fabertorebki.pl

Opinie łącznie (216) Opinie (81) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są zachwyceni estetyką, wyglądem i kolorami torebek, często podkreślając ich piękno oraz zgodność z oczekiwaniami. Wielu klientów chwali wysoką jakość wykonania i materiałów użytych do produkcji torebek. Klienci bardzo pozytywnie oceniają obsługę sklepu, chwaląc profesjonalizm, miłe podejście oraz sprawną komunikację. Wiele opinii dotyczy ekspresowej realizacji zamówień oraz szybkiej dostawy towaru. Klienci doceniają łatwy i szybki kontakt ze sprzedawcą oraz przejrzystość komunikacji podczas zakupów. Kilka osób pochwaliło dobre zabezpieczenie przesyłek. Część klientów pozytywnie ocenia stosunek jakości do ceny. Pojawiła się sugestia dotycząca polepszenia opakowań oraz pojedyncza uwaga dotycząca rabatu.

Opiniefabertorebki.pl

Good purchase

While visiting a friend in Sczecin, I purchased a bag for my wife with pickup. Everything was well packed and the staff were very friendly and helpful throughout the process. My wife absolutely loved the bag, and I would definitely recommend this place to anyone looking for quality products and great service. If I have the chance to visit again in the future, I would happily purchase from here again.
Bardzo profesjonalna obsługa. Torebka świetnej jakości i doskonale wykonana, to już druga przeze mnie zakupiona w tym sklepie. Jak najbardziej polecam i na pewno wrócę. Jedyny ból jest taki, że zakupiłam torebkę w niedzielę, a w poniedziałek na fejsie pojawiło się info, że przez cały tydzień 10% rabatu z kodem LOVE10, no i zrobiło mi się przykro😥,bo przepadła mi zniżka...

Jestem zachwycona

To już moja 3 torebka z tego sklepu. Pani jest bardzo miła, zamówienie realizowane jest błyskawicznie. Natomiast torebki są prześliczne. Są bardzo starannie uszyte, piękne, lekkie i pojemne. Przesyłka jest bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam 🤩

Torebki skóra naturalna 4 sztuki

Torebki są bardzo ładne , wszystko zgodnie z opisem. W rzeczywistości prezentują się lepiej niż na zdjęciach. Dobrze zapakowane. Zamówiłam we wtorek, otrzymałam w piątek. Wszystko w porządku.

Śliczne torebki, błyskawiczna wysyłka

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Torebki przyszły bardzo ładnie zabezpieczone. Są piękne, identyczne jak na zdjęciach. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie 👌🏻😊
Torebka cudna. Ładniejsza niż na ekspozycji. Błyskawiczna wysyłka. Polecam
Szybka wysyłka, bardzo dobrze zapakowany towar. Przepływ informacji.
Przemiła i niezwykle pomocna obsługa🤗 piękny asortyment🙂Polecam🙂
Cały proces sprzedaży przebiega prawidłowo.

Meget tilfreds med købet

Virkelig flot taske. Jeg er meget tilfreds med købet. Tak. 😊
Piękne produkty i bardzo dobry kontakt ze sprzedającą.
Wszystkie piękne ,pozdrawiam :)
Szybka wysyłka, bardzo ładna torebka, oryginalna i w dobrej cenie