Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną lub ekspresową realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Jakość produktów jest często chwalona, klienci używają określeń typu "super", "doskonała", "najwyższa" lub "solidnie wykonane". Kontakt i obsługa klienta są często oceniane jako bardzo dobre, profesjonalne lub miłe. Bezpieczeństwo i jakość pakowania są doceniane przez klientów, którzy zauważają solidność i dobre zabezpieczenie przesyłek. Klienci chwalą bogaty asortyment i różnorodność produktów. Pojawiają się pojedyncze uwagi o niezgodnościach towaru z opisem oraz sugestia rozszerzenia opcji wysyłki.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniedobrasauna.pl
Szybko i sprawnie
Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl
Dziękujemy Panu za zakupy w naszym sklepie i miły komentarz.
Zapraszamy ponownie, sklep dobrasauna.pl
Szybka realizacja zamówienia - super jakoś produktów
Szybka realizacja zamówienia, produkty super.
Kupiłam ręczniki lniane z bawełną i pareo - po sprawdzeniu w saunie, zdecydowanie polecam.
Produkty wysokiej jakości.
Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl
Bardzo dziękujemy Pani za zakupy w naszym sklepie i podzielenie się z nami miłym komentarzem. Życzymy miłego saunowania.
Polecam!!!
Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl
Dziękujemy Panu za zakupy w naszym sklepie i miły komentarz.
Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl
Dziękujemy Panu za zakupy w naszym sklepie i życzymy dużo przyjemności z polewania się zimną wodą, korzystając zakupionego
u nas wiadra prysznicowego. Zapraszamy ponownie, dobrasauna.pl
Bardzo dziękujemy Pani za zakupy w naszym sklepie
i wystawienie nam wysokiej oceny.
Zapraszamy ponownie, dobrasauna.pl
Wszystko zgodnie z ofertą
Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl
Dziękujemy Panu za zakupy w naszym sklepie i za wystawioną pozytywną ocenę i miły komentarz. Życzymy miłego saunowania. Zapraszamy ponownie. Dobrasauna.pl
Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl
Bardzo dziękujemy Pani za zakupy w naszym sklepie i wystawienie nam 5 gwiazdek. Zapraszamy ponownie, dobrasauna.pl
dobry towar i dobra obsługa
Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl
Dziękujemy Panu za zakupy oraz świetną ocenę! Cieszymy się, że piec do balii spełnił oczekiwania. Życzymy komfortowego użytkowania i zapraszamy ponownie.
Bardzo dobra jakość!
Wszystko ok. Pozdrawiam.
Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl
Dziękujemy Panu za zakupy oraz świetną ocenę! Cieszymy się, że piec do sauny spełnił oczekiwania. Życzymy komfortowego użytkowania i zapraszamy ponownie.
Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl
Dziękujemy Panu za zakupy w naszym sklepie, i wystawienie nam wysokiej oceny. Zapraszamy ponownie, sklep dobrasauna.pl
Polecam. Wszystko zgodnie z opisem
Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl
Dziękujemy za zakup oraz świetną ocenę! Cieszymy się, że piec do balii spełnił oczekiwania. Życzymy komfortowego użytkowania i zapraszamy ponownie.
Nic nie musicie poprawiać, wystarczy, że będziecie działać tak dalej, czyli kompetentnie i szybko no i z tak samą dobrą ofertą. Gratuluję.
Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl
Bardzo dziękujemy Panu za zakupy i bardzo miły komentarz.
Zapraszamy ponownie, dobrasauna.pl
Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl
Dziękujemy Panu za zakupy w naszym sklepie i zapraszamy ponownie sklep dobrasauna.pl
Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl
Bardzo Panu dziękujemy za zakupy w naszym sklepie.
I wystawienie nam wysokiej oceny 5 gwiazdek . Zapraszamy ponowne, dobrasana.pl
Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl
Bardzo dziękujemy Panu za zakupy w naszym sklepie
i życzymy miłych saunowych seansów. Zapraszamy ponownie, dobrasauna.pl
Bardzo dziękujemy Pani za zakupy w naszym sklepie
i życzymy miłych saunowych seansów. Zapraszamy ponownie, dobrasauna.pl
Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl
Dziękujemy Pani za zakupy w naszym sklepie i za wystawioną pozytywną ocenę. Życzymy miłego saunowania. Zapraszamy ponownie, sklep dobrasauna.pl
Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl
Dziękujemy Pani za zakupy w naszym sklepie i za wystawioną pozytywną ocenę. Życzymy miłego saunowania. Zapraszamy ponownie. Dobrasauna.pl
Sprawna wysyłka, towar bezpiecznie zapakowany
Odpowiedź ze sklepu dobrasauna.pl
Bardzo Pani dziękujemy za zakupy w naszym sklepie.
I wystawienie nam wysokiej oceny 5 gwiazdek i miły komentarz . Zapraszamy ponowne, dobrasana.pl