MyGiftDNA.pl

Opinie łącznie (40 520)

40 520 reviews since 2 gru 2019

Ważny od: 9 lis 2021
mygiftdna.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień oraz szybką dostawę, a także wysoką jakość wykonania produktów. Opinie o obsłudze są bardzo pozytywne – doceniany jest profesjonalizm, szybki kontakt oraz indywidualne podejście. Możliwość personalizacji prezentów i projektów cieszy się dużym uznaniem, szczególnie za dopasowanie do indywidualnych potrzeb oraz sprawne uwzględnianie poprawek. Pakowanie produktów jest oceniane jako estetyczne i bezpieczne, a opcja podglądu, akceptacji i nanoszenia poprawek do projektów przed realizacją zamówienia spotyka się z dużą aprobatą. Sporadycznie pojawiają się opóźnienia w realizacji zamówień lub dostawach, a niektórzy klienci zwracają uwagę na rozbieżności w detalach wykonania lub niedopasowanie rozmiarów pudełek i brak ozdobnych dodatków.

OpinieMyGiftDNA.pl

Miła obsługa i ekspresowa wysyłka. Zrobiłam pomyłkę w personalizowanym zamówieniu i to nie był żaden problem - zwrócono mi pieniądze i ponownie ekspresowo wysłano poprawione zamówienie. Szczerze mówiąc nie spotkałam się jeszcze z taki wspaniałym podejściem do klienta, a zakupy robię niemal wyłącznie przez internet.

Zamówienie

Co do samej realizacji zamówienia nie mam zastrzeżeń. Otrzymane karty są zgodne w ofertą. Problem stanowi jednak forma doręczenia. Pomimo wyraźnej prośby skierowanej do kuriera żeby zostawił przesyłkę w sekretariacie, ten pozostawił ją u pierwszych napotkanych osób. Finalnie był problem z odnalezieniem dostarczonej przesyłki. Wiem, że kurier nie do końca leży po stronie MyGift, jednak tylko Państwo możecie zgłosić zastrzeżenia do firmy kurierskiej jako zlecający.
Produkt super ale zapakowany fatalnie. Czekoladki ok, zgodnie z prezentacją na stronie. O smaku sie nie wypowiem, bo byly na upominki. Moja sugestia dotyczy pakowania, więcej foli bąbelkowej i jeśli jest sporo wiekszy karton ( tak jak w moim przypadku) to warto czymś uzupełnic wolna przestrzeń. Karton z paczkomatu wyjełam zgnieciony z jednej strony. Czekoladki w środku na szczeście były całe ale troche sie napociłam, żeby jakoś wyprostować zgniecione pudełka i obwoluty.
Jest to ciekawa opcja kartki okazjonalnej. Plus za ładny grawer. Minus za zbyt mały otwór na włożenie gotówki w większej ilości. Był to akurat prezent z okazji ślubu wnuczki, dla której przeznaczyłam trochę większą ilość i z trudem wepchnęłam banknoty. Po ślubie dostałam komentarz, żę kartka "szklana" bardzo oryginalna i urocza, tylko, że mieli problem z wyjęciem gotówki.
Kupiłam dwa grawerowane kieliszki i są przepiękne! 😍 Zamówienie zostało dostarczone dokładnie w wybranym przeze mnie dniu, bezpośrednio do przyjaciółki. Personalizowana kartka również wyszła cudownie! Wszystko pięknie wykonane i dopracowane — jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam! ❤️
Jakość produktów sprzedawanych przez MyGiftDNA jak zawsze świetna. Niestety, tym razem zawiodła dostawa. Orlen Paczka dostarczyła paczkę z jednodniowym opóźnieniem, co miało znaczenie, chodziło o prezent.
Bardzo piękny prezent, który wywołał w córce mojej przyjaciółki, obchodzącej 18. urodziny, mnóstwo radości. Pięknie zapakowany, wsrodku zabany miś, kubek z napisem i reszta prezentów wspaniała! Bardzo dziękuję!

