Opinie łącznie (1093) Opinie (189) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 16 sie 2013

marko-baby.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają wyjątkowo szybką wysyłkę i sprawną realizację zamówień. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo miła, profesjonalna i pomocna, szczególnie w sytuacjach problemowych. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, zgodne z opisem i spełniają oczekiwania klientów. Klienci wielokrotnie potwierdzają, że otrzymane produkty są zgodne z opisem i zamówieniem. Paczki są starannie i bezpiecznie zapakowane, często z dodatkami typu gratis.

Opiniemarko-baby.pl

Polecam wysyłka błyskawiczna, towar doszedł kolejnego dnia

Odpowiedź ze sklepu marko-baby.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że przesyłka dotarła tak szybko.
Bardzo fajna zabawka ale za te pieniądze nie było WOW,wachalam sie czy nie zwrócić,ostatecznie zostało.Drugi raz bym nie kupiła posłuży dziecku 2-3 miesiące bo dla 6 miesięcznego dziecka bedzie za małe

Odpowiedź ze sklepu marko-baby.pl

Dziękuję za opinię. Cieszymy się, że produkt został u Państwa, choć szkoda, że nie spełnił w pełni oczekiwań.
Bardzo dobry kontakt ,mimo problemu z dostawa firma stanęła na wysokości zadania aby walizka doszła na czas bardzo dziękuję wnuczka szczęśliwa

Odpowiedź ze sklepu marko-baby.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Największą nagrodą jest dla nas informacja, że wnuczka jest szczęśliwa. 😊 Wiemy, jak ważne są takie przesyłki, dlatego zrobiliśmy wszystko, co w naszej mocy, aby zdążyć na czas. Dziękujemy za zaufanie i wyrozumiałość. Pozdrawiamy
Paczka profesjonalnie zapakowana. Bezpieczniej chyba już się nie dało. Dziękuję. Towar zgodny z oczekiwaniami.

Odpowiedź ze sklepu marko-baby.pl

Dziękuję za miłe słowa i pozytywną opinię! Cieszymy się, że wszystko dotarło bezpiecznie i spełniło oczekiwania.
ZAKUPIONE PRODUKTY SĄ BARDZO POŻYTECZNE I FUNKCJONALNE

Odpowiedź ze sklepu marko-baby.pl

Dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że produkty spełniają oczekiwania.
Wszystko bardzo dobrze. Co prawda nastąpił błąd przy pakowaniu i otrzymałem nie całe zamówienie, ale po kontakcie brakująca część została wysłana ekspresowo, tak więc bez problemu.

Odpowiedź ze sklepu marko-baby.pl

Dziękujemy za opinię! Przepraszamy za problem z niekompletnym zamówieniem, ale cieszymy się, że udało się go szybko rozwiązać. Dokładamy wszelkich starań, aby podobne sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. W razie jakichkolwiek pytań lub potrzeb – jesteśmy do dyspozycji 🙂

Wszystko zgodne z zamówieniem, szybka wysyłka.

Odpowiedź ze sklepu marko-baby.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie

Część zamienna - zagłówek BabySafe

M S
Monia s.
Super szybka wysyłka, wszystko ok polecam

Odpowiedź ze sklepu marko-baby.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię.

• +48796422179
  • www.marko-baby.pl
  • info@marko-baby.pl
  • Wodzisław Śląski, POL

marko-baby.pl

Oferujemy tylko certyfikowane produkty. W naszej ofercie znajduje się wiele zabawek i akcesoriów dla niemowląt stymulujących rozwój dziecka. W Marko wyposażysz się także w foteliki samochodowe i wózki...