AutoDywaniki.pl

2667 reviews since 17 gru 2019

Ważny od: 16 sty 2020
autodywaniki.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą idealne dopasowanie dywaników do modeli samochodów. Większość recenzentów podkreśla bardzo wysoką jakość wykonania i materiałów dywaników. Klienci regularnie chwalą bardzo szybką realizację zamówień oraz ekspresową dostawę. Opinie na temat obsługi są w przeważającej mierze bardzo pozytywne – klienci doceniają łatwy kontakt, doradztwo i profesjonalizm. Wygląd i estetyka dywaników są wysoko oceniane – klienci chwalą estetyczne wykończenie, nowoczesny wygląd oraz bogaty wybór kolorów i obszyć. Klienci często podkreślają korzystny stosunek ceny do jakości, zwracając uwagę na przystępną cenę za dobrą jakość. Sporadycznie pojawiają się uwagi o drobnych niedoskonałościach dopasowania oraz nieliczne opinie wskazujące na drobne zastrzeżenia do jakości.

OpinieAutoDywaniki.pl

Bardzo dobra jakość weluru wersji Platinum
Pasują idealnie takie jak chciałem i wygląd bieżnika opony pasuje idealnie

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że dywaniki pasują idealnie, a charakterystyczny wzór bieżnika przypadł do gustu i dobrze komponuje się z autem 😊 Pozdrawiamy!
super dywaniki do Mercedesa SLK
Megane 3, pasuje elegancko
Zamówienie zgodne z opisem: czas dostawy, jakość, wymiar, dobrze zabezpieczone i zapakowane. Dywaniki wymiarowo idealne z oryginalnymi i dodatkowo posiadają od spodu gumowe zakończenia, co zapobiega przesuwaniu, więc nawet lepiej się spisują od oryginałów. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek i docenienie naszej pracy 😊 Cieszymy się, że jakość, dopasowanie oraz sposób zabezpieczenia przesyłki zostały dobrze ocenione. Dziękujemy za polecenie i pozdrawiamy!
Towar zgodny z opisem. Bardzo szybka dostawa.

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

**Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊** Bardzo miło nam, że obsługa i realizacja zamówienia spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy i zapraszamy przy kolejnych zakupach!

Świetny kontakt i szybka realizacja zamówienia, mimo błędu z mojej strony. Dywaniki bardzo dobrej jakości. Gorąco polecam!

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Bardzo miło czytać taką opinię – cieszymy się, że mogliśmy pomóc, a kontakt i realizacja zamówienia spełniły oczekiwania mimo drobnej pomyłki 😊 Dziękujemy również za polecenie i życzymy, aby dywaniki dobrze służyły przez długi czas! Pozdrawiamy!
jakość, cena , i szybka wysyłka
Szybko i pasują idealnie.
Dywaniki super tylko dostałem dwa z uszkodzonym klapsa mi i nie moge ich zapiać

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

Dziękujemy za 4 gwiazdki 😊 Niestety w przypadku partii Stoperów faktycznie mieliśmy problem z prawidłowym montażem tego typu stoperów w grubszej wykładzinie Platinum. Przepraszamy za niedogodność. Prosimy o kontakt ze sklepem i zgłoszenie problemu – odbierzemy od Pana dywaniki, poprawimy mocowania i odeślemy je na nasz koszt. Pozdrawiamy!
Świetny towar w przystępnej w
Super dywaniki polecam
Wszytko zgodne z opisem. Polecam

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

Dywaniki do Honda Civic X🔥.

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Dywaniki dopasowane idealnie😍, jakość wykonania jak i użyte materiały pierwsza klasa 💪🏻. Polecam z czystym sumieniem✌🏻.

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek i tak świetną opinię 😊 Bardzo miło widzieć nasze dywaniki już w aucie 🔥 Cieszymy się, że dopasowanie, jakość wykonania oraz materiały spełniły oczekiwania i zrobiły tak dobre wrażenie 😊 Dziękujemy również za dodanie zdjęć i polecenie – to dla nas naprawdę dużo znaczy. Pozdrawiamy!
Wszystko ekstra, towar luksusowy, dostawa ekspresowa. Jakość lepsza niż obecne dywaniki OEM.

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Bardzo miło czytać taką opinię – cieszymy się, że jakość dywaników została oceniona nawet wyżej niż oryginalnych, a realizacja zamówienia przebiegła ekspresowo 😊 Pozdrawiamy!
Dywaniki bardzo dobrze dopasowane.

Super dywaniki

• +48534280280
  • autodywaniki.pl
  • sklep@autodywaniki.pl
  • Ostrów Wielkopolski, POL

Obecnie w naszej ofercie znajdą Państwo wysokiej jakości dywaniki welurowe marki Aldos oraz dywaniki gumowe renomowanych firm, takich jak Amal-Plast, Gledring, Geyer & Hosaja, Petex i Rezaw-Plast. Ab...