kadax.pl

Opinie łącznie (14 124) Opinie (8865) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą profesjonalizm oraz łatwość kontaktu z obsługą, a także szybkość rozwiązywania problemów. Wiele opinii podkreśla bardzo szybkie dostawy oraz staranne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Większość klientów pozytywnie ocenia wysoką jakość i solidność produktów oraz zgodność towarów z opisem na stronie. Klienci zwracają uwagę na łatwość montażu produktów oraz przystępność cen i korzystny stosunek jakości do ceny. Proces reklamacyjny i zwrotów również jest oceniany pozytywnie przez większość użytkowników. Pojawiają się jednak pojedyncze negatywne głosy dotyczące nieporozumień lub mało pomocnych konsultantów. Część klientów zgłasza zastrzeżenia co do opóźnień w dostawie i niejasnych komunikatów o terminie wysyłki. W kilku przypadkach pojawiły się uwagi dotyczące wykończenia produktów, błędów w kolorze lub opisie, a także pomyłek przy wysyłce. Zdarzają się także zgłoszenia o uszkodzeniach produktów lub niedostatecznym zabezpieczeniu przesyłek podczas transportu. Niektórzy klienci wskazują na brak instrukcji montażu lub trudniejsze elementy do złożenia, a także pojedyncze utrudnienia czy wydłużony czas realizacji reklamacji lub zwrotów.

Opiniekadax.pl

Opinia

Zamówienie dostarczone na czas, kompletne. Jedyny zarzut to jakość kompostownika - dość cienkie ścianki, nie trzymają się zbyt mocno i "rozjeżdżają" na boki. Musiałam go wzmacniać dodatkowymi sznurkami. Beczka jeszcze nie zamontowana, trudno ocenić jej jakość (np. czy nie przecieka).

Doniczki i osłonki do kwiatów

Wszystkie zamówione doniczki i osłonki zgodne z oferowany na stronie produktem , ich jakość zdecydowanie na plus . Realizacja zamówienia bardzo szybka . Towar bardzo starannie i bezpiecznie zapakowany. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.
Beczka na wodę zrobiona z bardzo mocnego plastiku. Dwa lata temu kupiłem składany stół warsztatowy firmy Kadax i do dzisiaj z niego korzystam więc myślę że z beczki również będę zadowolony. Kontakt z firmą rewelacyjny, polecam
Szybka realizacja zamówienia. Wózek solidny choć nie było instrukcji złożenia wózka. Wysyłający nie posiadał instrukcji elektronicznej, ale udało się i bez niej w miarę sprawnie złożyć wózek ogrodowy.
Komunikacja na bardzo dobrym poziomie, informacja o dłuższej realizacji o jeden dzień, ale zapewnienie,że jeśli bardzo mi się śpieszy to żeby zadzwonić i postarają się zrealizować w ciągu deklarowanych 24 godzin.

POLECAM!!

Zależało mi na czasie. Zdzwoniłam, poprosiłam i dostałam praktycznie na drugi dzień. Obsługa zasługuje na bardzo wysokie noty. Otrzymane donice też są ok, zgodne z oferta. POLECAM!!!!
Przysłane produkty są bardzo dobrej jakości. Dostawa szybka. Bardzo dobrze i starannie zapakowany towar. Nie będę pouczała fachowców, którzy dobrze wykonują swoją pracę😀
Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam zakupy w Kadax. Szybka realizacja zamówienia, bardzo miła i profesjonalna obsługa. Napewno jeszcze będę robiła zakupy w tym sklepie.
Dzień dobry. Miałam problem, bo zlecenie zostało anulowane pomimo opłacenia, ale po mojej interwencji otrzymam paczkę już następnego dnia. Dziękuje za szybką reakcję co pozwoliło zapomnieć a zaistniałej sytuacji pozdrawiam
Szybka dostawa,jedynie mógł ktoś poinformować że będą dwie paczki, gdyż jedna dojechała do mnie druga do paczkomatu i za bardzo nie wiedziałam czy to oszustwo że od jednego sprzedającego mam dwie paczki
Ekspresowa dostawa, po kontakcie z obsługą, która tez jest na najwyższym poziomie. To moje pierwsze, a na pewno nie ostatnie zamówienie. Bardzo polecam!
Bardzo dobra tania podpora. Kupiłam 180 cm do clematisa. Kolor zielony ale nie rażący, tyczki wbijane w ziemię, lekka konstrukcja ale stabilna, można przesuwać koła w dowolne miejsce. Bardzo jestem zadowolona.
Firma jest ok, działa szybko o sprawnie, towar w opakowaniu oryginalnym, nie spełnił jednak naszych oczekiwań. Zwrot pieniędzy szybki, procedura zwrotu dobrze opisana i czytelna. Pozdrawiam,
Paczka dotarła w idealnym stanie. Garnki są bez uszczerbku. 👍 Dziękuję za profesjonalną, miłą obsługę oraz szybką wysyłkę. 🥰 👌 Polecam sklep, to już był mój kolejny zakup w Kadax !

Pojemniki na deszczówkę.

Szybka dostawa. Pojemniki bardzo dobrze zabezpieczone. Bardzo ładnie wyglądają i są wykonane z dobrego materiału. Odnośnie łapacza deszczu mogłaby być dokładniejsza instrukcja montażu ( są tylko rysunki ogólne). Solidny kran metalowy. Podobają mi się!
Słoiki i pokrywki bardzo efektowne. Bardzo dobrze zapakowane, nic nie zostało uszkodzone podczas dostawy. Bardzo szybka realizacja mimo dużej ilości zamówień. Polecam!!

Kilka koszy na śmieci

Kupiłam 3 szt koszy które były włożone jeden w drugi i się zaklinował, a wystarczyło włożyć między nimi kawałek papieru lub folii bèbenkowej. Dzwoniłam do Państwa kilkakrotnie i jedna konsultantka poradziła mi co zrobić Z tego powodu nie pporadziłabym kupować więcej niz 1 sztukę . Ewa Korkosz
Bardzo szybka i profesionalna obsługa. Atrakcyjny asortyment. Towar odpowiednio zabezpieczony przed uszkodzeniem w trakcie transportu. Polecam
Dobry pomysł z materiałowym wykończeniem . Możliwość wyboru w kolorach. Lekka ponadczasowa aranżacja z takimi osłonkami . Moje kolejne udane zakupy w KADAX.

Motyka Leśna i dziabki

Świetny sprzęt, sama klasa , grunt mam dość twardy, gliniasty, świetnie się sprawdzają w tym terenie ,bardzo dobra jakość. Motyka Leśna jak wbije to pożądnie trzyma i swoje waży. Polecam i na pewno ponownie dokonam zakupu. Pozdrawiam