Opinie łącznie (1128) Opinie (440) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 10 mar 2021

beautyshop.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Dodatkowe próbki, prezenty i gratisy do zamówień są bardzo dobrze odbierane przez klientów. Klienci często chwalą staranne i solidne pakowanie zamówień, co zwiększa ich satysfakcję. Korzystne ceny i atrakcyjne promocje są wymieniane jako jeden z atutów sklepu. Klienci wyrażają zadowolenie z wysokiej jakości otrzymanych produktów. Profesjonalna i sprawna obsługa klienta jest często chwalona w opiniach.

Opiniebeautyshop.pl

Jestem bardzo zadowolona

Paczka została bardzo szybko wysłana. Wysoka dbałość w zapakowaniu produktu. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona. Naprawdę poczułam, że jestem ważną klientką. Już poleciłam zakupy na Państwa stronie mojej przyjaciółce. Dziękuję i będę wracać.

Odpowiedź ze sklepu beautyshop.pl

Bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa! 💛 Zależy nam, aby każda Klientka czuła się u nas ważna — dlatego tak miło nam to czytać. Dziękujemy również za polecenie nas przyjaciółce. Z przyjemnością zapakujemy kolejną paczkę dla Pani!
Produkt bardzo ładnie spakowany. Super, że do zamówionego kremu dorzucane są próbki kosmetyków, które można przetestować i ewentualnie następnym razem zakupić. Super prezent torba z logo sklepu. Polecam gorąco

Odpowiedź ze sklepu beautyshop.pl

Ogromnie dziękujemy za tak piękną opinię! ❤️ Bardzo się cieszymy, że doceniła Pani sposób pakowania, próbki oraz naszą torbę. Zależy nam, aby zakupy w BeautyShop były czymś więcej niż tylko zamówieniem kosmetyków, a próbki pozwalały odkrywać nowe pielęgnacyjne perełki. 😊 Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie!

Błyskawiczna dostawa, ale wygląd produktu budzi lekkie obawy

Przesyłka przyszła bardzo szybko (dostawa na piątkę z plusem!). Jedyne, co mnie zmartwiło, to brak folii ochronnej na papierowym pudełku. Dodatkowo po odkręceniu zakrętki i zdjęciu zabezpieczenia, krem wyglądał na nieco zbity i mało estetyczny, co wzbudziło moje podejrzenie, czy nie był używany. Konsystencja ostatecznie się zgadza, więc mam ogromną nadzieję, że to po prostu efekt wstrząsów w transporcie, a nie wada produktu. Sam produkt wizualnie oceniam na 3. Samą obsługę zamówienia jak najbardziej polecam. Pozdrawiam!

Odpowiedź ze sklepu beautyshop.pl

Bardzo dziękujemy za szczegółową opinię oraz miłe słowa dotyczące realizacji zamówienia. ❤️ Chcielibyśmy uspokoić – wszystkie oferowane przez nas kosmetyki są fabrycznie nowe i pochodzą z oficjalnej dystrybucji. Sposób zabezpieczenia opakowania, w tym obecność lub brak folii zewnętrznej, zależy od producenta. Wygląd kremu po otwarciu może natomiast ulec zmianie podczas transportu, szczególnie na skutek wstrząsów lub zmian temperatury. Jeśli jednak cokolwiek w produkcie nadal budzi Pani wątpliwości, prosimy o kontakt – chętnie to zweryfikujemy. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie!
Kosmetyki zapakowane bardzo solidnie. Wszystko przepieknie zapakowne i swietnie dostarczone. Szybka wysylka.

Odpowiedź ze sklepu beautyshop.pl

Bardzo dziękujemy za piękną opinię! ❤️ Cieszymy się, że doceniła Pani nie tylko szybką wysyłkę, ale również sposób, w jaki pakujemy zamówienia. Zależy nam, aby każda przesyłka dotarła bezpiecznie i sprawiła przyjemność już od momentu jej otwarcia. 😊 Zapraszamy ponownie!
Polecam serdecznie, przesyłka zapakowana z pełną starnością, szybka dostawa , dziękuję za gratisy

Odpowiedź ze sklepu beautyshop.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię i polecenie! ❤️ Bardzo się cieszymy, że przesyłka, szybka dostawa i drobne upominki sprawiły Pani radość. Niech kosmetyki służą jak najlepiej! 😊 Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
Szybka dostawa, darmowe próbki i karteczka z podziękowaniami za zakupy ,aż miło.🙂 Polecam

