Opinie łącznie (546) Opinie (337) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 4 sty 2024

ibike.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybką wysyłkę i dostawę zamówionych produktów. Jakość produktów jest wysoko oceniana, szczególnie pod względem oryginalności, solidności oraz zgodności z opisem. Obsługa klienta wyróżnia się profesjonalizmem i uprzejmością zarówno w kontakcie telefonicznym, jak i mailowym. Dodatkowo, atrakcyjne i umiarkowane ceny oraz korzystny stosunek jakości do ceny są często podkreślane przez kupujących. Produkty zazwyczaj w pełni odpowiadają opisom i zamówieniom. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące drobnych opóźnień w dostawie oraz niewielkie rozczarowania szczegółami otrzymanych produktów.

Opinieibike.pl

Doskonała obsługa zlecenia. Świetnie zapakowany i zabezpieczony towar. Trochę może szwankuje szybkość przygotowania przesyłki do odbioru przez kuriera. Mam wrażenie, że mojego towaru nie było "na magazynie" i Sklep musiał go dopiero sprowadzać. No, ale najważniejsze, że dotarł do mnie sprzęt zamówiony i bardzo dobrze zapakowany.
Za zamówienie (dostawę i obsługę 5*), za produkt 3*. Owszem jest ten sam produkt, ale jego zapięcie (założenie) do kasku wymaga zakupienia jakich rzepków, naklejek, kleju itd. produkt sam w sobie nie posiada nic takiego.
Buty testowane od kilku dni. Bardzo wygodne, średnio twarde. Raczej na szczupłą stopę i koniecznie trzeba wybrać o numer większe. Numeracja zaniżona. Polecam.
Hamulce hydrauliczne Shimano Dzięki zalaczonemu adapterowi idealnie pasują do chińskiego elektryka. Łatwy montaż (sa odpowietrzone) I perfekcyjne działanie. Szybka dostawa dzięki czemu rower szybko odzyskał sprawność
Sklepie IBIKE zamówiłem 1raz, sprzedaż profesjonalna. Jedyne co bym zmienił to szybkość wysyłkową to jedyny mały minus. zamówione buty nówka, dobrej jakości nie jak u innych ze już ktoś w czymś se chodził i oddał. Dobra cena. Na pewno będę zaglądał do tego sklepu.
Konkurencyjna cena za produkt, szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.
Firma bardzo wporządku. Towar oryginalny i dostarczony szybko. Korzystałem już z usług sprzedawcy na allegro. Tym razem skorzystałem ze sklepu firmowego gdzie jest oferowany większy asortyment towar. Jestem jak najbardziej zadowolony.
Szybko, sprawnie i w dobrej cenie. Niezły sklep 💪
Wszystko zgodne z zamówieniem
Latwe zakupy Szybka dostawa Doskonaly produkt
B G
Bartek G.
Szybko i profesjonalnie zrealizowane zamówienie. Produkty bardzo dobrej jakości. Wysoki poziom obsługi.
Kask jest naprawdę piękny i bardzo wygodny.
poprawiłabym formułę zwrotów oraz aktualizacji dostępnego towaru.
Szybka realizacja

Fajne ceny, dobry kontakt ze sklepem. Kupione kaski Giro - polecam.
Wszystko ok polecam
Wszystko na najwyższym poziomie. Szybko i w dobrej cenie. Szczerze polecam.
Świetny kask. Szybka realizacja zamówienia. Pełen profesjonalizm.

• +48177770102
  • ibike.pl
  • sklep@ibike.pl
  • Łańcut, POL

ibike.pl

Sklep rowerowy dla każdego od profesjonalisty po amatora. Mamy tysiące nowych części i akcesoriów rowerowych. Wkręć się w rower z nami!