Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybkie dostawy. Wielu klientów zauważa dobre, solidne lub staranne zapakowanie przesyłek i zabezpieczenie produktów. Klienci często wspominają o dodatkowych próbkach, gratisach czy bonusach dołączanych do zamówień. Doceniają również wysoką jakość oferowanych produktów i są z nich zadowoleni. Pozytywnie oceniany jest profesjonalizm oraz sprawność obsługi sklepu. Część klientów podkreśla atrakcyjne, konkurencyjne ceny produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniebeautyshop.pl
Błyskawiczna dostawa, ale wygląd produktu budzi lekkie obawy
Przesyłka przyszła bardzo szybko (dostawa na piątkę z plusem!). Jedyne, co mnie zmartwiło, to brak folii ochronnej na papierowym pudełku. Dodatkowo po odkręceniu zakrętki i zdjęciu zabezpieczenia, krem wyglądał na nieco zbity i mało estetyczny, co wzbudziło moje podejrzenie, czy nie był używany. Konsystencja ostatecznie się zgadza, więc mam ogromną nadzieję, że to po prostu efekt wstrząsów w transporcie, a nie wada produktu. Sam produkt wizualnie oceniam na 3. Samą obsługę zamówienia jak najbardziej polecam. Pozdrawiam!
Sklep zachęca do odwiedzin korzystnymi promocjami i sprawną obsługą. Towar był dobrze zabezpieczony w przesyłce.
Szybkość wysyłki i dobrze zapakowane zamówienie.
Produkty wysokiej jakości. Polecam
Bardzo szybki czas obsługi zamówienia. Świetnie zabezpieczone kosmetyki. Dziękuję również za próbki kosmetyków.
Atrakcyjna cena zakupionego produktu, bardzo szybka wysyłka i dostawa, gratisy do zamówienia.
Szybka realizacja zamówienia. Miły mały dodatek
Szkoda że nie mogłam zamówić więcej niż 2 sztuki
Produkty idealne, dodatkowe próbki, paczka ekspresowa! Bardzo dziękuję!
Bardzo szybka dostawa
Wszystko sprawnie i super zapakowane
Jak zawsze jestem bardzo zadowolona. Dziękuję
Szybka wysyłka. Miłe dodatki do zamówienia:)
Rzetelny sprzedawca
Szybka wysyłka, fajne próbki produktów dołączono, dobrze opakowano, polecam 👍