Odpowiedź ze sklepu beautyshop.pl

Dziękujemy za polecenie! 🙂 Cieszymy się, że próbki i karteczka sprawiły Pani przyjemność. To nasz mały sposób, by podziękować za zaufanie. Zapraszamy ponownie! 💛

Bardzo dobry sklep

Dobra cena, ekspresowa dostawa i prezenty do kosmetyku. Jestem bardzo zadowolona.
Polecam, szybka dostawa. Produkty zgodne z zamówieniem. Miły upominek.
Świetny sklep szybka wysyłka genialne produkty Jesteście super ‼️

Odpowiedź ze sklepu beautyshop.pl

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! ❤️ Ogromnie się cieszymy, że zakupy w naszym sklepie spełniły Pani oczekiwania. Takie opinie dają nam mnóstwo energii do dalszej pracy. 😊 Zapraszamy ponownie! 🌿
Sklep zachęca do odwiedzin korzystnymi promocjami i sprawną obsługą. Towar był dobrze zabezpieczony w przesyłce.
Polecam sklep! Szybka transakcja i ostatnio nawet dostałąm miły gratisik :)

Odpowiedź ze sklepu beautyshop.pl

Bardzo dziękujemy za polecenie! ❤️ Cieszymy się, że zakupy przebiegły sprawnie, a mały gratis sprawił Pani przyjemność. 😊 Lubimy od czasu do czasu dorzucić do paczki coś miłego! Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!

Obsługa na najwyższym poziomie

Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Miły akcent w postaci bonusów. Polecam

Odpowiedź ze sklepu beautyshop.pl

Bardzo dziękujemy za polecenie! ❤️ Cieszymy się, że wszystko przebiegło szybko i bezproblemowo, a nasze małe dodatki do zamówienia sprawiły miłą niespodziankę. 😊 Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
Szybka realizacja zamówienia i ekspresowa wysyłka.

Odpowiedź ze sklepu beautyshop.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! ❤️ Cieszymy się, że szybkość realizacji i wysyłki spełniła Pani oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia trafiały do naszych Klientów jak najszybciej. 😊 Zapraszamy ponownie!
Szybka dostawa, kontakt i materiały promocyjne.
Szybka dostawa . Dobrze zapakowane .
świetny krem , ekspresowa wysyłka

Odpowiedź ze sklepu beautyshop.pl

Bardzo dziękujemy! ❤️ Cieszymy się, że krem spełnił oczekiwania, a przesyłka dotarła ekspresowo. Niech świetnie służy Pani skórze! 😊
Szybkość wysyłki i dobrze zapakowane zamówienie. Produkty wysokiej jakości. Polecam

Odpowiedź ze sklepu beautyshop.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i polecenie! ❤️ Cieszymy się, że doceniła Pani szybką wysyłkę, staranne pakowanie oraz jakość naszych kosmetyków. Dokładnie na takim doświadczeniu zakupowym nam zależy. 😊 Zapraszamy ponownie!
Świetny produkt za przystępną cenę

Odpowiedź ze sklepu beautyshop.pl

Dziękujemy za opinię! 🙂 Cieszymy się, że docenia Pani zarówno jakość produktu, jak i jego cenę.
Bardzo szybki czas obsługi zamówienia. Świetnie zabezpieczone kosmetyki. Dziękuję również za próbki kosmetyków.

Odpowiedź ze sklepu beautyshop.pl

Bardzo dziękujemy za miłą opinię! ❤️ Cieszymy się, że doceniła Pani szybką realizację, staranne zabezpieczenie kosmetyków oraz dołączone próbki. Mamy nadzieję, że wśród nich znajdzie Pani swoich nowych pielęgnacyjnych ulubieńców. 😊 Zapraszamy ponownie!
Szybko. Profesjonalnie.

Odpowiedź ze sklepu beautyshop.pl

Dziękujemy! 🙂 Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Zapraszamy ponownie!

beautyshop.pl

Odkryj drogerię internetową dla ludzi szukających kosmetyków doskonałej jakości. W tym serwisie znaleźć można trudno dostępne w stacjonarnych sklepach profesjonalne marki, które na co dzień stosowane ...