Ważny od: 3 paź 2023
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybką i sprawną dostawę oraz solidne pakowanie przesyłek. Większość użytkowników chwali wysoką jakość produktów oraz fakt, że są one zgodne z opisem. Obsługa klienta jest uznawana za profesjonalną, uprzejmą i skuteczną. Proces reklamacji oraz rozwiązywanie problemów również spotykają się z uznaniem za szybką reakcję i skuteczność. Wiele osób podkreśla także atrakcyjne i rozsądne ceny produktów. Pojawiają się jednak pojedyncze opinie dotyczące opóźnień w dostawie oraz błędnych informacji o wysyłce. Część klientów zgłasza uszkodzenia produktów lub nieprawidłowe zabezpieczenie podczas pakowania. Niekiedy występują zastrzeżenia co do pomyłek w opisie, koloru lub niezgodności produktu z ofertą. Zdarzają się także uwagi dotyczące trudności w kontakcie z obsługą klienta lub niedopatrzeń w procesie rozpatrywania reklamacji.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniekadax.pl
Dziękuję bardzo Państwu!
Fotel ogrodowy
Szczerze polecam!
To jest to!
Gorąco polecam
Źle zapakowane zamówienie
Komplet szklanych okrągłych pojemników z pokrywkami
Blednie zrealizowane
Opinia bardzo pozytywna
kadax.pl
- +48690501547
- kadax.pl
- bok@kadax.pl
- Dobczyce, POL
kadax.pl
Kadax dostarcza niezawodnych rozwiązań do domu i ogrodu. Nasza oferta zawiera produkty, które sprawdzą się w przydomowym ogródku, na zielonym balkonie, w łazienkach, w salonie, w sypialni oraz w kuchn...