Opinie łącznie (2019) Opinie (2019) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie (2019) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 23 mar 2026

naturalexpert.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość oferowanych produktów, często podkreślając ich świeżość, smak i brak zanieczyszczeń. Regularnie chwalona jest bardzo szybka realizacja zamówień oraz błyskawiczna dostawa przesyłek. Opakowania są oceniane bardzo dobrze – zwracana jest uwaga na ich solidność, szczelność i praktyczność. Obsługa klienta opisywana jest jako profesjonalna, życzliwa i pomocna, co wpływa na wysokie zadowolenie z zakupów. Dodatkowo, szeroki wybór produktów oraz bogaty asortyment są szczególnie doceniane przez kupujących. Ceny są postrzegane jako atrakcyjne i konkurencyjne względem innych sklepów. Sporadycznie pojawiają się sugestie poprawek dotyczących opakowań.

Opinienaturalexpert.pl

(1927)

Towar dobra jakość

Towar w porządku, komunikacja b. dobra, szybka wysyłka - z przyjemnością mogę polecić tego sprzedawcę. Mały problem z odbiorem bo towar był do odbioru w kiosku i musiałem czekać bo sprzedawca gdzieś poszedł i zamknął sklep.
Nie widzę niczego,co wymagałoby poprawy Wszystkie formalnosci przebiegają bez zadnych problemów,a dostawa wręcz ekspresowa Zamawiam zurawinę juz od dłuzszego czasu i zawsze jestem zadowolona Polecam
Wszystko zgodnie z opisem. Nie zawiodłam się ani razu. Szybka przesyłka,dobrze zapakowana,dobrej jakości produkty. Polecam
H O
Henryk O.
Bardzo dobrej jakości produkty, starannie i solidnie zapakowane, bogata oferta, szybka realizacja, same plusy.
Zamówienie zgodnie z oczekiwaniami.Towar bardzo dobry i dobrze zapakowany, dziękuję i pozdrawiam Michalina

super produkty!

Bardzo dobre gatunkowo produkty. Duży wybór i szczegółowy, przydatny opis poszczególnych artykułów. Wszystko pakowane w strunowe opakowania. Przesyłka natychmiastowa.
Bardzo ładnie zapakowane owoce. Worki praktyczne, grube i co najważniejsze ze struną. Bardzo profesjonalnie zapakowana paczka oraz wydrukowana karta zamowienia. Świetny kontakt. Owoce bardzo dobrej jakości. Zdecydowanie polecam.

Realizacja bezproblemowa

Realizacja szybka , bezproblemowa i zgodna z zamówieniem. Dziękuję i skorzystam następnym razem.

Super jakość

Dziękuję za super jakość produktów. Pyszne bakalie, orzechy, suszone owoce. Dobrej jakości mąki i kasze. Pozdrawiam Aloe Wera Szczecin
Nie zawiodłam się na tym sklepie, a kupuję już od paru lat. Paczka dotarła bardzo szybko, produkty bardzo dobre.
Juz od dawna kupuję w natural expert....ze wszystkiego jestem bardzo zadowolona...poleciłam wielu moim znajomym też już kupują i są bardzo zadowoleni.
Zakupy przebiegły bezproblemowo. Produkt w 100% zgodny z opisem i zdjęciami na stronie. Przesyłka dotarła na czas , świetnie zapakowana. Bardzo polecam ten sklep!
Wszystko super. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Przesyłka została szybko dostarczona a produkty są świetne. To napewno nie moje ostatnie zakupy. Polecam w 100%
Zamówione produkty wysokiej jakości, przesyłka dobrze zabezpieczona, szybka realizacja zamówienia. Polecam

Polecam.

Wszystko OK. Zamówienie zgodne z opisem i najwyższej jakości. Polecam tego sprzedawcę.
Bardzo dobre jakościowo artykuły spożywcze. Duży wybór produktów w praktycznych opakowaniach. Ceny atrakcyjne. Przesyłki zawsze docierają w ekspresowym czasie. Szczególnie polecam daktyle Medjoul Jumbo!!! Rewelacja.

Sklep na miarę moich potrzeb

Kolejny mój zakup. Zamieniłam zakupy u Tego sprzedawcy z allegro na sklep internetowy. Korzystne ceny. Towar zawsze dobrze zabezpieczony. Szybka wysyłka. Szeroka gama produktów, zawsze świeże. Darmowa dostawa. Zawsze udane zakupy. Polecam
Świetne opakowania i świetne produkty. Kupuje już od 5 lat produkty, często próbuję nowości. Miałam teraz przyjemność skontaktować się żeby wyjaśnić błąd w zamówieniu i też przebiegł ten kontakt bardzo miło i bez problemowo.
Towar dobrej jakości, szybka dostawa ,proste płatności.To na czym nam zależy.Brawo
Wszystko mi się bardzo podobało. Świetne produkty. Fantastyczna obsługa. Super.

Wyświetl wszystkie profile