to znaczenie ( musiałem dokupić przedłużkę).
Wsparcie telefoniczne firmy
Super wsparcie przy wyborze belek do samochodu, super szybka dostawa.
Jestem bardzo zadowolony belki CRUZ - czarne.
Towar zgodny z opisem mega zabezpieczony i szybka dostawa
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem polecam!
Uchwyty solidne. Polecam
Bagażnik zgodny z opisem, cena dobra w porównaniu do konkurencji. Fajny, masywny.
jest ok
Wszystko ok kit pasuje zgodnie z opisem
Polecam. Świetny kontakt ze sprzedawcą i doskonałe doradztwo. Super!
Polecam! Wszystko wporzo.