Dobra robota

Daję 4 gwiazdki gdyż projekty niekoniecznie odpowiadały moim oczekiwaniom. Naciągnięcie obrazu na drewniany stelaż też nie jest perfekcyjne. Nie ma również „skobelka” do zawieszenia obrazu. Dodatkowa(4) gwiazdka za szybkie wykonanie i przesłanie zamówienia. Z uwagi na ochronę danych osobowych nie załączam zdjęcia obrazu, który przedstawia inną osobę, której nie mam na to zgody.
Album zgodny z opisem natomiast co do dopłaty za pakowanie na prezent to chyba nieporozumienie ładny album owinięty w poudzierany papier pudełko owszem w ten sam wzór geometryczny na pudełku lecz pudełko nie zostało dopasowane do rozmiaru albumu. Szkoda bo estetyka detali też jest ważna.
Koc z haftem. " T jak Terenia ". Litery mogłyby byc większe, ponieważ przy tych wymiarach koca po prostu nikną. Trzeba szukać wzrokiem. Myslalam, ze haft będzie na środku koca. Minus za to, ze podczas składania zamówienia nie ma podglądu wzoru, który sie zamawia. Trochę tak w ciemno.
Zamówienie było starannie zapakowane, produkty nie były pogięte, o co trochę się obawiałam zwłaszcza przy zamówionej mapie. Szybka realizacja. Na pewno jeszcze nie jeden raz zrobię tu zakupy. Serdecznie polecam.

Fantastyczny

Super świetna stylowa pamiątka i prezent dla fana książek. Bardzo elegancka i zarazem nowoczesna zakładka. Grawer to OGROMNY plus. Dużym ułatwieniem jest też sprawny proces potwierdzania ostatecznego projektu - można zmienić grawer po zobaczeniu jak wygląda na zakładce.

Zadowolona klientka

GORĄCO POLECAM Sklep. Transakcja przebiegła w miłej atmosferze, szybko i bezproblemowo. Portfel i planer bardzo dobrej jakości. Portfel ekskluzywnie zapakowany. Możliwość podglądu przy zakupie spersonalizowanych produktów. Profesjonalne podejście do klienta. Na pewno wrócę 😄
Bardzo szybka i precyzyjna realizacja zamówienia, dziękuję. Jedyne, co można poprawić to jakość torebki prezentowej, ponieważ cena jest dość wysoka za małą torebkę, a to zwykły kolorowy papier. Reszta, czyli jakość wykonania , pudełko i zabezpieczenie przesyłki, super.
Fartuchy z dobrego jakościowo materiału, grafika i napis również bez zastrzeżeń, wyraźne i dokładnie wykonane.Dlugosc dla osoby mierzącej 170 cm wzrostu poniżej kolana, a więc odpowiednia do prac w kuchni😊 Nie zawiodłam się - było to moje pierwsze zamówienie, i myślę że powrócę!
Prezent (obraz królowa) bardzo się spodobał osobie, która go otrzymała. Cudowny upominek na zakończenie studiów i forma podziękowania za wsparcie. Bardzo szybka realizacja i wysyłka. Wszystko dotarło na czas i cf najważniejsze w nienagannym stanie

Piękny prezent na jubileusz !

Zamówienie spełniło w pełni moje oczekiwania. Pięknie wykonany grawer na karawce i kieliszkach .Bardzo podobało mi się że dostawa była już nast.dnia .Dla spóżnialskich to koło ratunkowe. Na pewno skorzystam ponownie. Dziękuję !!!

Prawie ok

Zamówione rzeczy fajne, zgodne z oczekiwaniami. Niemniej jednak pudełko w którym było zamówienie, nie było sklejone, wyciągając pudełko ze skrytki spód pudełka się otworzył. Dobrze, że wyciągałam pudełko powoli bo zdążyłam złapać osłonkę na doniczkę, którą zamawiałam bo inaczej roztrzaskała by się.
Zamówienie wykonano szybko i ładnie. Jestem bardzo zadowolona! Polecam! Mam uwagę tylko do dostawy DHL, bo paczka przyszła rozpakowana, taśma klejąca była rozcięta. Na szczęście z zamówieniem wszystko było dobrze i doszło kompletne.
Zamówiłam ze względu na gwarantowany termin dostarczenia - prosto na Dzień Taty. Zamówienie przyszło błędne, przyszedł kubek ze zdjęciami obcych dzieci. No całe szczęście, że nie zamawiałam do rąk własnych obdarowywanego. Następnego dnia przyszło poprawione zamówienie, ale jakość mnie nie zadowala w 100%. Napis ze zdjęć jest krzywo nadrukowany, w dwóch miejscach jakieś delikatne wgłębienie - malutkie, w kształcie kropki, ale ostatecznie dla mnie bardzo obniża to jakość. Czuję się zawiedziona, następnym razem skorzystam z innej strony.

MyGiftDNA.pl - Sklep internetowy - Pomysł na wyjątkowy, spersonalizowany prezent! Uważamy, że najlepszy prezent to taki, który został stworzony z myślą o osobie, która zostanie nim obdarowana. Właśni...

Wyświetl wszystkie profile