Klienci bardzo często chwalą staranne, bezpieczne i estetyczne pakowanie produktów, co zapewnia brak uszkodzeń podczas dostawy. Wielu klientów podkreśla ekspresową realizację zamówień oraz szybką dostawę produktów. Produkty oceniane są jako piękne, wysokiej jakości, często spełniające oczekiwania estetyczne i praktyczne klientów. Opinie klientów wskazują na uprzejmość, profesjonalizm i pomocność pracowników obsługi sklepu. Kupujący bardzo często zauważają, że zamówione produkty są zgodne z opisem oraz prezentowaną ofertą. Wielu klientów wraca do sklepu, podkreślając udane, kolejne zakupy i chęć ponownego skorzystania z oferty.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieporcelanaonline.pl
Elegancja, która inspiruje każdego dnia.
Chciałbym serdecznie podziękować za piękną filiżankę od Porcelany Ćmielów. To prawdziwe dzieło sztuki – elegancka forma, precyzja wykonania i ponadczasowy styl sprawiają, że każdy łyk kawy smakuje jeszcze lepiej. Widać w niej kunszt i wieloletnią tradycję, z której słynie marka.
Życzę Państwu dalszych sukcesów, nieustającej inspiracji oraz wielu kolejnych wyjątkowych projektów, które będą zachwycać klientów w Polsce i na całym świecie!
Jestem bardzo zadowolona z filiżanek.Uwielbiam wyroby z porcelany, jej delikatność i kruchość.Pelna finezja.Zakochalam się w niej będąc nastolatką ,
/ mam to po mamie/. Jako dorosła kobieta postanowiłam na okrągłe swoje urodziny kupować po 2 filiżanki. Ostatnio kupiłam 2 i mam komplet./Kupowałam co dekadę, trochę to trwało ale jak cieszy.Dzbanka już pewnie nie kupię , bo nie dożyję ha,ha.
Godny polecenia sklep posiadający szeroką ofertę porcelany. Zamówienie przyszło mega zabezpieczone w idealnym stanie. Ponadto wstępnie potwierdzony mailem okres realizacji zamówienia po rozmowie telefonicznej skrócił się. Polecam
Porcelana jedt piekna i bardzo ladnie opakowana. Polecam na prezent. Obsluga sklepu bardzo mila i kompetentna. Pr,esylka terminowa i bardzo dobrze przygotowana do tenspirtu. Polecam
Bardzo perfekcyjnie wykonana figurka.
Jakość i wygląd zasługuje na najlepszą ocenę.
To będzie piękny i oryginalny prezencik.
Zakupiona szklanka - przepiękna i wyjątkowa. Opakowanie takie,że może czołg by mógł przejechać.
Ogólnie polecam bardzo.
I na pewno wrócę,bo jako prezent to są wyjątkowe kolekcjonerskie wręcz produkty.
Piękna filiżanka! Całość w gustownym opakowaniu wraz z kawą tworzy niepowtarzalny prezent dla osoby obdarowanej :) Polecam!
Dostawa szybka
Dobrze zabezpieczona przesyłka
Kubki są eleganckie w sam raz na mój zaplanowany orezent
W sklepie Porcelana online zrobiłam udane zakupy talerzyków i kubków z polskiej porcelany. Towar bardzo starannie zabezpieczony i zgodny z prezentowaną ofertą.Polecam zakupy w sklepie Porcelana online.
Bardzo sprawna obsługa klienta
Zamówione produkty były zgodne z opisem i pełnowartościowe, zwróciłem je z innych przyczyn, natomiast procedura zwrotu przedmiotów oraz zwrot pieniędzy przebiegły bardzo sprawnie i szybko. Polecam serdecznie.
Obsługa super! Szklanki dotarły w całości bardzo dobrze zabezpieczone! Wyglądają obłędnie 🤩
Piękna porcelana, zapakowana niezwykle starannie i bezpiecznie. Polecamy i na pewno wrócimy na zakupy.
Szybka realizacja zamówienia, porcelana dobrze zabezpieczona w transporcie.
Bez zarzutu. Pełen profesjonalizm.
Zachęcam so rewanżu, w zakresie komentarza.
Przesyłka dobrze zabezpieczona, towar zgodny z opisem, szybka realizacja
Przemiła Pani w obsłudze klienta, szybka wysyłka. Profesjonalne spakowanie parcelany, paczka doszła w idealnym stanie. Polecam
Produkt bardzo dobrze zabezpieczony, przy tym estetycznie zapakowany. Szybka realizacja zamówienia.
Cudne
Pięknie zapakowane, szybka realizacja - POLECAM SERDECZNIE
Szybka realizacja, produkt taki jaki chciałam.
Szybka przesyłka dobrze zabezpieczony
Bardzo ładne filiżanki