yango.pl

Opinie łącznie (4062) Opinie (2524) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką i sprawną dostawę zamówień, podkreślając krótki czas oczekiwania. Wielu klientów pozytywnie ocenia małe upominki oraz gratisy dołączane do zamówień, uznając je za miłe i wyróżniające gesty. Często podkreślana jest wysoka jakość produktów, ich skuteczność oraz wyraźnie dostrzegalne efekty stosowania. Doceniane są solidne, estetyczne i ekologiczne opakowania, a także szklane pojemniki oraz staranne zabezpieczenie przesyłek. Opinie na temat obsługi klienta są bardzo pozytywne – klienci chwalą profesjonalizm, uprzejmość oraz sprawne rozwiązywanie problemów. Dodatkowo, doceniany jest szeroki wybór produktów, bogaty asortyment oraz różnorodność suplementów i dodatków. Klienci chętnie korzystają również z rabatów i promocji. Nieliczni klienci zgłaszają problemy z naliczaniem rabatów lub oczekują szerszej oferty zniżek.

Opinieyango.pl

Zachęcona zakupem w sklepie stacjonarnym środka KlimaFem stwierdziłam, że zapoznam się z ofertą sklepu internetowego. Wybór suplementów mnie zachwycił.Opis każdego z nich wyczerpujący. Dodatkowo dostałam kod rabatowy. A sama przesyłka pięknie zapakowana a w niej drobne upominki i spersonalizowane podziękowania. Dodam, że jestem zachwycona działaniem suplementu KlimaFem , który zdecydowanie poprawił komfort mojego życia. Zostanę z Państwa firmą na dłużej. Wielkie serducho za Waszą działalność. Pozdrawiam Lucyna Kopczacka

Oczekuję promocji indywidualnych 🤩

Jestem zadowolona z produktów które kupuję. Oczekuje więcej promocji indywidualnych. Jeszcze nie dostałam kuponu na wszystkie państwa produkty ,a kupuję już ponad trzy lata. Macie Państwo ograniczoną kwotę do wysyłki bezpłatnej ale dla stałych klientów bardzo niewiele .Jeśli są zniżki to zazwyczaj na produkty które mnie nie interesują. OCZEKUJĘ KUPONU NA WSZYSTKO INDYWIDUALNE. POZDRAWIAM KRYSTYNA ŁONIŚ
Jest to bardzo przemiłe, że otrzymałam drobny upominek oraz to, że ktoś miał czas na pocztówce/ kartce napisać odręcznie moje imię w dobie dzisiejszego pośpiechu, braku czasu 💗 paczka przyszła szybko, co jest zaletą. Z racji tego, że zostałam stałą klientką waszych produktów przydadzą mi się kody rabatowe i za to jestem najbardziej wdzięczna, mega mi się przydadzą 💗 Dziękuję, pozdrawiam serdecznie cały zespół💗

Rada od starego klienta

Oto moje sugestie: 1. Pozostańcie przy ciemnnych szklanych opakowaniach, nie wprowadzajcie plastikowych; 2. Uzupełnijcie ofertę o kapsułki z Kozierdką, pędami Perzu, Jarmużem itp.; 3. Wprowadźcie program lojalnościowy i rabaty dla stałych klientów.

Zadowolona !

Jestem kobietą po 45 roku życia. Wiem, jak wiele potrafi zmienić się w kobiecym ciele, kiedy traci ono cenne estrogeny dlatego postanowiłam zadbać o swój układ hormonalny już w okresie przed menopauzalnym. Biorę suplement po 1 kapsułce od tygodnia i zauważam pozytywne zmiany. Jestem, przede wszystkim spokojniejsza i nie chodzę już tak ospała w ciągu dnia. Mój organizm funkcjonuje dobrze, spokojniej i dłużej. To był mój pierwszy zakup w firmie Yango. Realizacja mojego zamówienia była bardzo sprawna, prawie, że natychmiastowa a dodatkowo, miłym zaskoczeniem była znajdująca się w przesyłce niespodzianka 😊 Dziękuję firmie za sposób podejścia do Klienta. Z pewnością ponowię zakupy w Yango👍😉
Bardzo dobre suplementy. W serii Panaseus konkretnie określone w nazwie zalecenie, co umożliwia wybór konkretnego zestawu aktywnych skladnikówv w jednym produkcie.. Stosuję i polecam. Szybka i sprawna dostawa przy zakupie internetowym.

