Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień, błyskawiczną wysyłkę i sprawność obsługi. Obsługa klienta jest oceniana jako profesjonalna, uprzejma i bardzo pomocna na każdym etapie zamówienia. Jakość produktów jest zazwyczaj bardzo wysoko oceniana, klienci doceniają solidne wykonanie i estetykę. Klienci doceniają łatwość i skuteczność komunikacji oraz szybkie otrzymywanie odpowiedzi na zapytania. Większość klientów wskazuje na staranne zabezpieczenie i zapakowanie produktów podczas wysyłki. Klienci zauważają skuteczne i szybkie rozwiązywanie problemów. Sporadycznie pojawiają się uwagi o brakach elementów lub drobnych uszkodzeniach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemeblefryzjerskie.net
Polecam . Wsystko super . Kanapa jest świetna . Czas realizacji szybki ♥️🤩
Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z kanapy. :)
Super chłonie przyśpieszy moją pracę mani i pedi
Wszystko Perfect🤗👍Nic bym nie zmienieniała. Pozdrawiam
Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! :) Cieszymy się, że wszystko spełniło Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie. :)
Dobra jakość ale bez przykręcenia do podłoża nie ma szans o bezpiecznym użytkowaniu
Świetlne meble barberskie, szybka dostawa, wszystko dobrze zapakowane .
Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net
Bardzo dziękujemy za miłą opinię! :) Cieszymy się, że meble spełniły oczekiwania, dostawa dotarła szybko, a wszystko było odpowiednio zabezpieczone. Życzymy samych zadowolonych klientów! :)
Super szybka przesyłka. Towar dobrej jakości
Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net
Dziękujemy za opinię! :) Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko, a jakość towaru spełniła oczekiwania. :)
Ogólnie mebel prezentuje się bardzo dobrze, a sam pomysł na produkt jest naprawdę udany. Jakość wykonania jest zadowalająca i po złożeniu całość wygląda estetycznie.
Niestety podczas montażu pojawił się problem. Do konsoli do strzyżenia została dołączona rura karbowana (peszel), jednak bez elementu mocującego, który umożliwiłby jej prawidłowe podłączenie. Ze względu na niestandardowy rozmiar musieliśmy odwiedzić wiele sklepów, aby znaleźć odpowiednią część. Było to dość czasochłonne i niepotrzebnie utrudniło korzystanie z nowego mebla.
Dodatkowo osłona drzwi dotarła lekko wygięta.
Uważam, że przy zakupie takiego produktu klient powinien otrzymać komplet elementów niezbędnych do montażu i użytkowania od razu po dostawie. Dzięki temu można od razu cieszyć się zakupem, bez konieczności poszukiwania dodatkowych części na własną rękę.
Mimo tych niedogodności sam mebel oceniam pozytywnie i mam nadzieję, że producent zwróci uwagę na te szczegóły w przyszłości.
Towar zgodny z opisem.
Bardzo profesjonalna obsługa i podejście do klienta.
Polecam serdecznie
Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net
Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że produkt spełnił Pani oczekiwania oraz że doceniła Pani naszą obsługę. :)
Polecam serdecznie
Polecam szybka wysyłka piękne wykonanie
Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net
Bardzo dziękujemy za opinię! :) Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupów w naszym sklepie. :)
Fotele wyglądają dobrze na pierwszy rzut oka , także polecam
Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że fotele zrobiły dobre pierwsze wrażenie i mamy nadzieję, że podczas użytkowania będą równie dobrze spełniały oczekiwania. :)
Bardzo sprawne wykonanie usługi.
Jednak podłokietnik do manicure źle reaguje na preparat do dezynfekcji mebli. Pojawiaja się wybarwienia, szkoda.
Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net
Dziękujemy za pozytywną opinię oraz cenną uwagę - przekażemy ją dalej. :)
Paczka ładnie zapakowana i dostarczona na czas. Wszystkie dostarczone produkty dobrej jakości.
Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net
Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupów w naszym sklepie. :)
Szybka dostawa , dobrze zabezpieczony towar. Profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona.
Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net
Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. :)
Bardzo Przemiła rozmowa z oraz opieka podczas wyboru mebli fryzjerskich
Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net
Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! :) Cieszymy się, że rozmowa oraz opieka podczas zakupu spełniły Pani oczekiwania. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient czuł się u nas komfortowo i mógł liczyć na profesjonalne wsparcie na każdym etapie. :)
Zaczynamy test narazie bez zarzutu
Wszystko tak jak powinno być👍👍👍👍👍
Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net
Dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że jest Pan zadowolony z zakupów w naszym sklepie. :)
Wszystko super
Produkt bardzo dobry .
Fotel fryzjerski Gabiano Ankara
Szybko i sprawnie dostarczony fotel fryzjerski Gabianno polecam bardzo firmę Perfect Studio
Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net
Dziękujemy za opinię i polecenie! :) Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z szybkiej i sprawnej dostawy. :)
Wszystko zgodne z opisem szybka wysylka
Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! :) Cieszy nas, że produkt okazał się zgodny z opisem, jakość bardzo dobra, a szybka dostawa dodatkowo spełniła oczekiwania. :)