Opinie łącznie (5000) Opinie (1258) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 30 gru 2025

bimago.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, zarówno obrazów, tapet, jak i parawanów, podkreślając staranne wykonanie oraz zgodność z opisem i zdjęciami na stronie. Wysoko oceniana jest także estetyka produktów – piękne kolory i efektowny wygląd na żywo często przewyższają oczekiwania, co potwierdzają pozytywne opinie o zgodności z wizualizacjami. Obsługa klienta jest postrzegana jako bardzo pomocna, profesjonalna i szybka, a pakowanie przesyłek regularnie zbiera pochwały za staranność i zabezpieczenie. Szybkość oraz terminowość dostawy również są często wymieniane jako atuty sklepu. Dodatkowo montaż produktów, zwłaszcza obrazów i tapet, jest przeważnie oceniany jako łatwy i intuicyjny. Sporadycznie pojawiają się zastrzeżenia dotyczące firm kurierskich lub braku informacji o terminie wysyłki. Nieliczne uwagi dotyczą także różnic w kolorze lub szczegółach produktu względem zdjęć na stronie oraz drobnych uszkodzeń przesyłek. Kilka osób zgłaszało również problemy z akcesoriami montażowymi lub systemem zawieszenia.

Opiniebimago.pl

Jeden z 5 elementów grafiki niemożliwy do przytwierdzenia do ściany prosto ze względu na prawdopodobnie cięższa ramkę z jednej strony.Przesuwałem zaczep w prawo i wlewo i po ukosie i nie udało się. Musiałem przytwierdzić go za pomocą taśmy dwustronnej na dole elementu.
Ok. Kupiony. Dostarczony. Zamontowany. Ok . Nie bać sie kupować. Czy warto? Pytanie brzmi inaczej czy chcesz odmienić swój dom?🤞 jeśli tak to tylko z Bimago🫶

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Dziękujemy za tak pozytywną opinię i zaufanie! 💛 Bardzo się cieszymy, że są Państwo zadowoleni z zakupu i dziękujemy za polecenie. Zapraszamy ponownie!
Dołączać lepsze haczyki z kolkami do ściany...te są mało stabilne i odpadają...nadają się tylko do powierzchni kartongips

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że dołączone elementy montażowe nie spełniły Państwa oczekiwań. Państwa sugestię przekażemy odpowiedniemu działowi, aby mogła zostać uwzględniona przy dalszym doskonaleniu naszych produktów. Oczywiście zapraszamy ponownie :)
M G
Marek G.

Żurawie

Obraz jest dokładnie taki jak sobie wyobrażałam. Doskonale komponuje się z wystrojem sypialni. Mile zaskoczyła mnie szybka realizacja zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię! Miło nam, że obraz idealnie pasuje do wnętrza, a zamówienie dotarło szybko. Zapraszamy ponownie :)
świetny kontakt, super jakość wydruku. Nawet przy małych wątpliwościach dotyczących stelażu - wszystko wyjaśnione mailowo. Rzadko zdaża się firma która tak dba o zadowolenie klientów - w związku z tym wielki szacun :) Będę na pewno polecać :)

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa 😊 Bardzo się cieszymy, że są Państwo zadowoleni zarówno z jakości wydruku, jak i naszej obsługi. Dziękujemy za zaufanie, polecenie oraz docenienie naszego zaangażowania. Zapraszamy ponownie!

Piękna fototapeta!

Piękna fototapeta! Nadaje wnętrzu niesamowitego klimatu elegancka, subtelna i bardzo przytulna. Aż chce się tam zostać na dłużej!

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Bardzo nam miło, że fototapeta tak dobrze komponuje się z wnętrzem i tworzy wyjątkową atmosferę. Zapraszamy ponownie :)

Obraz 133x200

Zamówiłam rozmiar 133x200. Jakość wydruku rewelacyjna! samodzielny montaż - bardzo prosty. Mam nadzieję, że będzie wisiał bardzo długo z uwagi na rozmiar oraz materiał ramy i system montażu - to jedyne obawy :)

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię😊 Bardzo się cieszymy, że zakup spełnił Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję, że dekoracja będzie przez długi czas pięknie prezentować się we wnętrzu. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!
Obraz pięknie się prezentuje na ścianie a drewniana rama dodaje jeszcze większego uroku i ciepła. Pasuje do wiklinowych dodatków. Jestem bardzo zadowolona.
Błyskawiczna wysyłka, tapeta jakościowo świetna, cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Polecam firmę BIMGO

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Serdecznie dziękujemy za polecenie i tak miłą opinię! Cieszymy się, że zakupy w naszym sklepie były w pełni udane. Zapraszamy ponownie :)
Ponownie polecam ,wzielam standardowa i jestem zadowolona . Szybka wysyłka . Co prawda tapety jak i fototapeta nie należą do najtanszych . Zrobcie czasami super promocje na tapety bo na fototapety robicie czesto .