Serdecznie polecam

Bardzo miła przesyłka , zapakowana profesjonalnie , w środku byly 2 saszetki gratis co zawsze jest miłe oraz długopis . Imiennie zapakowana z karteczką . Polecam ! I pozdrawiam całą załoge Yango☺️

Cudowna przesyłka

Przesyłka dostarczona bardzo szybko, świetnie zabezpieczona, małe niespodzianki dołączone do zamówienia, a przede wszystkim cudeńka, które zamówiłam ! Podoba mi się wszystko, już kolejny raz … dlatego wracam 💜
Paczka dotarła na miejsce szybko. Miły podarunek w środku. Jedynie coś zacina się strona przy zamówieniach i jest wtedy problem z realizacją i mailami. Tak poza tym wszystko dobrze, produkty super, dziękuję:))
Bardzo często miałem różnego rodzaju dolegliwości jelitowe i żołądkowe, opisywać nie będę...ale mimo że nie dowierzałem do końca że jakiś suplement może to zmienić te dolegliwości zniknęły po około 2 a 3 zupełnie. Dziękuję!
Za mało czasu aby stwierdzić skuteczność preparatu . Leki otrzymałam bardzo szybko , pięknie opakowane z bardzo miłymi prezentami . Sklep z bardzo różnorodną ofertą preparatów ! Polecam wszystkim !

DOBRA FIRMA

Zanim zaczęłam kupwać w Yango zapoznałam się z profilem firmy. Zanim kupię nowy dla mnie produkt zapoznaję się ze składnikami, naturalne. Bardzo bogaty asortyment. Mam zaufanie. Wspieram polskie firmy.
Wszystko na wysokim poziomie od złożenia zamówienia, szybki kontakt ze sklepem , wysyłka i odebranie paczki. Dziękuję bardzo , że mogłam Wam zaufać i korzystać z Waszego sklepu. Polecam wszystkim.
E M
Ewa M.
Wystawiłam ocenę gwiazdkami - najwyższą . Orzechy świeżutkie (wrócę po nie), a cynamon i cynamon cejlonski to na prawdę dwa różne cynamony. Po cynamon też wrócę. :-) Pozdrawiam .
Bardzo dziękuję. Dostawa sprawnie i szybko. Przemiły prezent w postaci próbki pieprzu dzikiego. Towar zgodny z opisem. Wszystko szybko, sprawnie i na plus
Oryginalne produkty, szybka wysyłka i informacje na każdym etapie realizacji zamówienia. Nic więcej nie trzeba by być zadowolonym. Gratuluję i trzymać tak dalej 👍🥳👌
Przesyłka bardzo szybko dostarczona, w prezencie długopis i saszetka z przyprawa kulinarną, oraz stały rabat na kolejne zakupy . Miły upominek.
K X
Kasia X.

Super ;)

Sprawna realizacja zamówienia, które zostało złożone w okresie między świątecznym, a w poniedziałek 29 grudnia dostałam informację o wystawionej fakturze i o nadaniu przesyłki. Rewelacja. Byłam nastawiona na jakąś obsuwę z racji na święta Bożego Narodzenia, koniec roku, ale spotkało mnie miłe zaskoczenie :)
Jest OK a produkt Chanca Piedra koncentrat to rewelacja - w ciągu 2 lat zlikwidował u mnie kamienie nerkowe - szczawiany wapnia- było kilka wizyt u różnych lekarzy w różnych markowych ośrodkach medycznych czyli to musi być prawda a szczawiany wapnia to przecież najbardziej trudno rozpuszczalne kamienie nerkowe. pozdrawiam Andrzej Lamparski
Szybka wysyłka . Bardzo podobają mi się czytelne etykietki na słoiczkach . I konsultacja z dietetykiem? Super sprawa . Zmobilizowalo mnie to do wykonania badań 🙂 i dietetyk bedzie mógł odmówić ze mną wyniki.Jestem zadowolona z zakupów . I z pewnością tu wrócę 🙂