twojtort.pl

Opinie łącznie (46) Opinie (39) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinietwojtort.pl

Tort nie dostarczony na czas

Tort zamawiałem 21.05 z datą doręczenia na 26.05 ( dzień matki i urodziny) - ale tort dostarczyli już 22.05. ( 5 dni przed czasem) . Napisałem 22.05 do nich maila że tort potrzebuje 26.05. - aż do dziś nic nie odpowiedzieli. Dzisiaj napisali jakieś głupoty że to wina kuriera i że tort jest świeży 7 dni (jakaś głupota)

Odpowiedź ze sklepu twojtort.pl

Cześć, dziękujemy za Twoją opinię i szczere słowa. Bardzo nam przykro, że tort został dostarczony znacznie wcześniej niż wskazana data oraz że nie otrzymałeś/-aś na czas odpowiedzi na swoją wiadomość. Doskonale rozumiemy, jak problematyczna jest taka sytuacja – zwłaszcza przy tak ważnej okazji jak Dzień Matki i urodziny. Chcielibyśmy również wyjaśnić, że dzięki naszej recepturze nasze torty rzeczywiście zachowują świeżość nawet do 7 dni, ponieważ świadomie rezygnujemy z łatwo psujących się składników. Twoja opinia jest dla nas bardzo cenna i zostanie przekazana dalej wewnętrznie. Pozdrawiamy serdecznie, zespół twojtort.pl
Bardzo dobry i lady wygląd a co najważniejsze dotarł w całości

Bardzo dobry tort

Pyszna masa, bardzo ładna grafika. Wszystkim smakowało. Nie był przesłodzony, smak wyważony i delikatny :)
Niesmaczny

Odpowiedź ze sklepu twojtort.pl

Cześć, dziękujemy za Twoją opinię. Przykro nam słyszeć, że smak tortu Ci nie odpowiadał. Bierzemy Twoją opinię pod uwagę i przekażemy ją naszemu zespołowi, aby dalej ulepszać nasze produkty. Pozdrawiamy serdecznie, zespół twojtort.pl
Dostałem uszkodzony tort, niespodzianka sie nie udała a pomimo to proponowano mi 50% zwrotu ceny co jest śmieszną propozycja

Odpowiedź ze sklepu twojtort.pl

Witam, bardzo nam przykro, że tort dotarł do Ciebie uszkodzony i niestety nie udało się zaskoczyć bliskich. W kwestii zwrotów kosztów postępujemy zgodnie z naszymi wewnętrznymi wytycznymi, aby zapewnić wszystkim klientom sprawiedliwe i przejrzyste traktowanie. Liczymy na Twoje zrozumienie w tej sytuacji. Z poważaniem, zespół twojtort.pl
tort zbyt chemiczny twardy jak koci ogon

Odpowiedź ze sklepu twojtort.pl

Witaj, bardzo nam przykro, że tort Ci nie smakował i był dla Ciebie „zbyt sztuczny” i zbyt twardy. Oczywiście nie jest to doświadczenie, jakiego byśmy dla Ciebie oczekiwali. Traktujemy takie opinie bardzo poważnie i sprawdzamy je wspólnie z naszym działem produkcji, abyśmy mogli dalej ulepszać recepturę i konsystencję. Jeśli chcesz, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta, podając numer zamówienia – wtedy przyjrzymy się Twojej sprawie dokładniej i wspólnie znajdziemy odpowiednie rozwiązanie. Pozdrawiamy Zespół twojtort.pl