Opinie łącznie (341) Opinie (210) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 27 mar 2025

zasuszone.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci najczęściej chwalą wysoką jakość produktów oraz są zachwyceni ich smakiem i aromatem. Pozytywne opinie dotyczą także szybkiej i sprawnej dostawy oraz profesjonalnej, elastycznej i zaangażowanej obsługi, szczególnie w sytuacjach problemowych. Część osób uznaje wysoką cenę za adekwatną do oferowanej jakości. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące pogorszenia lub niestabilności jakości produktów, a także negatywne opinie o smaku. Nieliczne głosy dotyczą opóźnień w dostawie lub preferencji co do jej sposobu. Część klientów wskazuje na wysoką cenę produktów oraz sugeruje poprawę czytelności opisów opakowań i większą różnorodność dostępnych opcji.

Opiniezasuszone.pl

Wprowadzić boxy o zmiennej wadze. W przedziale od Np 600g do 1500g,

Odpowiedź ze sklepu zasuszone.pl

Dziękujemy za świetną sugestię! 😊 Takie rozwiązanie rzeczywiście daje większą swobodę w wyborze produktów. Mamy dobrą wiadomość – już teraz istnieje możliwość samodzielnego skomponowania boxa o wybranej wadze i z ulubionych rodzajów mięsa. Znajdzie ją Pan/Pani tutaj: https://zasuszone.pl/suszone-mieso-jerky/suszone-mieso-mix/zmixuj-boxa Dziękujemy za podzielenie się opinią. Takie uwagi pomagają nam rozwijać sklep i sprawiają, że łatwiej zauważamy rozwiązania, które warto lepiej wyeksponować na stronie. 😊
Jak zawsze szybka dostawa i pyszne mięsko :-)

Odpowiedź ze sklepu zasuszone.pl

Panie Philipie, znowu 5 ⭐?! 😂❤️ Zaczynamy podejrzewać, że chce Pan rozpieścić nasz zespół! My suszymy mięso, Pan sypie gwiazdkami – wygląda na całkiem udaną współpracę. 🤝🥩⭐ Dzięki po raz kolejny!

Odpowiedź ze sklepu zasuszone.pl

Panie Strzała, 5 ⭐ bez komentarza – krótko, celnie i w punkt. Z takim nazwiskiem chyba inaczej być nie mogło! 🎯😂🥩 Dziękujemy i mamy nadzieję, że następnym razem znów trafimy w dziesiątkę… a właściwie w piątkę! ⭐

Miło! Przekąś lepiej :)

thank u!
Fenomenalna przekąska do podzielenia się ze znajomymi i rodziną.
Dobre, smaczne. Jednak cena wysoka jak za tą ilość w opakowaniu. Wagę widać w trakcie zamawiania, ale fizycznie wydaje się mniej niż bym się spodziewał. Dla jednej osoby to 2 wieczory przed telewizorem.

Odpowiedź ze sklepu zasuszone.pl

Dziękujemy za docenienie walorów smakowych — bardzo nam miło 🙂 Rozumiemy też odczucie dotyczące ilości. W tym przypadku zamówione opakowanie to 40 g — to faktycznie stosunkowo niewielka porcja, mniej więcej tyle co mały batonik, 1/3 pączka albo ok. 1/4 standardowej tuby popularnych chipsów, dlatego „na oko” może wydawać się mniej, niż się spodziewamy. Chcemy jednak zapewnić, że każde zamówienie jest u nas dokładnie ważone i kontrolowane — porcje są z delikatnie „z górką” na korzyść Klienta. Oczywiście zawsze można też samodzielnie zważyć produkt po otrzymaniu.

Problem szybko rozwiązany

Część mięsa miała plastikowy posmak, ale sklep przysłał zamiennik i od tego momentu wszystko było w porządku.

Odpowiedź ze sklepu zasuszone.pl

Dziękujemy za opinię i cieszymy się, że udało nam się szybko rozwiązać sprawę. Warto dodać, że odbiór smaku jest kwestią bardzo indywidualną. Badania prowadzone m.in. przez amerykańską firmę 23andMe wykazały, że u części osób – w zależności od populacji od około 3% do nawet 21% – występuje genetycznie uwarunkowana większa wrażliwość na naturalne związki aromatyczne (aldehydy) obecne m.in. w kolendrze. Mogą one być odbierane jako posmak mydlany, chemiczny lub plastikowy, mimo że produkt jest w pełni bezpieczny i zgodny ze specyfikacją. Jednocześnie chcielibyśmy zapewnić, że w naszych warunkach produkcyjnych nie ma możliwości, aby produkt miał kontakt z detergentami, tworzywami sztucznymi lub innymi substancjami mogącymi wpływać na jego smak. Produkcja odbywa się zgodnie z systemem HACCP, z zachowaniem rygorystycznych procedur higienicznych i stałej kontroli jakości. Dziękujemy za docenienie naszej obsługi oraz za danie nam szansy na rozwiązanie problemu. Takie sygnały są dla nas bardzo cenne i pomagają nam stale doskonalić nasze produkty.
polecam

Odpowiedź ze sklepu zasuszone.pl

Bardzo dziękujemy. Przekąś lepiej!
Bardzo dobre mięsko. Pikantne nie są za ostre tylko idealnie doprawione.

Dziękujemy!

Imprezowy przysmak

Kupiłem zestaw suszonego mięsa 3 x 550 g – kurczak, indyk i mix. Postawiłem je na stole podczas imprezy i muszę przyznać, że był to strzał w dziesiątkę! Mięso znikało w ekspresowym tempie – jedli wszyscy, nawet dzieci. Każdy smakował inaczej, ale wszystkie były naprawdę pyszne, aromatyczne i świetnie doprawione. Idealna przekąska do podzielenia się ze znajomymi. Zdecydowanie polecam i na pewno zamówię ponownie!
Odrobinę za cienkiego po wysuszeniu. Te nieregularne kształty o grubszej fakturze mają dzięki temu więcej smaku. Zbyt krótki okres ważności punktów lojalnościowych. Poza tym ok

zasuszone.pl

Zasuszone.pl – Twoje źródło zdrowych i pysznych mięs suszonych Witajcie w świecie Zasuszone.pl – firmy, która przenosi sztukę suszenia mięsa na zupełnie nowy poziom. Nasza pasja do zdrowia i doskonałe...