Klienci bardzo często chwalą szybką i terminową dostawę, uważając ją za jedną z największych zalet usługi. Większość klientów bardzo pozytywnie ocenia wysoką jakość oraz trwałość produktów. Obsługa jest często opisywana jako miła, profesjonalna i pomocna, co buduje pozytywne doświadczenia zakupowe. Klienci często podkreślają, że otrzymali produkty zgodne z opisem i zamówieniem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieacrylicone.pl
Odlewy po wyjęciu z formy wyglądają jakby były w kolorze kości słoniowej dopiero po całkowitym wyschnięciu robią się cudnie śnieżno białe, takie zimowe, są super, wyglądają jakby były alabastrowe, mega fajny gips, dobrze się z nim pracuje, polecam serdecznie bo warto
Brak pęcherzyków, ogólnie produkt bardzo dobry.
Super żywica do styropianu
Znam ten wyrób i jest genialny. Zwłaszcza możliwość wygładzenia w trakcie wiązania żywicy samą gąbką z wodą. Nie śmierdzi jak klasyczna żywica.
Jest idealna do utwardzania wszelkiego rodzaju rzeźb ze styropianu itp.
Można też odlewać z silikonowych form drobne elementy.
Terminowa realizacja zamówienia, wszystkie produkty zgodne z opisem i w świetnej jakości. Polecam serdecznie :))
Bardzo szybka dostawa. I na pewno będę wiele razy zamawiać.
zamówienie otrzymałem szybko i na czas.
Dziękuję za fachową poradę szybka przesyłka. Jak dla mnie 5 gwiazdek
bardzo dobrze zapakowana paczka
Produkt jest rewelacyjny. Używam go do wyrobu ozdób, jest bardzo wytrzymały i pięknie odwzorowuje najmniejsze detale odlewanego przedmiotu. Polecam każdemu kto szuka czegoś łatwego w użyciu i bardzo trwałego.
Od kilku lat zamawiam i niezmiennie jestem zadowolona z produktów jak i z obsługi ;)
Bardzo dobry kontakt, miła obsługa. Materiały bardzo dobrej jakości.