aparperfume.pl

Opinie łącznie (3364) Opinie (1308) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają piękno i trwałość zapachów, a także ich podobieństwo do oryginałów. Dostawa jest realizowana szybko i sprawnie, co stanowi duży atut sklepu. Profesjonalna, miła i pomocna obsługa budzi zaufanie i lojalność klientów. Sposób pakowania produktów jest najczęściej oceniany jako estetyczny i solidny. Dodatkowym atutem są atrakcyjne ceny oraz korzystne programy rabatowe. Oferta sklepu jest szeroka, a trwałość zapachów zazwyczaj spełnia oczekiwania klientów. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące braku zgodności lub słabej jakości niektórych produktów. Sporadycznie klienci zwracają uwagę na różnice w opakowaniach oraz brak nowych zapachów w asortymencie. Nieliczne opinie wskazują także na niewystarczającą długość utrzymywania się aromatu.

Opinieaparperfume.pl

Prawdziwy zamiennik Good Girl

Perfumy bardzo ładne, rzeczywiście podobne do zapachu Carolina Herrera Good Girl, a w moim odczuciu nawet intensywniejsze. Jedynie wysyłka była nieco problematyczna, pierwotnie zamawiałam do punktu odbioru, następnie dostawca poinformował o wysłaniu kuriera, ale ostatecznie odesłał mnie jednak do punktu.
Cudne zapachy, czekam na Naomi neomagic premium o wyższym stopniu zaperfmowania aż będzie dostępny-wersja premium. Nikt nie lubi perfum gdzie czuć alkohol sam, niech inni producenci zrozumieją, że klient dopłaci za jakość a nie za sam spirytus. Trzymam kciuki za rozwój tej marki i życzę jej samych sukcesów:)) Zapowiada się bardzo dobrze.

Eclat d'Arpege

Zamówiłam, jak zawsze zresztą, zamiennik mojego ulubionego Eclat d'Arpege. Jak dotychczas nie miałam zarzutów ale tym razem, o ile duży flakon 100 ml to naprawdę Eclat, to mały flakon 30ml okazał się totalnym niewypałem. Być może wlano coś innego albo zadziało się coś, co całkowicie zmieniło zapach. Jestem niepocieszona. Duży oczywiście idealnie oddaje zapach orygunału i polecamjak najbardziej ale po ostatniej dostawie mam wątpliwości co do następnego zamówienia: trafię, czy nie trafię.
Szybkość realizacji zamówienia beż zarzutu. Nie wiadomo dlaczego nie można skorzystać z przesyłki przez Orlen- paczką (ani p.odbioru ani paczkomat) mimo że pokazuje się tą opcja jako aktywna a potem odrzuca wybór. Jeśli chodzi o same perfumy to jest im b.daleko do oryginałów ale za tę cenę nie można nic więcej oczekiwać. Ale nie jest wykluczone że jeszcze z tego skorzystam.....

Profesjonalna obsługa

Na szczególną pochwałę zasługuje błyskawiczna realizacja zamówienia. Poza tym, z dotychczas zamówionych zapachów jestem bardzo zadowolony. Dobre zaperfumowanie.
Świetna firma z ekspresowymi przesyłkami. Paczki zapakowane bardzo solidnie. Perfumy od Apar pięknie, intensywnie i długo pachną. Robię tu zakupy od kilku lat, nie tylko dla siebie ale również dla znajomych

Rewelacja, gorąco polecam.

Bardzo szybka, wręcz błyskawiczna dostawa. Korzystny program rabatowy, pozwalający na obniżenie ceny dzięki zdobytym punktom. Perfumy o długotrwałym zapachu, super inspiracja markowym zapachem.
Zapach dosyć trwały jednak nie do końca odzwierciedla zapach oryginału. Testowałam odpowiedniki innych firm i były bardziej zbliżone w butach zapachowych do oryginalnych perfum. Troszkę szkoda.
Jestem bardzo zadowolona z zamówionych produktów, świece i olejki pięknie pachną. Na pewno zamówię je ponownie.
Roberto Cavalli paradise cudowne letnie, zbliżone w 90 procentach do oryginału. Trwałość bardzo wysoka. Kupiłam wersję premium.
Zamawiam jyz ponad dwa lata i nie ukrywam ze jestem bardzo zadowolona z zakupu i dostawy ale prxydalby sie rabat dla takich stalych klientow byloby milo dziekuje

Świetny sklep

Zakupy przebiegły bez problemu. Zamówienie dotarło szybko, a produkt był dokładnie taki, jak w opisie. Jestem zadowolona i chętnie skorzystam z tego sklepu ponownie. Dziękuję

Pozytywne zaskoczenie

Lubię sam dobrać sobie zapach. Tutaj troche jak randka w ciemno , lecz zostałem mile zaskoczony . Zapach jest meski lecz subtelny - nie ordynarny. Podoba mie się
Zamówiłam teraz zapach premium ale wydaje mi się, że wcześniejszy podstawowy jest bliższy oryginału i mocniejszy a miało być odwrotnie. Mimo to 5 gwiazdek

brak nowych zapachow

Prosty proces zamowienia i szybka dostawa Brakuje nowych zapachow, od dlugiego czasu sa ciagle te same i nie przybywa nowych, to by wartalo poprawic.

Dolce Gabbana Pour Homme super!!!

Dolce Gabbana Pour Homme super Warm się udał, mega jestem zadowolony😀 Mam pytanie - czy jak bym Wam dopłacił zrobilibyście mi te perfumy w wyższym stężeniu niż te Premium? 😉
Od lat zamawiam perfumy na Aparperfume. Świetnie pachną, długo sie utrzymują i co najważniejsze- jest bardzo szybka wysyłka. Polecam wszystkim!

Od dłuższego czasu kupuje perfumy z Apar …

Od dłuższego czasu kupuje perfumy z Apar, zawsze jestem bardzo zadowolona. Polecam również córce i widzę ze również zamawia. Opakowania są różne, bardzo mi odpowiadają te małe do torebki. Polecam Anna
Zapach przyjemny. Jednak nadaje się do używania w okresie chłodniejszym ( raz prysniete pięknie pachną ).
Cudowne zapachy💖💖💖 Bardzo dobra komunikacja❤️❤️❤️ Szybka przesyłka 💗Polecam i napewno jeszcze będę zamawiać 💜