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Dziękujemy za rekomendację 😊 Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z zakupu. Dziękujemy również za cenną sugestię dotyczącą promocji na tapety – na pewno weźmiemy ją pod uwagę. Zapraszamy ponownie!
Szybka dostawa (na czas), produkt w idealnym stanie dotarł i jest piękny. Natomiast jako obraz akustyczny tylko troszkę pomógł.

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią! Cieszymy się, że produkt dotarł na czas i spełnił Państwa oczekiwania pod względem wykonania. Dziękujemy również za cenną uwagę dotyczącą jego właściwości akustycznych.
Wszystko ok. Obraz bardzo ladny. Czas dostawy tak jak pisało ze okolo 6 dni na produkcję obrazu trzeba wiec nie byłem zaskoczony ze nie ma dostawy na następny dzien. Tak trzymac.

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Dziękujemy za miłą opinię :) Cieszymy się, że obraz spełnił Państwa oczekiwania, a cały proces realizacji przebiegł zgodnie z planem. Zapraszamy ponownie!
Wzór Mandala jest fantastyczne pokój będzie wyglądał przepięknie jeszcze nie jest tapeta położona ale już wiem że tak będzie, jakość wzoru jak i samej tapety jest bardzo wysoka polecam z czystym sumieniem.

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię, zaufanie i polecenie 😊 Zapraszamy ponownie!

Polecam!!

Bardzo dobra jakość - premium, śliczne kolory, wszystko jak w opisie. Dobór narzędzi i wskazówki ułatwiają pracę.

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jakość premium, kolory oraz zgodność produktu z opisem spełniły Państwa oczekiwania. Miło nam również, że nasze wskazówki okazały się pomocne podczas montażu. Zapraszamy ponownie :)

ocena zakupów

Obrazy przedstawiające kobiety bardzo mi się podobają i już wiszą na ścianie. Tryptyk z głowami z Wysp Wielkanocnych nie spełnił moich oczekiwań, prawdopodobnie bę go zwracać

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią :) Cieszymy się, że obrazy przypadły Państwu do gustu i znalazły już swoje miejsce na ścianie. Jednocześnie przykro nam, że tryptyk nie spełnił oczekiwań. Jeśli zdecydują się Państwo na zwrot, chętnie pomożemy w sprawnym przeprowadzeniu całego procesu.
Obraz taki jak na zdjęciu, piękne kolory, blyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam zakupy w Bimago

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Serdecznie dziękujemy za polecenie naszego sklepu! Cieszymy się, że zarówno produkt, jak i przebieg realizacji zamówienia spełniły Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie :)
Jakość obrazów bardzo dobra. Minus jedynie za brak informacji dotyczącej rozbicia przesyłki przy zamówieniu kilku obrazów. Ogólnie stosunek ceny do jakości wychodzi bardzo dobrze. Polecam

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie naszego sklepu😊 Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z jakości obrazów oraz relacji ceny do jakości. Dziękujemy również za cenną uwagę dotyczącą informacji o podziale przesyłki – weźmiemy ją pod uwagę, aby jeszcze bardziej usprawnić obsługę naszych klientów. Zapraszamy ponownie!

Piękne obrazy i top jakość fototapety 👌

Zaczynając od kontaktu online, poprzez cudowną obsługę kończąc na pięknych, jakościowych obrazach polecam z całego serca. Obrazy na stronie wyglądają bardzo ładnie ale na żywo przeszły moje oczekiwania👌 Top👌

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą opinię 😊 Ogromnie nas cieszy, że zarówno obsługa, jak i obrazy spełniły Państwa oczekiwania. Takie słowa to dla nas największa motywacja. Dziękujemy za zaufanie i polecenie!
J D
Joanna D.
Podobał mi się dobry kontakt ze sklepem i szybka wysyłka. Doprecyzowałabym jednak sposób opisu produktów na stronie. Na wszelki wypadek. Żeby uniknąć pomyłek.

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią oraz cenną sugestią. Cieszymy się, że przebieg realizacji zamówienia spełnił Państwa oczekiwania. Jednocześnie dziękujemy za uwagę dotyczącą opisów produktów – z pewnością weźmiemy ją pod uwagę, aby zakupy były jeszcze bardziej przejrzyste. Zapraszamy ponownie!
Obraz bardzo ładny na żywo wygląda świetnie.Czas dostawy zgodny z opisem.Polecam wsxystkim.

Odpowiedź ze sklepu bimago.pl

Serdecznie dziękujemy za miłą opinię i polecenie! Cieszymy się, że obraz spełnił Państwa oczekiwania, a realizacja zamówienia przebiegła zgodnie z planem. Zapraszamy ponownie :)

bimago.pl

Bimago.pl to sklep internetowy, który od ponad dekady specjalizuje się w tworzeniu wyjątkowych dekoracji ścian. Nasza oferta obejmuje wydruki na płótnie, plakaty, fototapety oraz parawany, które są ni...