Secured Stuff

338 reviews since 11 lip 2023

Ważny od: 20 lip 2023
securedstuff.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci doceniają szybką lub terminową wysyłkę, miłą i profesjonalną obsługę klienta oraz łatwy i bezproblemowy kontakt ze sklepem. Pozytywne opinie dotyczą także jakości i oryginalności produktów, bezproblemowego procesu zwrotu i wymiany oraz zgodności otrzymanych produktów z opisem i zamówieniem. Niektórzy klienci wskazują na wydłużony czas dostawy, a sporadycznie pojawiają się wątpliwości co do autentyczności produktów.

OpinieSecured Stuff

Buty Nike sb

Buty dostarczone szybciej niż planowana dostawa. Jest to kolejna para tego modelu dla syna (rozmiar większy). Są w idealnym stanie, perfekcyjnie wykonane i mam nadzieję, że będą służyć jak poprzednio ok 2 lat ( a prane w pralce kilka razy w roku na 30 stopni i 28 minut, są b.trwale, nie farbują). Syn bardzo zadowolony z wyglądu i wygody butów, a ja z ceny bo trochę nizsza niż u konkurencji.

Szybka wysyłka, bezproblemowy kontakt i wymiana rozmiaru. Polecam :)
Fajna stronka kupilem crocsy i są super dostawa troszkę długa ale to normalne polecam pozdrawiam
Przesyłka przyszła zgodnie z podanym terminem. Buty oryginalne, niestety za małe. Nie do końca byłam pewna czy po kliknięciu o chęci zwrotu mam jeszcze czekać na kontakt sklepu - zadzwoniłam. Odebrała bardzo miły i pomocny chłopak. Potwierdził - nie trzeba czekać na dodatkowy kontakt ze sklepu - odesłać towar. Pieniądze szybko wróciły na konto, tuz po odebraniu przez sklep mojego zwrotu.

Uty super

Uty super. Polecam Secured Stuff- profesjonalna obsluga

Mega

Wszystko bez problemu :) Dobry kontakt!
Bardzo dobry kontakt, szczegółowa odpowiedź na pytania i ba4dzo szybka wysyłka.
Wszystko ok, dostawa w terminie. Polecam

Sklep Secured Stuff został stworzony, aby zapewnić najwyższą jakość obsługi klienta, bezpieczeństwo oraz bardzo szeroką ofertę produktową. Znajdują się u nas buty wszystkich topowych marek, które podb...