Opinie łącznie (16 299) Opinie (9152) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 3 paź 2023

kadax.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybką i sprawną dostawę oraz solidne pakowanie przesyłek. Większość użytkowników chwali wysoką jakość produktów oraz fakt, że są one zgodne z opisem. Obsługa klienta jest uznawana za profesjonalną, uprzejmą i skuteczną. Proces reklamacji oraz rozwiązywanie problemów również spotykają się z uznaniem za szybką reakcję i skuteczność. Wiele osób podkreśla także atrakcyjne i rozsądne ceny produktów. Pojawiają się jednak pojedyncze opinie dotyczące opóźnień w dostawie oraz błędnych informacji o wysyłce. Część klientów zgłasza uszkodzenia produktów lub nieprawidłowe zabezpieczenie podczas pakowania. Niekiedy występują zastrzeżenia co do pomyłek w opisie, koloru lub niezgodności produktu z ofertą. Zdarzają się także uwagi dotyczące trudności w kontakcie z obsługą klienta lub niedopatrzeń w procesie rozpatrywania reklamacji.

Opiniekadax.pl

Kupiłam osłonkę na balkon jest śliczna wszyscy pytają gdzie kupiłam.Kupilam też 4 donice duże na balkon.sa bardzo ładnie zrobione.Firme wszystkim polecam.Szybka dostawa i wspaniała konsultacja z pracownikami.♥️♥️

Dziękuję bardzo Państwu!

Dziękuję bardzo Państwu ! Wasza firma to, najlepsze miejsce i wyrażam pragnienie, żebyście zostali na rynku jak najdłużej. Tu, po prostu moje zamówienie zostało zrealizowane uczciwie z empatią, fachowo z dużą kulturą osobistą. Serdeczne pozdrawiam, z wyrazami szacunku; Waldemar

Fotel ogrodowy

Krótki czas oczekiwania, paczka dobrze zapakowana. Mimo małych komplikacji firma KADAX rozwiązała go błyskawicznie. Same elementy fotela na pierwszy rzut oka wyglądały kiepsko. Po złożeniu i skręceniu wszystkiego razem stanowiły stabilną i zwartą całość.

Szczerze polecam!

Butelek na trunki zamówiłam kolejną serię - nie wstyd postawić na stole. Prezentują się świetnie! A słój na lemoniadę - rewelacja! Wszystko zapakowane w bezpieczny sposób tak, że nie ma mowy o stłuczeniu się. Poza tym tanio i szybko dostarczone! Polecam serdecznie!
Great shop and workers. no small mistakes, no bad quality of products. fast shipping. very large choices for choosing the right product. i trues this shop twice and certainly will purchase from this shop again.
M S
Marta S.
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko przebiegło w najlepszym porządku. Jestem zadowolona z zakupionego towaru z obsługi i z szybkiej dostawy kurierskiej. Polecam wszystkim.

To jest to!

Tak. To jest to właśnie. Bardzo szybka dostawa, dobrego produktu. Jeden dzień i już masz zamówiony produkt u siebir. Brawo. Czajnik gwiżdże tak głośno, że jeśli zapomnisz, ze nastawialeś wodę, albo jesteś sam w domu i złapiesz jakąś drzemkę 🙂 to on ciebie obudzi.

Gorąco polecam

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Zamówione rzeczy są zgodne z opisem, bardzo ładne, solidnie zapakowane, więc dotarły bezpiecznie. Gorąco polecam. Z pewnością jeszcze skorzystam.
W mojej ocenie do poprawy sposób pakowania - jedna z paczek miała uszkodzony karton, ale na szczęście nie doszło do uszkodzenia zamówionego towaru. Sugeruję lepiej zabezpieczać wysyłany towar biorąc pod uwagę sposoby jego przemieszczania od Dostawcy do Odbiorcy. Dziękuję

