Opinie łącznie (1800) Opinie (1466) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 31 lip 2025

berotex.net/pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę. Większość osób chwali wysoką jakość produktów, szeroki wybór asortymentu i dostępność niezbędnych akcesoriów. Wielu kupujących docenia profesjonalną, miłą i pomocną obsługę oraz dobry kontakt z firmą. Pozytywne opinie pojawiają się również na temat bezpiecznego pakowania przesyłek oraz zgodności towaru z opisem, co przekłada się na wysoką satysfakcję z zakupów. Pojedyncze opinie zwracają uwagę na drobne wady materiałów oraz sporadyczne niedociągnięcia w zabezpieczeniu przesyłek.

Opinieberotex.net

Zawsze, kiedy potrzebne mi są solidnie wykonane półprodukty do mojego rękodzieła, najpierw sprawdzam Berotex i zawsze znajduje czego szukam, bardzo solidne i w dobrej cenie. Na plus szybkąa wysyłka i doskonale zabezpieczenie paczki.

Obsługa klienta na najwyższym poziomie

Wszystko dostarczone błyskawicznie, co pomaga utrzymać ciągłość produkcji. Polecam. My współpracujemy już od lat i wszystkie potrzebne akcesoria mamy dostępne w jednym miejscu.

Bardzo szybka realizacja , IDEALNIE

Bardzo szybka realizacja zamówienia ( resztą jak zawsze od lat) miło kompleksowo , idealne zapakowanie , naprawdę nie ma się do czego przyczepić , a towar łooo pierwsza klasa , polecam naprawdę warto dziękuję

Plus i minus

Szybka realizacja na duży plus. Jedna gwiazdka mniej bo material miał wadę. Przez całą szerokość widac jakby slad kleju lub przegrzania materiału. Szczęśliwie ten gradient bede mógł odciąć bo zamawiałem materiał z nadstanem. Ale mały niesmak pozostał.
Wszystko mi się u Was podoba . Super jakość . Ekspresowa tania wysyłka co sobie bardzo cenię . A kontakt z Wami to sama przyjemność
Dziękuję za szybką dostawę i super towar! Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. 😊 Polecam z całego serca!

Sznurek limonka

Produkt zgodny z opisem w 100 % spełniający moje oczekiwania. Transakcja pełny profesjonalizm.
Szybka dostawa, dobrze zapakowana przesyłka, korzystna cena nici i rewelacyjnie szeroki wybór kolorów
Ekspresowa wysyłka, towar zgodny z opisem, zdjęcia dobrej jakości, polecam bardzo ;)
Berotex, jak dla mnie zawsze rewelacja, dostawa błyskawiczna, idealnie i bezpiecznie zapakowane. Super asortyment i przystępne ceny. Bardzo polecam i dziękuję.

szybka realizacja i pełne zadowolenie z zakupu.

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Towar świetnie zapakowany, wszystko zgodne z opisem. Zdecydowanie polecam firmę.
Dostawa na czas, towar najwyższej jakości - polecam!
Ekspresowa wysyłka, towar świetnie zapakowany i najwyższej jakości!

Dobra jakość

Szybko, sprawnie. Pełna profeska. Dobra jakość towaru za fajną cenę.
Profesjonalna obsługa, bardzo szybka wysyłka.
Przesyłka dotarła szybko. Materiały zgodne z opisem.
Bardzo rzetelna firma. Zawsze szybko sprawnie. Dobrej jakosci produkty. Polecam
Błyskawicznie dostarczone zamówienie , produkt doskonałej jakości w dobrej cenie, będę zamawiać ponownie, polecam wszystkim
Wszystko jak się należy szybka wysyłka Polecam
Uwielbiam za super szybką wysyłkę i bardzo dobrą współpracę i za to bardzo dziękuję

berotex.net

Berotex jest jedną z największych hurtowni kaletniczych w Polsce, która powstała z miłości do kaletnictwa, oryginalnych projektów DIY i odzieżowych przeróbek krawieckich. Od wielu lat specjalizujemy s...