taketronic.pl

Opinie łącznie (158) Opinie (158) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci najczęściej podkreślają bardzo szybką i sprawną dostawę, często z dodatkowymi udogodnieniami jak pomoc kuriera. Wiele opinii chwali profesjonalną, miłą i pomocną obsługę sklepu oraz kurierów. Klienci wielokrotnie doceniają konkurencyjne, atrakcyjne lub niższe ceny w porównaniu do innych sklepów. Recenzenci chwalą zgodność produktu z opisem, jakość i brak wad – rzadko pojawiają się reklamacje. Klienci często wspominają o bardzo dobrym, szybkim kontakcie – choć pojawiają się pojedyncze głosy o trudnościach z dodzwonieniem się.

Opinietaketronic.pl

Zamówiłem płytę indukcyjną. Po rozpakowaniu okazało sie ze jest jakoś źle przyklejona listwa wykończeniowa. Kontakt ze sklepem bezproblemowy, człowiek z którym rozmawiałem (chyba właściciel) pomocny i empatyczny. Zakup został zwrócony. W międzyczasie zamówiłem koleją indukcję - ten sam model i ta druga jest bez zastrzeżeń. Teraz Czekam na zwrot kasy. Jesli wpłynie szybko to sklep godny polecenia.
Wszystko ok, telewizor LG OLED 55G51LW dotarł na czas i bez uszkodzeń. Cena niższa niż w sieciówkach. Posiadają własny transport do 100 km.. Kierowca bardzo sympatyczny pomógł wnieść sprzęt i rozpakować telewizor. Wspólnie obejrzeliśmy matrycę, wszystko było w porządku. Towar na samochodzie bardzo dobrze zabezpieczony, nie ma mowy aby sprzęt został uszkodzony w czasie transportu. Pełen profesjonalizm.
Cena produktu, szybkosc dostawy - swietnie. Co mi sie nie podobalo: brak kontaktu telefonicznego (2 dni próbowałam soe dodzwonoc na oba podane numery); dostawa przy uzyciu innego kuriera od zaznaczonego w zamowieniu i brak wyjaśnienia

Super ceny i zawsze taniej niż euro…, fanastyyczna obsługa i dowóz

Super ceny i zawsze taniej niż euro czy media nieporównywalne ceny do marketu , kontakt z Właścicielem sklepu idealny, miła obsługa, świetny kurier bezpośrednio z siedzibą dojechał, wniósł telewizor, uśmiechnięty, pomocny, pomógł nam zawiesić na ścianie telewizor i poinformował jak sie obchodzić aby nie uszkodzić matry , kontaktował sie przed przyjazdem. Lepiej niż firmy kurierskie!! Nie ma to jak Polscy przedsiębiorcy !! Wspieram zawsze. Telewizor 1000 zł taniej niż media Markt polecam wszystkim:)

Brak kontaktu telefonocznego

Fajnie ze towar dostarczony na czas - chociaz przy uzyciu innego kuroera niz ten zamowiony na stronie. Dodatkowo brak mozliwosci dodzwonienia sie do sklepu - probowalem przez 2 dni kilkanasxie razy
Wszystko przebiegło bardzo sprawnie miła obsługa natychmiastowe realizacja telewizor spełnia oczekiwania
Wszystko cudownie, towar został szybko dostarczony. Na każdym etapie powiadomienie. Telewizor extra !
Szybka dostawa, uczciwa cena. Przedmiot zgodny z ofertą. Czego więcej oczekiwać:)

Szybko i tanio

Ekspresowa dostawa, atrakcyjna cena produktu w stosunku do innych sklepów. Polecam w 100%
Szybka dostawa bez problemow, sprzet dziala jaak nalezy, instalacja przebiegla szybko
Świetna i profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem. Polecam.

Telewizor OK

Telewizor dostarczony po 3-dniach tak jak było umówine. Kierowca który dostafrczył TV bardzo miły, wcześniej zadzwonił z potwierdzeniem godziny odbioru. Pomógł wnieść i rozpakować TV do sprawdzenia czy matryca jest cała. Jestem zadowolony z transakcji. Pozdrawiam
Profesjonalny sklep. Miła obsługa. Własny transport. Super!!!
Bardzo atrakcyjna cena, szybka realizacja zamowienia
Towar dostarczony w szybkim tempie naczas
Jeszcze nie zamontowana zmywarka ale może trochę krótsza wysyłka by się przydała. Na pew
Same good as the high street retailer at discounted price

Polecam sklep Taketronic

Polecam! Zamówiony telewizor przyjechał do nas niezmiernie szybko. Przemiły Pan kurier pomógł nam wtargać pudło na czwarte piętro, po czym upewniliśmy się razem, że matryca telewizora jak i sam telewizor są nieskazitelne. Dziękujemy bardzo za jakość świadczonych usług, pozdrawiam!
Szybka i Bezproblemowa dostawa, zabezpieczone odpowiednio, polecam.
Rewelacyjna obsługa i szybkość dostawy.