estodo.pl

Opinie łącznie (135) Opinie (107) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania, materiałów i wykończenia produktów. Obsługa klienta jest oceniana bardzo pozytywnie, klienci doceniają profesjonalizm, uprzejmość i gotowość do pomocy. Większość klientów chwali bardzo szybką, sprawną i dobrze zabezpieczoną wysyłkę zamówień. Klienci są zachwyceni estetyką, elegancją i pięknym wyglądem płaszczy oraz kolorami. Klienci doceniają zgodność rozmiarów z opisami. Większość klientów podkreśla, że płaszcze są ciepłe i dobrze chronią przed zimnem. Sporadycznie pojawiają się niedopasowania rozmiarów, a pojedynczy głos krytyczny dotyczy ochrony przed zimnem.

Opinieestodo.pl

Szybka dostawa, profesjonalna pomoc zarówno przy doborze koloru, jak i przy rozwiązaniu problemów praktycznych ze złożeniem zamówienia. Bardzo dobra jakość produktu, czyli płaszcza wiosennego. Jedyne zastrzeżenie to ten plastikowy wieszak - wiem, że jeżeli któryś sklep daje wieszak to plastikowy, ale przy takiej jakości, doborze fajnych materiałów i pięknie uszytym płaszczu można by się pokusić o drewniany wieszak.
Długo szukałam strony na internecie gdzie można kupić płaszcz. Na stronę Estodo trafiłam przypadkiem, wąchałam się z zakupem gdyż nie znalazłam tego sklepu. Jestem bardzo zadowolona i miło zaskoczona od odebrania paczki. Płaszcze, zamówiłam dwa, były spakowane w karton, nie w worku jak za zwyczaj. Są pięknie, uszyte perfekcyjnie, rozmiar rownież taki jak zamówiłam pasuje idealnie, naprawdę polecam

Megan granatowy - piękny 🥰

Piękny płaszcz, starannie wykonany z wysokiej jakości materiałów, bardzo przyjemny w dotyku, mięciutki, super lekki i ciepły. Rozmiar zgodny z tabelą u mnie 36 idealny. Dodatkowo przesyłka dotarła szybko i starannie zapakowana. Firma godna polecenia, bardzo mnie cieszy również, że to polski producent. Gorąco polecam ❤️
A N
Aneta N.

Zdecydowanie polecam

Bardzo dobry kontakt. Produkty wysokiej jakości. Tym razem musiałam zwrócić produkt, ale to moje niedopatrzenie. Nie dopasowałam kroju i koloru. Mimo to firmę zdecydowanie polecam. To był moj kolejny zakup.Poprzedni spełnił oczekiwania. Produkty Bardzo dobrze odszyte i materiały wysokiej jakości.

Polecam 👌

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam 👌
Świetna jakość i cena. Nie kulkuje się. Piękne taliowanie. Polecam!

Bardzo dobra jakość płaszcza.

Bardzo dobra jakość tkaniny, z której wykonany jest płaszcz. Od razu czuć, że jest ciepły bo tkanina z 60 % zawartością wełny nie jest cienka i dodatkowo płaszcz jest ocieplony. Kolor beż /kawa z mlekiem/ bardzo ładny i elegancki. Jestem bardzom zadowolona.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu! Płaszcz piękny, cieplutki i dokładnie taki jak szukałam! Szybka i dobrze zabezpieczona przesyłka. Polecam!

Płaszcz zimowy

Zachęcona opiniami w internecie zakupiłam płaszcz zimowy. To nieprawda, to NIE jest zimowy płaszcz. Jest w nim po prostu zimno, w niektórych miejscach brak ociepliny. Chętnie bym go zwróciła, ale niestety odcięłam metki i wyszłam w nim na zewnątrz. Obsługa klienta bardzo dobry. Szybka wysyłka. Miła Pani na infolinii, starająca się pomóc.
Wszystko ok. Szybko i profesjonalnie. Towar bdb jakosci
Zakupiona kurtka dobrze skrócona, elegancka. Wysoka jakość.
Kolejny mój zakup w tym sklepie i pełne zadowolenie. Płaszcz pięknie uszyty, zgodność z rozmiarem w 100 %. Dobra jakość materiału, wygląda elegancko. Polecam każdemu, kto zastanawia się nad zakupem. Rzetelna firma, wysyłka szybka.
Przesłana kurtka bardzo ładnie wykończona. Wysoka jakość.
Super sklep! Polecam zakupy! Bez najmniejszych przeszkód!