Klienci bardzo często podkreślają szybki czas realizacji i dostawy zamówień. Większość klientów jest bardzo zadowolona z jakości produktów, chwaląc ich skuteczność, krycie oraz efekt końcowy. Klienci wyrażają uznanie dla starannego, bezpiecznego i profesjonalnego pakowania przesyłek. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, pomocna i szybka w reagowaniu na problemy. Klienci doceniają atrakcyjne ceny oferowanych produktów, podkreślając dobry stosunek jakości do ceny. Większość opinii potwierdza, że zamówiony towar jest zgodny z opisem i spełnia oczekiwania klientów. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w realizacji zamówień.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieAdeco Sp. z o. o. - Producent farb, tynków i systemów ociepleń
Wszystko poszło sprawnie
Odpowiedź ze sklepu Adeco Sp. z o. o. - Producent farb, tynków i systemów ociepleń
Dziękujemy za opinię. Zapraszamy ponownie - także pójdzie wszystko sprawnie.
Było ok
Zapewniam, że w przyszłości dołożymy starań (jak zawsze), aby także było OK. Cieszymy się z opinii i z wyboru produktów ADECO. Zawsze zapraszamy ponownie.
Dziękuję bardzo. Szybka dostawa
Bardzo lubimy komplet gwiazdek. Proszę odwiedzać naszą stronę i zamawiać zawsze, gdy będzie miała Pani potrzebę wykonania remontu. Dołożymy starań, aby była Pani w pełni usatysfakcjonowana (ale trudne słowo).
Każdy z produktów z zamówienia: grunt Adecomulti i Marmo Quartz to bardzo dobre produkty, które pokazują swoje możliwości, gdy stosuje się je łącznie. To był dobry wybór, aby zamówić od razu grunt i tynk mozaikowy (grunt został podbarwiony). Pana opinia to potwierdza, ale także nasza wiedza i paręset opinii osób, które złożyły zamówienie w podobny sposób. Bardzo dziękujemy za tę krótką i bardzo cenną opinię. Zapraszamy do nas w przyszłości. Będzie Pan zawsze mile widziany Panie Marku!
Szybko, sprawnie, zgodnie z umową...
... bo w Adeco nie rzucamy słów na wiatr :) Dziękujemy
Bardzo profesjonalnie
Dziękuuujemyy!
Szybko dostarczono
Dziękujemy za 5 gwiazdeczek.
Szybko i sprawnie. Profesjonalnie
Dziękujemy za podzielenie się opinią. W sumie to tylko trzy słowa, nie licząc spójnika "i", ale proszę zobaczyć jak bardzo mogą one wpłynąć na decyzję zakupową kolejnego zamawiającego. My oferujemy rzeczywiście produkty o bardzo wysokiej jakości, staramy się je przygotować sprawnie i profesjonalnie - doskonale ja pakując.
Dziękuję. ekspres dostawa
Dziękujemy. Super opinia :)
Wszystko przebiegło pomyślnie.
Czyli tak, jak to sobie wymarzyliśmy. Dziękujemy za podzielenie się opinią.
Szybka dostawa, przejrzysta informacja, jestem zadowolona.
Czyli wszystko się zgadza zatem dziękujemy. Zapraszamy ponownie do nas na zakupy. Gwarantuję, że także wszystko będzie się zgadzać.
Farba dobrze kryjąca, łatwa w aplikacji, duża wydajność
Fasadowe farby dostępne w naszej ofercie Fasada Perfekt: silikon/sisi/akryl to linia gruntowanie przebadanycyh laboratoryjnie i zweryfikowanych w praktyce produktów elewacyjnych. To jakość na lata. Stosowane z gruntami wykazują większe niż opisywane w Karcie Technicznej wydajności. To produkt warty zakupy. Dziękujemy za jego wybór.
Super. Zapraszamy ponownie.
Dziękujemy!
Bardzo dobry tynk,super efekt.Polecam w 💯procentach
Cieszymy się. To produkt, który traktujemy jako bardzo ważny składnik naszego asortymentu. Jest tworzony dla osób, które mają w planie wykonać remont samodzielnie DIY. To bardzo dobrze, że spełnił Pani oczekiwania.