Źle zapakowane zamówienie

Słoiki ładne i dobrej jakości, wieczka ładne, natomiast pakowanie to jakieś nieporozumienie - słoiki w trzech paczkach powrzucane tak jakby ktoś je po prostu wrzucał do środka losowo, nie ustawione w żaden sposób, cztery słoiki zbite i szkło latające po pudełku.
Niestety nie jestem zadowolona z obsługi sklepu i zakupu. Zakupiłam rzeczy czwartek rano, na stronie było napisane wysyłka 24h, skusiłam się bo zależało mi na czasie, Niestety piątek po południu żadnej informacji że wysyłka jest w trakcie pakowania czy wysłana, zadzwoniłam do sklepu, dostałam info ze już po zakupie dostałam emaila z potwierdzeniem i tam było informacja że wysyłka może być opóźniona, szkoda że taką informację podajcie po zakupie a nie na stronie przed zakupem. Pani że sklepu upewniła (kilka razy upewniałam się) że wysyłka dziś będzie wysłana i nepewno w poniedziałek będzie u mnie. Niestety, wysyłka nie była wysłana tego dnia, a ja otrzymałam we wtorek popołudniu i do nie było opóźniona przez firmę kurierską. Kompostownik Niestety nie jest najlepszej jakości, jest porysowany, kilka elementów jest zgięty, odlew nie jest dokładny, co utrudniało jego złożenia. Ja,rozumiem te to tylko kompostownik ale mimo tego oczekuję estetyki i dokładności. Do zbiornika do robienia nawozu mąż też musiał dać dodatkową uszczelkę bo przeciekało.
sprawne zamówienie w piątek zamówione w sobotę odebrane jedynie kłopoty ze znalezieniem wejscia po odbór osobisty brak informacji gdzie sie kierowac
Zamówiłam 2 razy donice ogrodowe. Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane i już następnego dnia miałam przesyłkę u siebie. Wszystko dokładnie zapakowane. Jestem zadowolona i polecam z czystym sumieniem zakupy w Kadax.

Komplet szklanych okrągłych pojemników z pokrywkami

Produkt bardzo dobrej jakości. Miski mają tak dobrane rozmiary, że mieszczą się dokładnie jedną w drugą, co ułatwia przechowywanie, ponieważ zajmują tylko tyle miejsca ile zajmuje największa z nich, dodatkowo mimo tego, że są szklane, to są dużo lżejsze niż się spodziewałam, pokrywki są szczelne, co też jest bardzo ważne. Dodatkowo, paczka dotarła do mnie w ciągu doby od zamówienia, jestem bardzo zadowolona i polecam tak produkt jak i firmę.
Wysyłka niezgodność. Zdecydowałem się na zakup gdyż na stronie była informacja iż przy zakupie do g.16 wysyłka tego samego dnia. Dokonałem zakupu przed 13, zapłaciłem od razu blikiem. Niestety kolejnego dnia nie otrzymałem informacji o przesyłce, więc zapytałem w sklepie o co chodzi. Dopiero po mojej interwencji przesyłka została nadana. Co do samego produktu jest on jak najbardziej OK, no ale niesmak pozostał.
A S
Aldona S.
Wieczka do słoików easy open są super. Świetnie trzymają a odkręca się je bardzo łatwo. Nie potrzeba ostukiwać słoika ani podważać wieczka możem.
Bardzo dobra wspolpraca.Dziekuje za szybkie. zalatwienie reklamacji,ktora dot.dostawcy towaru i przeslanie nieuszkodzonego towaru.

Blednie zrealizowane

Szanowni Panstwo, Otrzymalam bledny towar, na Panstwa stronie pod zdjeciem krzesla w opisie jest lezak, wiec cos jest chyba nie tak z opisami. Po zgloszeniu bledu Pani z obslugi bok owszem zalatwila sprawe wyslania poprawnego krzesla, ale w roxmowie zasugerowala, ze moge zatrzymac otrzymany towar, a za wyslany poprawnie nie bede doplacac. Zrozumialam, ze wysla Panstwo w ramach naprawy bledu bez oplaty, ale przesylka byla za pobraniem. Mysle, ze takie sytuacje nie powinny sie zdarzac,. Odmowilam zaplacenia drugi raz, wiec krzeslp ktore zamowiam wrocilo, a lezak ktorego nie chcialam zostal u mnie.
Dizajnerski wygląd, proste w złożeniu nawet dla kobiet. ( szkoda że nie było klucza do skręcania śrubek z gwintem, ale drobnymi palcami też da się radę). Wypróbowane następnego dnia po odbiorze i było super 🙌 ognisko i grill był udany. Polecam

Opinia bardzo pozytywna

Witam Jestem bardzo zadowolona z postawy pracownika który przyśpieszył w mig wysyłkę przesyłki. Wszystko na najwyższym poziomie. Napewno wrócę po zakupy. Pozdrawiam Szulc Teresa Elblàg

• +48690501547
  • kadax.pl
  • bok@kadax.pl
  • Dobczyce, POL

kadax.pl

Kadax dostarcza niezawodnych rozwiązań do domu i ogrodu. Nasza oferta zawiera produkty, które sprawdzą się w przydomowym ogródku, na zielonym balkonie, w łazienkach, w salonie, w sypialni oraz w kuchn...