yeda.pl

Opinie łącznie (1313) Opinie (580) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Użytkownicy bardzo chwalą wysoką jakość materiałów i produktów oferowanych przez sklep. Klienci regularnie doceniają profesjonalną, rzetelną i pomocną obsługę klienta. Szeroki wybór tkanin, koronek i artykułów pasmanteryjnych jest istotnym atutem sklepu. Większość klientów pozytywnie ocenia staranne pakowanie. Klienci chwalą zgodność produktów z opisem oraz przejrzystość informacji. Pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące ochrony delikatnych materiałów podczas pakowania. Zdarzają się również opinie o nieadekwatnych kosztach wysyłki oraz sugestia dotycząca numerowania produktów.

Opinieyeda.pl

firme poleciła mi znajoma krawcowa, zamawialam mała przesyłke ( głowei próbki ) , wg mnie koszt nieadekwatny do rzeczywistych kosztów tak małej przesyłki

solidność i jakość

wszystko było w porządku
Jestem bardzo zadowolona z usługi
Produkt zgodny z moimi oczekiwaniami dostawa bardzo szybko
Wysyłka bardzo szybka i bezpiecznie zapakowana. Świetny kontakt z obsługą klienta.
Szybka realizacja zamówienie, ekologiczna przesyłka.
Szybko, sprawnie i bezproblemowo. 100 % zadowolenia.
Bardzo dobry kontakt , szybka wysyłka jestem bardzo zadowolona z zakupionych tkanin koronki są przepiękne. Dziękuję 🙂
wszystko jest perfekcyjne
Polecam , wszystko o czasie i dobrej jakości
Szybka realizacja
Wszystko w porządku

wysoka cena wysylki

w informacjach na stronach Yeda jest cena za wysylke do zagranicy podana 45 PLN, jednak cena wysylki kosztowala mnie 65 PLN, a na dodatek paczka byla GSL dostarczona z duzym opoznieniem! pomimo tego sa koronki piekne i jakosciowe.
Polecam sklep
Szybkość realizacji zamówienia naprawdę godna podziwu. Produkt dobrej jakości, zgodny z opisem.
Wszystkie rzeczy zgodnie z zamówieniem opisane znumerem i ro?miałem