meblefryzjerskie.net

Opinie łącznie (2723) Opinie (1011) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką i sprawną dostawę. Recenzenci wielokrotnie podkreślają wysoką jakość produktów, zarówno mebli, jak i sprzętów, doceniając ich trwałość i estetykę. Klienci doceniają profesjonalizm, uprzejmość i zaangażowanie pracowników, często chwaląc kontakt ze sklepem oraz podejście do klienta. Wielu klientów zwraca uwagę na staranne i bezpieczne zapakowanie zamówień, które docierają bez uszkodzeń. Klienci pozytywnie oceniają szeroki wybór produktów, atrakcyjne ceny i możliwość znalezienia sprzętu na każdą kieszeń. Recenzje wskazują także na chęć i skuteczność rozwiązywania problemów przez obsługę. Pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące braku opcji wniesienia oraz sporadyczne zastrzeżenia do drobnych niedociągnięć w obsłudze.

Opiniemeblefryzjerskie.net

Podejście personelu do klienta co ważne nie tylko przed zakupem ale szczególnie po zakupie Polecam

Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net

Dziękujemy za pozytywną opinię. Bardzo miło nam słyszeć, że nasze podejście do klienta zostało docenione. Zawsze staramy się służyć pomocą zarówno przed zakupem, jak i po nim. :)
Szybko,profesjonalnie.Dziękuję

Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupów w naszym sklepie. :)
Szybka realizacja wszystko sie zgadza

Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z zakupów w naszym sklepie. :)

Świetna jakość!

Zamawiałam całe wyposażenie salonu fryzjerskiego ponad 2,5 roku temu i teraz ponownie wróciłam po myjkę i fotel. Meble są świetnej jakości – te pierwsze, kupione kilka lat temu, nadal wyglądają jak nowe i są w doskonałym stanie mimo codziennego użytkowania. Nowe produkty również przyszły perfekcyjnie wykonane, solidne i bardzo estetyczne. Super produkty, super firma – nie mam absolutnie do czego się przyczepić! Gorąco polecam! 💇‍♀️✨
Świetna jakość polecam serdecznie

Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że produkt spełnił oczekiwania. :)
Pieknie wykonane meble. Byłam zachwycona

Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net

Dziękujemy za tak miłą opinię! Bardzo się cieszymy, że meble zachwyciły Panią swoim wykonaniem. To dla nas ogromna radość. :)
Bardzo fajnej jakości foteli fryzjerskich . polecam

Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net

Bardzo dziękujemy za opinię! :) Cieszymy się, że fotele przypadły do gustu. :)
Szybka, profesjonalna obsługa

Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net

Dziękujemy za opinię! :) Bardzo miło nam czytać, że doceniła Pani naszą szybką i profesjonalną obsługę. Dziękujemy za zaufanie. :)
Rewelacja serdecznie polecam

Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net

Dziękujemy za tak miłą opinię! :) Bardzo się cieszymy, że jest Pan zadowolony z zakupionych mebli. Dziękujemy za zaufanie. :)
Wyposażenie super i kontakt z Panem Piotrem też bardzo dobry 😊

Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że wyposażenie spełniło Pani oczekiwania. :)
Sprzęt i dostawa godne polecenia!!!

Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net

Dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że zarówno sprzęt, jak i dostawa spełniły oczekiwania. :)

Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net

Dobry kontakt, szybka bezproblemowa dostawa, fotel kosmetyczny zdaje egzamin

Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że produkt spełnił oczekiwania. :)
Wszystko Super

Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net

Dziękujemy za opinię! :) Cieszymy się, że produkt spełnił Pani oczekiwania. :)
Bardzo duży wybór sprzętu dla fryzjerów, na każdą kieszeń, szybka wysyłka. Polecam

Odpowiedź ze sklepu meblefryzjerskie.net

Bardzo dziękujemy za opinię! :) Cieszy nas ogromnie, że docenia Pani szeroki wybór sprzętu oraz sprawną realizację zamówienia. :)

wszystko ok polecam