AutoDywaniki.pl

Opinie łącznie (2604) Opinie (984) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą idealne dopasowanie dywaników do konkretnych modeli samochodów, co przekłada się na ich zadowolenie z zakupu. Jakość wykonania oraz materiałów dywaników jest oceniana bardzo wysoko i określana jako przewyższająca oczekiwania. Klienci są zadowoleni z bardzo szybkiej realizacji zamówień i ekspresowej dostawy. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo profesjonalna, pomocna i uprzejma, często chwalona za doradztwo i wsparcie. Wielu klientów pozytywnie ocenia stosunek jakości do ceny oraz przystępność cen dywaników. Wygląd i estetyka dywaników, w tym obszycia i kolory, są przeważnie bardzo dobrze oceniane. Choć wygląd i estetyka dywaników otrzymują głównie pozytywne opinie, czasem pojawiają się drobne uwagi dotyczące tych aspektów.

OpinieAutoDywaniki.pl

Miła i pomocna obsługa sklepu oraz szybka wysyłka. Także jestem zadowolony z jakości dywaników, fajny materiał i otwory mocujące było dokładnie dopasowane, polecam!

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że obsługa, czas realizacji oraz jakość dywaników zostały dobrze ocenione. Miło nam, że dopasowanie również spełniło oczekiwania. Pozdrawiamy!
Dywaniki spasowane na miarę. Obszycia w kolorze niebieskim dla Passata GTE robią robotę.

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

**Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊** Bardzo miło czytać taką opinię – cieszymy się, że dopasowanie spełniło oczekiwania, a niebieskie obszycie dobrze komponuje się z charakterem auta 😊 Pozdrawiamy!
Materiał oraz dopasowanie do Auta pozdrawiam Adam

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że zarówno materiał, jak i dopasowanie dywaników spełniły oczekiwania 😊 Pozdrawiamy i dziękujemy za opinię, Panie Adamie!
witam, wszystko zgodnie z opisem - jakość do ceny 10/10

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Bardzo miło czytać, że stosunek jakości do ceny został przez Pana oceniony na 10/10 😊 To dla nas najlepsze potwierdzenie, że warto dbać o jakość naszych produktów. Pozdrawiamy!

Zadowolony

Świetna cena, konsultacje tel i możliwość zamówienia bez klipsów (mam niestandardowe wymiary). Polecam

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Bardzo miło czytać taką opinię – cieszymy się, że konsultacja przed zakupem okazała się pomocna, a możliwość wykonania dywaników bez klipsów pozwoliła lepiej dopasować je do Państwa potrzeb 😊 Dziękujemy również za polecenie! Pozdrawiamy!
Dywaniki dopasowane idealnie Zafira Tourer C

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że dywaniki dobrze się dopasowały i spełniły oczekiwania 😊 Pozdrawiamy!

Gumowy dywanik do bagażnika.

Towar dobrze zabezpieczony na czas dostawy, 10% rabat na kolejne zakupy, dobry kontakt ze sprzedającym.

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że zabezpieczenie przesyłki, kontakt oraz przebieg zamówienia zostały dobrze ocenione 😊 Pozdrawiamy!
Dywaniki świetnie dopasowane, super jakość.Nie mam zastrzeżeń co do produktu. Polecam

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

**Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊** Bardzo miło czytać taką opinię – cieszymy się, że dopasowanie i jakość dywaników spełniły oczekiwania 😊 Dziękujemy również za polecenie! Pozdrawiamy!
Super materiał i bardzo dobre dopasowanie do podłogi samochodu peugeot 308 t7. Polecam serdecznie.

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że materiał i dopasowanie dywaników zostały tak dobrze ocenione 😊 Dziękujemy również za polecenie! Pozdrawiamy!
Wykonanie super, materiał b. dobry, wysyłka szybciutko. Trochę nie pasują stopery w dywaniku kierowcy ale myślę że jak podetnę z centymetr to będzie Ok

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że wykonanie, materiał i czas realizacji zostały dobrze ocenione. Warto chwilę poużywać dywanik – często z czasem lepiej się układa. Zdarza się też, że wykładzina w aucie delikatnie się „zbiera”, przez co rozstaw mocowań w aucie może się minimalnie zmniejszyć. Jeśli po czasie nadal będzie potrzeba korekty, prosimy o kontakt – postaramy się pomóc. Pozdrawiamy!
szybka dostawa , dywaniki zgodne z opisem , POLECAM !!!

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że dostawa przebiegła sprawnie, a dywaniki były zgodne z opisem i spełniły oczekiwania 😊 Dziękujemy również za polecenie! Pozdrawiamy!
Towar zgodny z zamówieniem, jakość zgodna z oczekiwaniem, sprawna wysyłka. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

**Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊** Cieszymy się, że towar spełnił oczekiwania pod względem jakości, a realizacja zamówienia przebiegła sprawnie 😊 Dziękujemy również za polecenie! Pozdrawiamy!

Świetny towar

Szybka dostawa. Dywaniki i mata do bagażnika dobrze wykonane, warte swojej ceny.

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

**Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊** Cieszymy się, że zarówno dywaniki, jak i mata do bagażnika spełniły oczekiwania pod względem wykonania, a dostawa przebiegła sprawnie 😊 Pozdrawiamy!

Polecam !!

Idealne dopasowanie kształtu do modelu samochodu , wysoka jakość wykonania.

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

**Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊** Cieszymy się, że dopasowanie oraz jakość wykonania spełniły oczekiwania 😊 Pozdrawiamy!
Polecam każdemu super dopasowane

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że dywaniki dobrze się dopasowały i spełniły oczekiwania 😊 Dziękujemy również za polecenie! Pozdrawiamy!
Jakość dywaników Aldos w wersji Platinum jest fenomenalna: grube, mięsiste, gęste. Dopasowanie w 100% perfekcyjne, przymierzałem do fabrycznych dywaników - są identyczne. Najlepsze dywaniki z jakimi kiedykolwiek miałem do czynienia.

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek i docenienie naszej pracy 😊 Miło nam, że dywaniki w tej wersji zostały tak dobrze ocenione pod względem wykonania, gęstości i dopasowania. Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniem i pozdrawiamy!

Super Sprzedawca! :)

Szybka dostawa, towar idealnie dopasowany pod potrzeby klienta. Wszystko zgodnie z opisem.

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że dostawa była szybka, a produkt spełnił oczekiwania pod względem dopasowania i zgodności z opisem 😊 Pozdrawiamy!
Bardzo dobry produkt.

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

**Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊** Bardzo miło nam, że obsługa i realizacja zamówienia spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy i zapraszamy przy kolejnych zakupach!
Polecam💥💥💥
Professional seller

Odpowiedź ze sklepu AutoDywaniki.pl

Dziękujemy za 5 gwiazdek 😊 Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Pana oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie! 😊 Thank you for the 5-star review 😊 We’re glad you were satisfied with our service. Thank you for your trust! Best regards!