naturalexpert.pl

Opinie łącznie (1285) Opinie (1285) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość, świeżość i smak produktów, często podkreślając, że przewyższają one ofertę konkurencji. Szybka realizacja zamówień i błyskawiczna dostawa stanowią jedną z najbardziej docenianych cech sklepu. Dużym atutem jest także szeroki wybór i różnorodność produktów. Klienci często chwalą solidność, szczelność i estetykę opakowań, doceniając również bezpieczeństwo przesyłek. Pozytywne opinie dotyczą także kontaktu z obsługą, jej profesjonalizmu, uprzejmości i pomocności. Często podkreślana jest atrakcyjność i korzystność cen oferowanych produktów. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi krytyczne dotyczące obsługi klienta oraz sporadyczne głosy niezadowolenia związane z podwyżkami cen.

Opinienaturalexpert.pl

Witam zakupy w Natural Expert uważam za udane bardzo szybki kontakt równie szybka wysyłka Naprawdę można polecić ten sklep z zdrową żywnością
przesyłka dostarczona zgodnie z zamówieniem szybko faktura podpięta do przesyłki nie ma koniecznosci monitowania o nią jestem zadowolona z usługi
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, przesyłka zapakowana starannie, a migdały i suszone owoce smaczne i dobrej jakości. Wrócę do tego sprzedawcy!
Jestem klientem Natural Expert od dłuższego czasu i za każdym razem otrzymuję towar bardzo dobrej jakości. Polecam wszystkim i gwarantuję, że się nie zawiodą!!!
Bardzo szybka i sprawna dostawa wszystkie produkty dobrze zapakowane ,oznaczone ,paszka zabezpieczona a produkty pierwszą klasa wszystko świeże i smaczne szczerze polecam
Wszystko było super. Bardzo szybka dostawa i dobra komunikacja emaliowa o kolejnych etapach realizacji zamówienia.
Bardzo udany zakup! Produkt w 100% zgodny z opisem i solidnie zapakowany. Bardzo doceniam szybką wysyłkę – paczka dotarła już następnego dnia. Stosunek jakości do ceny rewelacyjny. Szczerze polecam ten sklep!
Błyskawiczna wysyłka. Zamówienie złożone rano było u mnie już kolejnego dnia po południu. Towar bardzo dobrej jakości. Polecam niezdecydowanym.
Bardzo lubię robic zakupy w tym skliepie.Jakościowy towar,miła obsługa,szybka dostawa,a co jeszcze jest ważne -ceny nie z kosmosu.Dziękuję.
Bardzo dobra informacja na bieżąco o zamówiony towarze. Produkty bez zarzutu. Sprawnie działający skllep z ciekawym asortymentem. Polecam !

POLECAM❤️

Zachęcam do zakupów w tym sklepie. Wysoki profesjonalizm obsługi, stały kontakt z klientem. Produkty z najwyższej półki
Od paru lat robię zakupy w sklepie Natural expert. Jest to mój ulubiony sklep. Towar bardzo dobrej jakości. Ogromny wybór produktów. Paczka spakowana dokładnie. Dostawa szybka. Polecam w ciemno.

Dariusz Wlizło

Nie trzeba nic robić więcej ponad to co Państwo robicie. Przesyłka dotarła szybko zgodnie z zamówieniem. Jestem zadowolony.
Jestem zadowolona .Zamówione produkty estetycznie zapakowane .Paczka szybko dostarczona. DZIEKUJE Anna
Bardzo szybko realizowane zamowienia.Towar bardzo dobry jakosciowo.Polecam zakupy w NATURAL EXPRET.

Trudno się oprzeć 🙂

Baaardzo smaczne suszone owoce, a szczególnie malutkie figi i brązowe morele. Świetnej jakości orzechy. To teraz nasze jedyne „słodycze”.
Byłam bardzo zniesmaczona, gdy w składzie pieprzu cytrynowego oprócz cytryny i pieprzu znalazłam zwłaszcza cukier, ale też sól, kukurydzę i regulator kwasowości. Ponadto pieprz grys, który dostałam to były połówki ziaren pieprzu, praktycznie nie zmielony, nie da się go jeść i absolutnie różni się od poziomu zmielenia pieprzu grys, który zamawiałam ostatni raz. Generalnie przyjrzałam się też pieprzowi czosnkowemu - i znowu 50% stanowią składniki inne niż pieprz i czosnek, zwłaszcza szokująca jest sól i kukurydza. Nie zamierzam więcej kupować w tym sklepie. Bardzo się zawiodłam - cukier w prawie każdej mieszance! Nie o taką jakość mi chodzi. A byłam już stałą klientką! Nie będę polecać takiego sklepu!
Robię zakuoy już od wielu lat w tym sklepie. Dla mnie jest bez konkurencyjny. Przede wszystkim jakość za dobrą, dbałość o to by produkty były z dobrych źródeł i w dodatku za dobrą cenę.
Zakupione produkty są bardzo wysokiej jakości , wszystko zgodne z opisem, estetycznie opakowane .Wysyłka dotarła bardzo szybko. Pozdrawiam Małgorzata
Jak zawsze wszystko bardzo szybko wysłane i zgodne z opisem Bardzo polecam firmę