Ważny od: 29 sie 2025
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często chwalą szybką, punktualną i bezproblemową dostawę. Podkreślają atrakcyjne, konkurencyjne ceny oraz oszczędności w porównaniu do innych sklepów i marketów. Obsługa sklepu oraz kurierów oceniana jest jako miła, profesjonalna, pomocna i kompetentna. Większość klientów docenia łatwość komunikacji, dobre zabezpieczenie produktów podczas transportu oraz bezpieczne i zgodne z opisem zakupy. Jakość produktów i usług również jest oceniana bardzo wysoko – klienci są zadowoleni z otrzymanego sprzętu i poziomu świadczonych usług. Pojawiają się sporadyczne uwagi co do rodzaju kuriera lub niewielkich opóźnień w dostawie. Niektórzy klienci zgłaszają trudności z dodzwonieniem się do sklepu.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinietaketronic.pl
Polecam zakup w Taketronic
Super sklep, super dostawca.
Polecam szczerze ten sklep
Ogólnie spoko choć zawsze można zrobić coś lepiej.
TELEWIZOR LG OLED 48C54
Udany zakup
Ogólnie OK
Telewizor OLED Samsung QE65S90FAT 65 cali 4K UHD
taketronic.pl
Odwiedź stronę internetowąO nas
taketronic.pl
Taketronic.pl Sklep internetowy stworzony z myślą o zaspokojeniu potrzeb każdego klienta. Dbając o wysoki standard obsługi, oferujemy szeroką gamę produktów sprzętu RTV AGD, którą stale poszerzamy wy...